Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oppdatert tirsdag 21. mai

Slik får du tilbud på de billigste TV-pakkene

Les om hvordan du får billigst mulig TV-pakke med akkurat de kanalene du ønsker

Slik får du tilbud på de billigste TV-pakkene

OPPDATERT ONSDAG 19. APRIL 2023

Sett TV-leverandørene opp mot hverandre i Bytt.no sin anbudstjeneste for TV-pakker og få den billigste prisen på dine TV-pakker - få tilbud fra flere selskaper.

På Bytt.no kan du bruke TV-leverandørenes tilbud opp mot hverandre og forhandle deg frem til en billigste pris på dine TV-pakker.
På Bytt.no kan du bruke TV-leverandørenes tilbud opp mot hverandre og forhandle deg frem til en billigste pris på dine TV-pakker.

Billig TV-pakke tilgjengelig for alle

Nye aktører på markedet bringer prisen på TV-pakker nedover, og du som forbruker kan velge å vrake som du vil mellom 5 TV-leverandører. 

Dette gjør at prisen sjeldent er skrevet ned i stein, og med litt markedskonkurranse kan man nesten bestemme prisen selv. 

For å skape en sunn og fornuftig markedskonkurranse på dine TV-kanaler er det lurt å informere flere TV-leverandører om at du ønsker bedre pris på dine TV-kanaler, eller ønsker å tegne et abonnement for første gang. 

Hvor mye koster en TV-pakke

De billigste TV-pakkene i Norge pleier å starte på rundt 350 kroner månedlig, hvor man ofte kan oppgradere TV-pakkene til å inneholde flere kanaler.

De mest vanlige TV-kanalene blant basispakkene her i Norge er:

  • NRK 1, NRK 2, NRK 3, NRK Super
  • TV Norge, MAX og FEM
  • TV 2 Direkte, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstill og TV 2 Nyheter
  • TV 3 og TV 3+
  • Og enkelte internasjonale kanaler som National Geographic eller CNBC

Få uforpliktende tilbud på billige TV-pakker fra flere TV-leverandører her

Få tilbud på billig TV-pakke fra flere leverandører

For at du skal kunne få satt sammen den beste TV-pakken til den billigste prisen markedet kan tilby anbefaler vi at du legger ut TV-kanalene dine på anbud.

En anbudstjeneste varsler flere TV-leverandører om at du nå ønsker tilbud på TV-pakker, hvor det blir opp til TV-leverandørene å finne frem sine beste pakker til sine beste priser.

Tilbudene du mottar kan du bruke som et videre forhandlingskort til de andre TV-leverandørene, for å presse prisen nedover.

Selskapene har ofte en strategi og tankegang hvor det er bedre å tjene så lite som 10 kroner på en kunde, så lenge kunden ikke havner hos en konkurrent. 

Start en priskrig på dine TV-pakker, og få den billigste TV-pakken her

Billigste bredbånd og tv pakke

Enkelte aktører tilbyr også TV-pakker med bredbånd inkludert til et ekstra tillegg i pris. Den totale prisen på både bredbånd og TV kan fort virke avskrekkende, men bredbånd er generelt sett et dyrt produkt i Norge i motsetning til våre naboland.

De billigste bredbånd og TV-pakkene koster rundt 1 000 kroner månedlig.

Slik får du den billigste TV- og bredbånds-pakka

For å få den billigste prisen på et hvilket som helst produkt er det alltid lurt å involvere flere selskaper. Selskapene får fort blod på tann når de hører det er flere selskaper som kjemper om å få deg som kunde, og kan ofte derfor også skru prisen litt ned.

For å få en billigere totalkostnad på dine TV-kanaler og bredbåndspakker så kan det derfor være lurt å finne en TV-leverandør som også tilbyr bredbånd. Ofte får man rabatt på abonnementene hvis man bestiller både TV og bredbånd.

Bytt.no samarbeider med flere store TV-leverandører i Norge som tilbyr både TV og internett til en billig pris som du kan dra nytte av. Husk å nevn at du også ønsker bredbåndstilbud til leverandørene du prater med.

Ut av hele 2841 verifiserte brukeromtaler er kundene mest fornøyde med Altibox TV.

UTFORSK TV-PAKKER

TV-pakker kommer i alle mulige variasjoner, og de fleste leverandørene lar deg skreddersy dine egne TV-pakker - les mer

LES MER OM TV-PAKKER

BILLIGSTE TV-PAKKER

På Bytt.no kan du enkelt finne Norges billigste TV-pakke, for så å innhente tilbud fra flere TV-leverandører samtidig

BILLIG TV-PAKKE

FÅ TILBUD PÅ TV & BREDBÅND

Les om hvorfor det kan være lurt å samle TV-pakkene dine og bredbåndet ditt inn til ett og samme abonnement - få tilbud fra flere

LES MER OM TV OG BREDBÅND
NYLIG OMTALTE TV-LEVERANDØRER
Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR