Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert april 2024
yA Bank
1.8
116 verifiserte omtaler

yA Bank omtaler og erfaringer

Ingen trend

yA Bank har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.8
Dårlig
116 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#27
Forferdelig
yA Bank er rangert
#27 av 29 kredittbanker
11%
Dårlig
11% anbefaler yA Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 116 omtaler om yA Bank

FILTRER OMTALER
8
5
1
14
88
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med yA Bank?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Kundene er glemt

Omtale av  Thomas

Opplever stadig flere bugs, spesielt med enkelte nettlesere. Forsiden reklamerer med "Vi øker innskuddsrentene!". Men denne "nyheten" er et helt år gammel, og innskuddsrentene har ikke økt selv om styringsrenten har økt med 1,75 prosentpoeng. Rentene på lån, derimot, de har de selvfølgelig husket å justere.

Misfornøyd

Omtale av  Arnhild A

Dårlig nå siste par årene. Ingen renteøkning siden jan. 2023 på sparekto. Skal si opp. Epostsystemet i nettbanken ligger nede… Skal bytte bank rett over nyttår.

Slettet alle avtalegiroene

Omtale av  Arne S

Ikke svarer de på henvendelser, Ikke gjør de endringer. Sletter avtaler Ikke mulig å få oversikt over efakuraavtaler Svensk søppel

Mye rot og røre etter at svenskene overtok.

Omtale av  Trygve

Skulle betale regninger. Da fungerte ikke banken i ca. en uke. Hva er det svenskene driver med? Det var en god bank til svenskene overtok.

Bra Bank

Omtale av  Svein J. E

Dette var banken som sa ja når alle andre sa nei og det var en lifesaver iforhold til å refinansiere dyre lån!

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Ventetid på telefonen

Omtale av  Egil H. O

Etter du har fått kontakt , så vent en øyeblikk , men det tar lang tid , registrer også det at de har begynt med rentetransaksjon , noe de aldri har gjort , og begrunner det med at forfallsdag er på en helligdag , men det skal da ikke være en kostnad for men!??

Styr unna

Omtale av  Karin

Jeg har brukt yabank til innskudd i mange år. Men etter at Resurs overtok, er yabank ikke lenger konkurransedyktig sammenlignet med andre banker verken når det gjelder vilkår eller innskuddsrente. Mens andre banker øker innskuddsrenten i takt med at Norges bank øker renten, skjer det ingen økning i yabank. Rente på høyrentekonto pluss i ya er lavere enn for tilsvarende kontoer i andre banker, samtidig som man kun har ett gebyrfritt uttak i året. Tidligere hadde man to gebyrfrie uttak, men nå forlanger ya et gebyr på 1 prosent for mer enn ett uttak per kalenderår. Dette er for dårlig! De som betjenter kundeservice, er også dårlig informert og ofte ikke i stand til å gi svar på det man spør om. Mitt råd etter et mangeårig kundeforhold i ya, er: Styr unna ya hvis du vurderer å sette noen kroner på høyrentekonto.

Mangler vilje til utvikling

Omtale av  William

- tar ikke i mot råd og veiledning fra kunder, må bedres - har en foreldet og klønete nettløsning, må bedres - taper stort i forhold til andre banker når det gjelder renter på innskudd - generell kunde service er blant de dårligste i markedet, må bedre - banken har forfalt på alle områder de siste ti årene, ingen bedring å spore

Det er ikke lengre en bank

Omtale av  Leif

YA Bank er et stebarn i Sverige som nesten ingenting fungerer i. Penger forsvinner på konto, og de vet ikke hvorfor eller til hvem. Man kan ikke kommunisere via nettbank, den er død.

Elendig!

Omtale av  Johnny H. Z. H

Umulig å overføre penger: Svarer ikke på klagebrev. Ingen hjelp å få via telefon!

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Bare trist.

Omtale av  Bjørn

ja bank var ok helt til resurs bank tok styringa da ble alt bare ræva. Har bytta bank, alldrig mere ja bank.

YaBank - dere må jo i hvertfall prøve

Omtale av  Stig

Etter mer enn tre år har jeg fått nok. Ikke bankID, "KID og melding" heter feltet, men godtar bare KID kode, laber satsning på nettbank og enda verre funksjonalitet i appen. Nå er det nok. Jeg bytter bank og avslutter kontoen. Dere var og er billige, men det er ikke verdt frustrasjonen og irritasjonen.

Hvordan gjøre en god bank dårlig

Omtale av  Tore

Har vært kunde hos Ya Bank i mange år og var veldig fornøyd, men etter at Resurs Bank i Sverige overtok som eiere og lagde en ny ubrukelig nettbank har kontoene lagt stort sett brakk. Når en er innlogget risikerer en å bli plutselig utlogget uten varsel. Betalinger til forfall må en selv summere for å finne totalbeløpet som skal betales. Ved betaling av efaktura må en bekrefte med bankid en og en faktura mens fakturaer kan slettes uten bruk av bankid. Altså motsatt til andre banker. Banken har fremdeles gode innskuddsrenter, men maksbeløp for betaling i nettbank kan uten videre endres til mange millioner uten at en må bekrefte dette med bankid. Her finnes ingen sperrer for verken Høyrente eller Høyrente+ kontoene. Må være drømmebanken for hackere og svindlere! Har tatt dette opp med banken tidligere uten resultat. Advarsel : Styr unna denne banken om en har større beløp innestående!

Før ressursbank kjøpte Ya var det en bra bank, når er det ikke det lenger.

Omtale av  Lchristian

Før Ressursbank kjøpte Ya var det en bra bank, når er det ikke det lenger. Før virket betalingsløsningene deres, nå er du heldig om du får betalt. Betale e-faktura på forfallsdato kan du bare glemme. Da da får du bare feilmeldinger og må sette betaling til dagen etter med fare for å måtte betale gebyr og renter for ikke å ha betalt til tide. Betalingsmottaker liste eksisterer/virker overhodet ikke.. Du må vite kontonummeret, før var det nok å huske navnet til mottaker. Nå har de hatt flere år på seg til å rette opp feilene uten at de har tatt seg bryet. Anbefales ikke å bruke denne banken som dagligbank, bru da en annen bank med systemer som virker som de skal. Kan fint bruke de som sparekonto bank da de har god rente.

Forbrukslån son mye er galt med…

Omtale av  Østfolding

Jeg flyttet forbrukslånet sitt hit, etter at Lendo viste at disse hadde tildels mye lavere rente enn banken lånet stod i, nedbetalingstiden var det samme. Dette hørtes lovende ut. Første problemet kom da lånet gikk igang; foreslått betalingsdag var satt noen dager før ordinær lønningsdag og passet dårlig. På spørsmål til kundesevice om en omgående kunne bytte betalingsdag, så ble det svart at dette gikk fint og skulle ikke koste noe da lånet var nytt. Likevel viste informasjonen at lånet plutselig hadde økt flere tusen, og den lovede besparelsen kom ikke med det første. Var dette registrert som om det var en utsettelse?Merkelig. Først etter 6-7 måneder med punktlige betalinger var jeg tilbake der jeg startet i saldo, i forhold til det forrige lånet. En mistanke om at det brått var lagt inn såkalt «forsikring» på forbrukslånet ble avvist av Yabanks kundeservice. Nå har jeg hatt dette lånet i ca. et år. Alle nedbetalinger har blitt foretatt punktlig, og ingen avdragsfrihet er valgt. Lånet går ned med sneglefart, og jeg har spurt om det ligger inne «forsikring» eller annet gebyr for tilleggstjeneste på ny. Banken sier nei. Idag, oktober 2022 viser banken at den månedlige nedbetalingen på ca. 3700 på et lån på ca. 290 000 gir 9 kroner (..) ned fra forrige måned. Nedbetalingsplanen forsvinner også fra forrige måned i nettbanken fra måned til måned, så hva som skjer er ikke lett å holde regnskap med. Det må jeg tydeligvis passe på selv. En sjekk med en åpen lånekalkulator for annuitetslån viser at lånet egentlig skulle krympet med over 600 kroner per måned…. Noe er alvorlig galt her, og/eller informasjonen banken sender ut er helt ute å kjøre. Frarådes på det sterkeste!

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

lån tilbud saksbehandling forferdelig

Omtale av  Vil I. O

Jeg fikk tilbud som var rimelig så signerte jeg. De tok ingen kontakt og hadde ikke tatt en beslutning for å vise hensyn til deres søkere/klienter. Jeg har vært en kunde før og var fornøyd. For en eller annen grunn måtte det være meg som tok kontakt for å få oppdatering om situasjonen. Etter jeg tok kontakt, oppførsel fra YA Ressurs sin sida var diskriminerende. Vil aldri anbefale YA Ressurs Bank og oppfordrer alle kundene til å nedbetale deres lån så fort som mulig eller refinansiere med tilbud fra bedre steder med bedre kunde service og saksbehandlere.

Forrige
Side 1 av 8

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR