Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert april 2024
Nordax Bank
2.3
78 verifiserte omtaler

Nordax Bank omtaler og erfaringer

Ingen trend

Nordax Bank har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.3
Dårlig
78 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#25
Forferdelig
Nordax Bank er rangert
#25 av 29 kredittbanker
18%
Dårlig
18% anbefaler Nordax Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Test din gjeld: Banken ser på dette
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!

Utforsk 78 omtaler om Nordax Bank

FILTRER OMTALER
10
5
2
7
54
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Nordax Bank?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Styr unna!

Omtale av  Øivind

Jeg innfridde hele lånebeløp å forsikret meg om at det var null kr gjenstående. 1 mnd etter så har de slengt på over 900kr resterende fra ingensteder, pålydende 97,3% i renter. Vanskelig å få til en kommunikasjon, denne banken bør granskes. Styr unna er mitt beste råd.

Kan vurderes som høyrentekonto alternativ

Omtale av  Op

Veldig bra og oversiktlig nettbank. Brukbar høyrentekonto. Vær obs på at de tar 2% ved brudd på 2 uttaksregelen, mens konkurrentene tar kun 1%. Savner også app.

Holder ikke tritt med konkurransen om sparevilkår

Omtale av  Odd H. E

Begynte bra men forsto etterhvert at de ikke holdt tritt med konkurrerende høyrente spare alternativer med frie uttak (ikke fastrente) Lå på 4.2% i februar 2024 mens Svea la seg på 4.7% på tilsvarende vilkår. Sakker for mye akterut til at jeg vil fortsette med de.

Vil ut av dette marerittet

Omtale av  Geirtommy

Har dessverre rotet meg inn i dette systemet, angrer hver dag på at jeg valgte å takke ja til lån fra dem. Prøver man å skrive til dem, så sier de at jeg må ringe, men når jeg prøver det så kommer jeg laaaaaaaangt bak i telefonkøen. Til slutt love de å ringe tilbake, noe de enda ikke har gjort. Dette er ett mareritt, ett mareritt det tydeligvis er umulig å komme seg ut av........... HJEEEEELP

Lifesaver

Omtale av  Claire

There are times when you get to the bottom financially,whatever the reason is. Very thankful to have come across nordax bank, they've helped me a lot this year,2023. Thanks!

Få oversikt over din gjeld
Test din gjeld: Banken ser på dette
Få en oversikt over din gjeld og månedlige kostnader, og se hva bankene ser på når de gir boliglån!
Se gjeldsoversikt
Få innsikt Se hva bankene ser

Slutt å send meg brev med tilbud

Omtale av  Kasting A. B. I. O. 1

Sender meg brev flere ganger i året med tilbud om lån, i over 10år har dette pågatt nå. Jeg har aldri kontaktet disse eller vært kunde hos de, og sikkert kastet over 15kg med papir nå, ringt de flere ganger og spurt om de kan slutte å sende meg brev som uansett bare går i søpla, jada sier de, også fortsetter de bare å sende brev. Sykt lite miljøvennlig, og gjør at jeg bare tenker "Uansett hvor hardt jeg skulle trengt et lån her i livet, kommer jeg hvertfall aldri til å søke om dette via disse folka her"

Kjempe dårlig service

Omtale av  Anonym

Helt forferdelig og lureri. Dere har ødelagt alt. Snakker en ting mens dere gjøre/svare andre ting. Helt umulig å forstår dere..... anbefaler ikke....

Styr unna!

Omtale av  Tor A

Har du andre alternativer til finansiering enn Nordax Bank, så benytt heller disse!

Sykt useriøst!

Omtale av  Mads

Godkjent, men egentlig ikke godkjent. Selger sier at alt er godkjent og klart og pengene på konto innen 3dager. Men så kommer det plutselig melding om at det ikke er det. At det kreves masse dokumentasjon. Ønsker også dokumentasjon som ikke er klart. Telefonterror av selger og bank. Etter at du har brukt mye tid på dette over lang tid så får du en fin melding. Ikke godkjent uten forklaring. Saken slettet og du kan ikke spør eller gi tilbakemelding.... Fordi Minesider ikke finnes mer.

Telefonterror på høyt nivå!

Omtale av  Gærd M

Om du benytter en annen bank som tilbyr avdragsfrihet mnd, så får du avdragsfrihet. Hos Nordax, betyr dette at man fremdeles mottar purringer, telefoner flere ganger om dagen, fra flere nr, og spørsmål om når man har tenkt å betale det beløpet inn. De kommuniserer ikke internt, og det er heller ikke mulig å innhente noen form for forståelse hos noen som jobber der. På Mine Sider er det null informasjon, du kan ikke engang finne nedbetalingsplanen din. Det heter at i nøden så spiser selv Fanden fluer", men her hadde nok han valgt å heller sulte ihjel enn å ha noe mer med Nordax å gjøre!

Sjekk din kredittscore gratis
Sjekk din kredittscore gratis
Få en oversikt over din gjeld, og se hva bankene ser på når når de gir boliglån. En bedre kredittscore kan gi lavere renter.
Se kredittscore
Få innsikt Se hva bankene ser

Forferdelig bank

Omtale av  Anna

Styr unna denne banken for enhver pris. Anonyme kundebehandlere og avdelinger. Ingen har oversikt, ingen vil ta ansvar hvis noe er galt som feks i en juridisk bedragerisak selv om Økokrim er involvert. Aggressive og truende på telefon og nekter å gå i dialog, nekter å svare skriftlig hvis man ber om det, selv om man sender utallige mailer eller brev til dem pr post. Ingen i banken vil følge juridiske retningslinjer og om man bestrider krav så oversender de det til inkasso uten å gi tilbakemeldinger. Å bli involvert på en eller annen måte med denne banken, enten frivillig eller ufrivillig som feks ved en svindel/bedrageri, er ett komplett mareritt. Denne banken skulle vært gransket.

var bra

Omtale av  Audun B

De var bra i starten, ca 15 år siden med bra rente. Dog dårlig innsyn da de ikke hadde nettbank. Helt uten å vite det har det ført mine penger over på en konto med mye dårligere betingelser. Veldig misfornøyd

Dritdårlig kundeservice

Omtale av  Anne

Prøvde og få hjelp til og betale inn en sum og bli ferdig med lånet som jeg har betalt i 5år på. Dette var de ikke intresert i. Var snakk om 15000. Jævla dritt bank, hjelpe en person i en vanskelig situasjon var helt uaktuelt. Og kalde at de har god kundeservice er helt jævlig.

Kundeservice og overføringer fungerer problemfritt

Omtale av  Kim T

Har benyttet Nordax over flere år, og dette fullstendig problemfritt. Da jeg selv måtte registrere ny forhåndsbestemt konto for uttak fra sparekonto ble det litt kluss. Men kundeservice ringte og så til at jeg ble fulgt opp og ingen feil skulle oppleves. Har benyttet Nordax som innskudskonto, og har her et betydelig beløp i 7 siffer størrelse. Men renter på innskudd kunne ha vært høyere! Har derfor måtte opprettet 2 andre høyrentekonto i annen bank i tillegg, som gir bedre renter på mine innskudd på million beløp på hver konto. Rente justeringer går også for tregt hos nordax, mine andre banker justerer mine renter langt fortere, skjerpings! Alt i alt er jeg godt fornøyd, og takker alle som tar forbrukslån o.lg slik at jeg tjener mere:)

Veldig ryddig, kommunikasjonen er god

Omtale av  Emma S

Sendte inn søknad om refinansiering, fikk raskt svar, det var noe tull med nettsiden deres, men vi tok kontakt, og ventet kanskje i ca 15. minutter. Dette fordi det var stor pågang. Vi fikk pengene inn på kontoen samme dagen vi fikk beskjed om at de var blitt utbetalt! So far, so good!

Sjekk din kredittscore gratis
Sjekk din kredittscore gratis
Få en oversikt over din gjeld, og se hva bankene ser på når når de gir boliglån. En bedre kredittscore kan gi lavere renter.
Se kredittscore
Få innsikt Se hva bankene ser

Angrer

Omtale av  Vivi

De hevder at de utbetaler vanligvis etter 1-2 dager, men på arbeidsdag 5 begynner man å lure på hva slags selskap man har rotet seg bort i- og epost svarer de ikke heller.

Forrige
Side 1 av 5

Nordax Bank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR