Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 117 innen
dagligbank
80%
anbefaler
Bulder Bank

"Kjempegod bank"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Katarzyna for 12.11.2022 16:00

Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Katarzyna
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Kjempegod bank"
1 syns denne omtalen er nyttig

Veldig god bank med hyggelig kundeservice. App er enkel å bruke og meget oversiktlig. Jeg flyttet boliglånet fra Nordea og merker stor forskjell mellom apper. Bulder bank sin app er meget brukervennlig og god. Man får kundeutbytte og gode betingelser på både boliglån og sparekonto. Anbefales på det sterkeste!

Svar fra Bulder Bank
15.11.2022 11:02
Hei Katarzyna Så bra å høre at du er fornøyd med appen og lånet. Med kundeutbytte og betingelsene! Takk for anbefaling! Vi skal stå på for å holde deg like fornøyd i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)
Bytt.no
"Kjempegod bank" skrev Katarzyna om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Katarzyna og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Elisabeth
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig kundeservice og urbrukelig bank id"
1 syns denne omtalen er nyttig

Bank id og kundeservice er ubrukelig hos Bulder bank Jeg har ventet lenge på bank id brikken og når den først kommer så går det likevel ikke an å bruke den i nettbanken ;O((((( Sendt flere mail til Bulder. Banken skylder på postens feil registrering .I en sms står det også at sparebankenvest kan kontaktes ved problemer med bank id men når en ringer sparebanken får en beskjed om å ta kontakt med Bulder BARE ROT ;(((((

Svar fra Bulder Bank
15.11.2022 13:44
Hei Elisabeth Det stemmer at det i første fasen av usteding av nye BankIDer var problemer for noen kunder. Dette hang sammen med at Posten i en del tilfeller ikke scannet passene på korret måte ved legitimering. Da kom bekreftet identitet inn på feil måte i våre systemer. Vi setter sikkerheten først når det kommer til identifisering og BankID, og må ha legitimeringen gjort på riktig måte. Ta gjerne kontakt med oss igjen om vi ikke klarte å hjelpe deg godt nok forrige gang. Hilsen alle oss i Bulder Bank :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Gode priser og brukervennlig app"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg var tidligere kunde hos Gjensidige Bank som jeg valgte blant annet på grunn av et godt og intuitivt brukergrensesnitt i nettbanken. De hadde også en veldig bra app. Det var mye usikkerhet etter at Nordea kjøpte de opp og nettbanken og appen til Nordea er ikke like god som den Gjensidige hadde. Derfor har jeg brukt lang tid på å se meg om etter en ny bank. Jeg vurderte lenge Sbanken, men da det ble klart at DNB fikk lov å kjøpe de, ga jeg opp denne ideen siden jeg ikke ville gå gjennom det jeg hadde opplevde etter at Nordea overtok Gjensidige. Valget falt til slutt på Bulder Bank og jeg har ikke angret på det.. Bulder Bank har en utrolig god app som er oversiktlig og enkel å bruke. I tillegg er de ett av markedets beste pris på boliglån (hvis du har lav belåningsgrad). Dersom du regner med kundeutbyttet på ca. 0,2%, blir prisen enda bedre. Det er også kult med de små detaljene som man støter på underveis. Ett eksempel er konvolutten som bankkortet kommer i. Her har de virkelig gjort seg flid med designet og skaper god stemning. I tillegg er det mange gode funksjoner som gir deg oversikt over hva du bruker penger på og hvor mye du fremdeles kan bruke av det som står på kontoen. En annen positiv ting, er at Sparebanken Vest (som eier Bulder Bank) gjennom Ildsjelfondet og Sparebankstiftelsen, deler ut midler til lokale lag og foreninger i tillegg til at de utbetaler kundeutbytte. På forhånd var jeg redd for at det å ikke ha nettbank, men kun bruke app skulle bli en utfordring, men jeg synes egentlig det har gått helt greit. Det å bytte bank var heller ikke så ille som jeg hadde forestilt meg. Det gikk raskt å flytte både efaktura og avtalegiro mellom appene. Det skal sies at det var litt utfordringer med å få opprettet kundeforholdet hos konen min (og dermed få flyttet lånet), men jeg opplevde at de på kundeservice prøvde så godt de kunne og de ordnet dette til slutt. En annen ting som er verdt å nevne er at kundeservice stenger allerede kl. 15, så man er nødt å ringe til de i arbeidstiden. Men så snart lånet er flyttet og alt er oppe og går er det sjeldent behov for det. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med Bulder Bank og kan anbefale de på det varmeste. På mange måter er Bulder Bank det Sbanken en gang var. En utfordrer som tør å gå egne veier og skaper engasjerte kunder.

Svar fra Bulder Bank
03.11.2022 15:03
Hei Eirik! Takk for fantastisk tilbakemelding. Denne rammer vi inn og henger på veggen. Du har skjønt Bulder-konseptet 100%. Vi digger å se at du liker det så godt. Vi skal jobbe knallhardt videre for å holde deg like fornøyd i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Dårlig på kundeservice. Men ok app."
1 syns denne omtalen er nyttig

Utfordrende kommunikasjon med kundeservice. Lite løsningsfokuserte. På tross av solid økonomi og under 50% belåning. Ok app.

Svar fra Bulder Bank
03.11.2022 15:05
Hei Børge Vi ser alltid etter hvor vi kan bli bedre. Takk for tilbakemeldingen din. Hilsen alle oss i Bulder :)
Martin P
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Enkel og grei"
3 syns denne omtalen er nyttig

Enkelt å laste ned app og logge inn i banken første gang. Også svært enkelt å sette opp fast sparing. Gamle efakturaer kommer automatisk inn, eller du kan scanne regninger inne i appen. Boligfeltet justeres automatisk både opp og ned. Har allerede spart mye penger på lav boligene og høyere sparerente enn DNB som jeg hadde før. Nå er det også mulig å få bankid gjennom Bulder. Ønsker du en superenkelt og rimelig bank er dette i mine øyne det beste alternativet.

Svar fra Bulder Bank
03.11.2022 15:09
Hei Martin! Så bra å høre at du er godt fornøyd med Bulder. Herlig at du har spart penger både på billigere boliglån, men også på bedre sparerente. Det liker vi å høre! Vi skal jobbe knallhardt videre for å holde deg like fornøyd i fremtiden! Hilsen alle oss i Bulder :)
Bulder Bank har totalt 671 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR