Meny

Bulder Bank omtaler og erfaringer

3,9/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Rådgivning
Bra
1
av 116 innen
dagligbank
80%
anbefaler
Bulder Bank

"Søker lån til annen leilighet, intet svar etter 12 dager"

Omtale om Bulder Bank skrevet av Astrid for 22.08.2022 15:46

Bulder Bank har totalt 612 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Bulder Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Søker lån til annen leilighet, intet svar etter 12 dager"
2 syns denne omtalen er nyttig

Venter fortsatt på svar på søknad om refinansiering, 12 dager nå. Uholdbart

Svar fra Bulder Bank
23.08.2022 11:07
Hei Astrid Hos oss kommer svaret på søknaden automatisk, du skal ikke trenge å vente på noe. Er du sikker på at du har fullført søknaden? Hilsen oss i Bulder :)
Bytt.no
"Søker lån til annen leilighet, intet svar etter 12 dager" skrev Astrid om Bulder Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Bulder Bank?
Gjør som Astrid og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Bulder Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Ferskingen Bulder Bank slår ikke en "gammel traver""
4 syns denne omtalen er nyttig

Skandiabanken er banken for kundene som liker en digital og selvbetjent bank! Det har den vært helt siden starten for 21 år siden. Man kan logge inn på nettsiden med Windows operativsystem, Android eller IOS for å utføre det man trenger. Det kan man ikke (tro det eller ei) hos Bulder Bank!!! Der er det kun Android og IOS som gjelder. Både nettsiden og app'en hos Skandiabanken har svart skrift på hvit bunn, som er bevist å være best leselig. Bulder Bank har det motsatte. Jeg tok opp et lån i Bulder Bank og ønsket etter noen dager å finne nedbetalingsplanen, men den var umulig å finne. Ringte derfor til dem og fikk, etter laaang ventetid, kontakt med et menneske. "Nedbetalingsplanen ligger i innboksen" var svaret, men det gjorde den ikke. Vedkommende guidet meg til å klikke både her og der, men nedbetalingsplanen var ikke å finne i app'en, så vedkommende måtte til slutt sende meg den via mail. Ingen tvil om at det er en del "barnesykdommer" ute og går i Bulder Bank, som gjør at Skandiabanken har et forsprang.

Svar fra Bulder Bank
23.08.2022 11:12
Hei Roald Sbanken har gjort veldig mye bra for det norske bankmarkedet og hatt de mest fornøyde kundene år etter år. Veldig imponerende. Bulder Bank har alltid handlet om at du skal gjøre alt på mobilen. Valget om å ikke lage innlogging i vanlig nettleser, samt å ha "darkmode" (hvit skrift på svart bakgrunn) er bevisst og noe vi ønsker. Veldig mange liker dette, men selvsagt ikke alle. Det skjønner vi. Nedbetalingsplanen finner du ved å trykke på *boligen din*, så på *lånet*. Rett under *historikk* ligger den. Hilsen oss i Bulder :)
Jens E. K
Kundetilfredshet
"På tide i det norske. Ankmarkedet."
1 syns denne omtalen er nyttig

Får man litt hjelp om renterådet blir det bra på,huskjøp .

Svar fra Bulder Bank
23.08.2022 11:14
Hei Jens! Godt å høre at du er fornøyd. :) Vi skjønte ikke helt hva du mente med "renterådet". Ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg. Hilsen oss i Bulder :)
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Rask behandling av lånesøknad og god kundeservice"

Flyttet nylig boliglånet til Bulder bank,og er svært fornøyd. Det tok under to døgn på fra vi sendte inn lånesøknaden til lånet ble flyttet til Bulder bank. Fikk underveis i låneprosessen god informasjon og raske svar fra kundeservice. Ved å få lavere rentekostnader,i tillegg til god kundeservice kan Bulder bank absolutt anbefales.

Svar fra Bulder Bank
21.09.2022 07:57
Hei Nancy Så bra å høre at søknadsprosessen gikk smertefritt og at du fikk god informasjon og raske svar underveis. Vi er glad for at vi kan bidra til å gi deg lavere rentekostnader. Hilsen alle oss i Bulder Bank
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Raskt og rimelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Søkte om lån via appen for å flytte boliglånet. Fikk raskt svar og betaler litt mindre og kuttet nedbetalingstiden fra 9 til 7 år. Elsker sparemålene man kan føre opp i appen.

Svar fra Bulder Bank
21.09.2022 07:57
Hei Petter! Så bra at du fikk raske svar og kuttet rentekostnadene dine! Om du i tillegg klarte å redusere nedbetalingstiden din så betyr det at du er enda nærmere en gjeldfri tilværelse! Kult at du digger sparemålene. Det gjør vi også. Det er mye gøyere å spare på denne måten :) Hilsen alle oss i Bulder
Bulder Bank har totalt 612 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR