Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert april 2024
Bulder
4.2
1 435 verifiserte omtaler

Bulder omtaler og erfaringer

Ingen trend

Bulder har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

4.2
Bra
1 435 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#4
Utmerket
Bulder er rangert
#4 av 118 dagligbanker
80%
Utmerket
80% anbefaler Bulder
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 1 435 omtaler om Bulder

FILTRER OMTALER
897
221
86
78
153
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Bulder
Bulder har 1 435 verifiserte omtaler på Bytt.no

Sparerente

Omtale av  Stian

Jeg er generelt veldig fornøyd med både bruks og boliglånsdelen av banken. Det jeg syntes dere kan "uppe" gamet på, er renter på sparekonto. Skulle gjerne hatt sparepengene mine også hos dere. Hadde dere i alle fall nærmet dere de beste bankene på sparerente så ville jeg heller hatt pengene hos dere, enn hos en bank som kanskje da bare har marginalt høyere rente. Litt lavere forvaltningskostnad på fond, spesielt indeksfond hadde også vært og foretrekke om man skal vurdere dette hos dere. Den eneste negative tingen som ikke går på renter og pris er kundeservicen i appen. Der har jeg opplevd hver eneste gang at chatten avsluttes når skjermlåsen på telefonen går på mens jeg sitter i kø. Det må dere fikse.

Svar fra Bulder
01.06.2023 13:55

Hei Stian Takk for innspill. Vi ønsker å være så gode vi kan på sparerente. Når du sammenligner oss med andre er det viktig at du også tar med i betraktningen at vi ikke har noen begrensninger i antall uttak. Og heller ikke noe krav om størrelse på beløp før du får vår beste rente. Den får du fra første krone. Du har helt rett når det kommer til chatten. At chatten avsluttes når skjermlås kommer på er ikke bra nok. Vi jobber med å fikse dette. Hilsen alle oss i Bulder :)

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bulder?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Grei nettbank med gode rentebetingelser både på lån og for min del, innskudd!

Omtale av  Tore S. B

Har vel vært kunde i knapt et år, men enkel å bruke med enkel innlogging og gode betingelser. Godt fornøyd så langt her jeg sitter i Florida og har oversikt over en stor del av sparepengene mine.

Svar fra Bulder
11.05.2023 10:51

Hei Tore :) Så bra å høre at du er fornøyd med enkelhet og betingelser! Det er vel det viktigste for deg når det kommer til bank, er det ikke? Kos deg med Bulder-appen og sparepengene over there! Hilsen alle oss i Bulder :)

Hyggelig overgang fra Skandiabanken!

Omtale av  Tor

Jeg er en av hundrevis andre som søkte opp et alternativ da DNB overtok Skandiabanken, som mange av oss hadde et sterkt forhold til siden opprettelsen av deres nettbank. Overgangen til Bulder skjedde sømløst og til en online løsning som er foran alle andre (sjekket ut diverse alternativer før jeg valgte Bulder). I tillegg til den beste løsningen og kunde grensesnitt, så har de blant markedets beste vilkår for meg som kunde. Utelukkende positive erfaringer hos meg

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:05

Hei Tor :) Dette blir vi skikkelig glad for å lese. Det var mange som gjorde som deg, og flyttet over til oss da Sbanken ble en del av DNB. Og vi vet at Sbanken-kundene har vært godt vant, og svært fornøyde der de kom fra. Så det er en skikkelig utfordring å ta over som bank for disse kundene. Så godt å høre at flyttingen over til Bulder var sømløst og Bulder fungerer så bra for deg! Vi skal jobbe knallhardt på videre for å holde deg like fornøyd også fremover! Hilsen alle oss i Bulder :)

Superenkel bankforbindelse

Omtale av  Anniken L

Jeg kommer fra Sbanken etter å ha vært der fra oppstart. Trodde ikke noen kunne matche applikasjonen til Sbanken, men det kan Bulder. Etter at dere fikk inn sparing i fond, var jeg solgt. Bulder har en herlig forfriskende humor og glimt i øyet.

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:09

Hei Anniken :) Superhyggelig å lese at Bulder er en god erstatter for Sbanken for din del. Vi vet godt at Sbanken har hatt mange fornøyde kunder og det skal litt til for å imponere kundene som kommer derfra! Vi skal jobbe knallhardt på videre for å holde deg like fornøyd også fremover. Hilsen alle oss i Bulder :)

Ingen problemer

Omtale av  Oyvind S

Alt bra, men en tilleggsmåte å logge inn på hadde vært et pluss

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:11

Hei Øyvind! Så bra at du synes alt er bra :) En tilleggsmåte for å logge inn jobber vi med. Vi gleder oss til å lansere den så fort vi er klar. Hilsen alle oss i Bulder :)

Sjekk din kredittscore gratis
Sjekk din kredittscore gratis
Få en oversikt over din gjeld, og se hva bankene ser på når når de gir boliglån. En bedre kredittscore kan gi lavere renter.
Se kredittscore
Få innsikt Se hva bankene ser

Alt bra, unntatt…..

Omtale av  Trond

Gode erfaringer med flytting av lån og et halvt års bruk av banken. Fingeravtrykk ustabil innlogging på min iPad Air. Ansiktsgjenkjenning på iPhone uten problemer.

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:12

Hei Trond! Supert å høre at du hadde gode erfaringer med flytting av lån og et halvt år med Bulder-appen i bruk. Vi jobber med en alternativ måte å logge inn med, utenom finger/ansiktsgjenkjenning. Vi gleder oss til å lansere den når vi er klar! Hilsen alle oss i Bulder :)

Renter på innskudd

Omtale av  Stian

Bulder ligger langt etter på innskuddsrente i forhold til andre banker. Det skiller fort over 1%. Man burde forvente at bulder er konkurransedyktig og legger seg i toppen

Svar fra Bulder
11.05.2023 12:21

Hei Stian! I går justerte vi renten vår, og fra 22. juni kommer renten på sparekonto til å være 3,30 %. I dag ligger vi på 3,04%. Jeg kan ikke se at det er over 1%-poeng opp til noen andre på finansportalen.no på sparekonto-produktet. Dersom du sammenligner oss med forbrukslånsbanker, så er det av natur vanskelig for oss å klare å følge disse. Forbrukslånsbankene låner gjerne ut igjen pengene dine til 15-20 % rente og har derfor mye mer de kan gi for innskudd. Mens vi låner ut boliglån til 4,11 %. Håper ellers at du er fornøyd med Bulder! Hilsen alle oss i Bulder :)

Bulder har 1 435 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Bulder mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR