Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2024
Ikano Bank
2.2
15 verifiserte omtaler

Ikano Bank omtaler og erfaringer

Ingen trend

Ikano Bank har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.2
Dårlig
15 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#26
Forferdelig
Ikano Bank er rangert
#26 av 29 kredittbanker
0%
Forferdelig
0% anbefaler Ikano Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 15 omtaler om Ikano Bank

FILTRER OMTALER
0
0
0
3
12
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Ikano Bank?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Anbefaler ikke Ikano. Styr unna!

Omtale av  Rune M

Jeg anbefaler ikke Ikano bank! Unnvikende og fraværende kunde-«service». Her er det ikke mye service å finne, dessverre. Vi satt i to timer og ventet på kundesupport for å sperre kortet. I to timer fikk vi høre at det var «en samtale foran».

Dårlig kommunikasjon og alt for lang tid på å behandle søknader.

Omtale av  Martin H. N

Altså fikk jeg godkjent en lånesøknad for 3uker siden, men enda har dem ikke behandlet denne etter at jeg sendte inn informasjon som de skulla ha. Hvor lang tid tar det å behandle en søknad? 3uker er 2 uker for mye. Påske eller ei i mellom der

Dårlige til å imøtekomme kunder

Omtale av  R. W

Har ikke noe positivt å vise til. Erfaringer gjentar seg. Forsøker ikke å kommunisere med kunder.

Uproft - Styr unna en tvilsom bank

Omtale av  Ie

Ikano - IKEAs egen bank, huf f og huff. Styr langt unna Uproft til set latterlige. Systemet deres makter ikke innhente riktige beløp fra Altinn selv med tillatelse og BankID. Jeg blir syk at jeg har oppgitt personlig informasjon til noe så jalla!

Lover gode renter men elendig kundeservice

Omtale av  Stephan R

Banken lover deg super god rente ved refinansiering, men når det oppstår feil er de veldig lite villige til å bistå. Hadde avtalegiro på avdragene, men avtalegiro ble ikke sendt så kontaktet kundeservice uten nytte. Ønsket å få tilsendt faktura så jeg kunne heller betale denne manuelt det kunne de heller ikke. De var mer opptatt av å sende denne til inkasso og ta seg betalt for skyhøye forsinkelse renter. Samme dag, byttet jeg til annen bank. 2 stjerner kun av den grunn at renten var god, ellers ikke en bank jeg vil anbefale på noen som helst måte.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Feil i saldo, unnvikende kundeservice, og app som ikke fungerer.

Omtale av  Kristina

Hver ENESTE måned får jeg oppgitt feil saldobeløp i oversikten. Når jeg tar kontakt med kundeservice og spør, rettes feilen opp og jeg får svar om at de ikke kan se at noe er feil. HVER GANG! Og det uansett om jeg venter 2 eller 10 dager med å bruke kortet for å se om det kommer av forsinkelser i registrering. Nå sist sendte jeg melding den 7.juli med spørsmål om avvik, og så brukte jeg kortet den 8.juli. Kundeservice hang seg opp i at jeg hadde brukt kortet, og ba meg opprette svindelsak hvis det ikke var tilfellet. Jeg fikk altså ikke svar på avvikene som jeg meldte om dagen før. For øvrig funker ikke appen, så jeg må logge inn via nettleser.

De gjør ikke en skikkelig kredittvurdering.

Omtale av  Charlie

Kredittvurderingen de gjør er ikke basert på en skikkelig og grundig vurdering, svaret du får etter 1 sekund er ikke basert på faktiske forhold.

Svak kundebehandling

Omtale av  Christian

Banken svarer i svært varierende grad på e-post. Stiller du kritiske spørsmål så kan du ikke regne med å få svar. Det pussige er at de starter prosessen med å si at lån er innvilget for deretter å sende deg et gjeldsbrev til signering. Med får du også en nedbetalingsplan. Deretter starter de på en videre saksbehandling. Da må du ta høyde for at de skal ha alt fra lønnsslipp til selvangivelse til skjermbilde (!!!) fra Gjeldsregisteret. De har ingen innlogginsportal for sikker oversending så de ber om å få alt dette oversendt via usikret e-post. Kundeservice sine svar, om du får de ( jeg måtte vente i 90 min), varierer i svært stor grad. De er rolige og forsåvidt høflige, men det er lite hjelp å få. Kundekonsulenten jeg snakket med påsto at uten signert gjeldsbrev så hadde de ikke lov til å starte saksbehandlingen. Dette er en ren løgn Saksbehandling krever samtykke. Gjeldsbrev er en erkjennelse av at man skylder penger. Styr unna disse

Elendig bank

Omtale av  Emir

Lang ventetid med behandling av søknad og eller utbetalingen av lån...ingen svar fra kundeservice.

Endret plutselig leasingavtalen

Omtale av  Grethe

Hadde avtale om leasing av en IPL og har betalt i 5 år. Avtalen med leverandøren var at varen skulle kunne kjøpes for kr. 0 når leasingavtalen utløp. Nå får jeg krav om å betale kr. 13666,- Deres svar er at DE ikke lengre samarbeider med leverandøren og at de eiendomsretten ikke lengre er leverandørens og at de da står fritt til å endre en underskrevet avtale... Dette er så useriøst og lite tillitsvekkende av en kredittinstitusjon at jeg fraråder all bruk av deres tjenester. Dere vet aldri hva de finner på og kan ikke stole på selv underskrevne avtaler!

Svar fra Ikano Bank
20.12.2021 21:38

Hei Grethe, En leasingavtale inngås mellom kunden og banken / finansinstitusjonen. Det er ikke tillatt for oss som bank å avtale utkjøp ved inngåelse av en kontrakt. Det er alltid banken som eier utstyret, ettersom vi kjøper det av leverandøren og deretter leases til kunden. Vi håper å kunne finne en god løsning sammen med deg. Vennlig hilsen fra Ikano Bank

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Legger til månedsgebyr uten grunn!

Omtale av  Ara

Jeg skal ikke ha månedsgebyr for å bruke Shell mastercard, likevel ble jeg i noen måneder trukket for månedsgebyr på 45 kr. Da jeg tok kontakt med kundesenteret fikk jeg vite at månedsgebyr ble feilaktig trukket fra min konto. Dette måtte jeg gjøre noen måneder på rad og fikk den samme beskjeden. Har sagt opp kredittkortet.

teknologi og kundeservice anno 1999

Omtale av  Synnøve F

Altså hællemåne for en elendig bank. Selv om de stakkars folkene på kundeservice alltid er hyggelig og hjelpsomme, er dette en katastrofe av et selskap. Det ENESTE som er bra her er at vi får Trumfpoeng - ellers kan Ikano Shell Mastercard bare klippes og kastes for min del. Nettbanken er nede 7 av 10 ganger jeg prøver å logge inn og kjøpene mine tar hundre år før registreres. Terningkast 1!

Dårlig service /anbefales ikke

Omtale av  Kristine

Jeg kjøpte noe som jeg ikke fikk bruk for til en kjøkkeninnredning Pga sykdom fikk vi ikke returnert varene innen fristen Jeg sendte flere mail og kom med forslag til løsninger på en retur og betaling men de var ikke imøtekommende i det hele tatt så her er kundeservicen veldig dårlig Retur var ikke ett alternativ Vi kommer aldri å kjøpe noe her flere ganger

Ikke bra

Omtale av  Caccac

Ikke service. Hadde betalingsfri mnd men det ble sendt inkasso hører ikke på kunden

Useriøs!

Omtale av  Jhj

Sender ikke fakturaer, og sender til inkasso tvert uten diskusjon. Påstår at du ikke har betalt alt, selv om du kan dokumentere at alt er betalt. UNNGÅ DENNE BANKEN!

Ikano Bank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR