Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
Collector
2.4
10 verifiserte omtaler

Collector omtaler og erfaringer

2.4
Dårlig
10 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#25
Dårlig
Collector er rangert
#25 av 30 kredittbanker
20%
Dårlig
20% anbefaler Collector
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 10 omtaler om Collector

FILTRER OMTALER
3
0
0
0
7
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Collector?
Tar 2 minutt

Problematisk aktør

Omtale av  Tonje I

Useriøse, følger ikke inkassolovgivningen. Mottok en faktura på 73,75 kr, (fra Fakrurert.no, som også har samme eier som Collectors AS), som ble betalt en uke etter forfall. (Kun 7 dager til forfallsdato fra mottatt faktura). Får da raskt purring pr post på krav på kr 410,15. (her er frist for ny innbetaling også under 14 dager). I purringen står det: «saksomkostninger vil kunne øke betraktelig hvis ikke betalingsfristen blir overholdt». Dette oppleves som en trussel. Fakturert.no leverte ikke tjenesten jeg etterspurte, og ser ikke hvorfor jeg i det hele tatt skal betale noe som helst til Collectors AS.

Ufattelig dårlig

Omtale av  Klaus H

Sender innkasso på betalte varer.Holdt det gående i 6 måneder før innkassoselskap slettet hele saken. Burde vært ulovlig.svarer hverken inkassobyrå sine 3 mail henvendelser eller mine henvendelser.

Betal aldri med denne banken !

Omtale av  Katarzyna

Til å begynne med fungerer alt bra og profesjonell, du får tilbudt om nedbetaling, så en gjør. Det som er kjedelig at du får ikke betaling påminnelse (før var det en ,før noen år siden) En får bare inkasso varsel, som ikke nødvendigvis en får heller, der får en fortsatt tilbud om nedbetaling, men det hjelper ikke fordig det blir sendt til inkasso likevel .Selv om en benytter seg av nedbetaling før varsel ,så hjelper det ikke ,selv om en får betaling bekreftelse fra di og betaler månedlig faktura på nedbetaling. Di bare sender til inkasso. Hjelper ikke å snakke med kundeservice, får ikke engang opplysning hvilken faktura det gjelder. Blitt henvist til å se "Mine sider ",men jeg har ikke Bank ID, så jeg kan ikke .Jeg mener jeg begynt nedbetaling på alle fakturaene, som jeg fikk tilbud om i selve faktura og til å med i inkasso varsel,men di mener di har ikke fått det .Jeg får betaling bekreftelse fra alle mine betaling fra di på e-post, men di aldrig skriver hvilken faktura det gjaldt og det ikke et faktura numer på selve inkassovarsel!! Ikke engang inkasso skrev hvilken faktura numer det gjaldt! Kan det bli lov til dette ? Ser at flere her som har opplevd lignende. Skal vi ta felles anmeldelse på dette ?Det kan ikke bli lovlig dette ?Jeg får sannsynlig svar på dette her som alle andre , at jeg skal ringe eller kontakte di for avklaring, men hva hjelper dette ,det hjalp ikke før noe ?Så det er virkelig ikke verd å begynne her ,plutselig slutter det å fungere og en vet ikke hva en skal gjøre med dette .

Penger skal de ha, men tilbakebetale det de skylder der stopper det.

Omtale av  Kenneth B

Dårlig kundeservice, unnskyldninger i 14 dager for å tilbakebetale 12000kr. De mangler det ene etter det andre. Håpet deres er at kundene skal gå lei så de slipper å utbetale returen.

Rævva bank

Omtale av  Paal

Glemmer man av en faktura så sendes det ikke purring. Styr unna folkens. Collector bank burde ha reklamert med at dem ikke tenker på kundens beste.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Unngå Collector

Omtale av  Espen S

Opptrer uprofesjonelt, disse kan ta mye av din tid. Unngå denne ved en vær anledning.

Best lån

Omtale av  Ousseini T

Best rente uten inkasso, best avtale, beste overføring.

Hold dere unna denne banken

Omtale av  Lise E

De på collector er umulige og bli kvitt. De sender regninger som du alt har betalt to månder jeg har betalt ut alt og de sender regninger på regninger. Kjøp aldri noe med collector de lager kun bråk. De trur de kan bare sende regning på regning.

Veldig fornøyd

Omtale av  Claudiney D. S

Veldig fornøyd med service hos collector, let å søke lån og bli kundebehandler.

Godt fornøyd

Omtale av  Mads

Fungerer bra i handel på ulike nettbutikker. God kundeservice. Bra vilkår. Enkel betjening av fakturaer.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR