Meny

Danske Bank omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,9/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Dårlig
141
av 147 innen
bank
26%
anbefaler
Danske Bank

"Jeg vil bare avslutte hele kundeforholdet, men får det ikke til:("

Omtale om Danske Bank skrevet av Øyvind for 22.02.2021 23:04

Danske Bank har totalt 116 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Danske Bank?
Kundetilfredshet
Rådgivning
Har byttet selskap
"Jeg vil bare avslutte hele kundeforholdet, men får det ikke til:("

Umulig å bruke nettbank, skjulte kostnader. I mitt tilfelle hadde jeg Tekna kundeavtale som visstnok var gratis for studenter. Den begynte visst å koste 25kr i måneden da jeg var ferdig studert. Jeg begynte aldri å bruke kontoene i Danske Bank fordi nettbanken var helt grusom å bruke så kontoene mine var tomme og derfor fikk jeg overtrekksgebyr når de i skjul begynte å trekke disse månedlige beløpene. Elektroniske meldinger forsvant etter jeg hadde lest dem én gang. Hver operasjon tar ca. en haltime å få til pga. lite logisk grensesnitt. Stadig store røde bokser med feilmeldinger. Prøvde å kontakte kundesupport via en chat, men den virket ikke. Jeg har prøvd i månedsvis å avslutte denne såkalt gode kundeavtalen, men får det ikke til. Når jeg klikker for å kontakte support får jeg bare en feilmelding. Totalt har dette kostet meg over 200kr i overtrekksgebyrer for å få lånebetingelser som det viste seg at DNB kunne matche. Jeg setter inn penger regelmessig bare for å dekke de månedlige kostnadene. Hele nettbanken føles som et sort hull. Jeg har prøvd å slette alle kontoene mine, men jeg får det ikke til, fordi de har et par øre i negativt beløp og jeg vet ikke hvorfor. Jeg har ingenting positivt å si om Danske Bank, men jeg har hørt at de selv sier at de har bra kundesupport, og det er kanskje ikke så rart, for de må ha fått god trening så vaskelig som det er å bruke nettbanken. Hvis du er pensjonist, er vant til unødvendige utgifter og foretrekker å snakke med rådgivere framfor å bruke nettbank kan det hende Danske Bank er midt i blinken.

Bytt.no
"Jeg vil bare avslutte hele kundeforholdet, men får det ikke til:(" skrev Øyvind om Danske Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Danske Bank?
Gjør som Øyvind og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Danske Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Thomas T
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Gebyrer, elendig nettbank og dårlige betingelser på huslån sammenlignet med konkurrenter"
1 syns denne omtalen er nyttig

Byttet fra Danske bank til. Nybygger.no. Nettbanken til Danske bank er vanskelig å bruke, de tar betalt gebyr for å hvert terminbeløp for huslån, samt gebyr for å ha en innskuddskonto. Jeg fikk også vesentlig bedre vilkår ved å bytte til Sparebanken Øst sitt konsept: Nybygger.no.

Henrik H
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Norges tregeste kundebehandling"
2 syns denne omtalen er nyttig

Danske Bank har lav lånerente via akademikerne og er det eneste positive med denne banken. Kundeservicen er katastrofal, det tar flere uker å få svar på enkle henvendelser. Kundeservice via chat fungerer ok (mtp kort ventetid), men de kan ikke hjelpe med stort. Alt som skal via en saksbehandler er et mareritt. Det er ikke mulig å kontakte saksbehandlere direkte, men etter å ha sittet i telefonkø noen timer får du beskjed om av kundeservice om at saksbehandleren ikke er tilgjengelig, men ringer opp igjen straks, det skjer jo selvsagt ikke... Har opplevde denne type service på forespørsel om boliglån, finansieringsbevis og BSU.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Fra bra til utilgjengelig!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Hva har skjedd med Danske bank sin kundeservice de siste månedene? Hvorfor svarer dere ikke lenger raskt på meldingssystemet i nettbanken som tidligere? Og hvordan kan dere mene at folk skal vente times vis på å svar på telefon? Dette er for dårlig! Jeg har alltid vært fornøyd med nettopp dette og nå er alt helt bortreist!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Sjokkerende dårlig service for selv de enkleste henvendlser og arrogante svar."

Jeg har to særdeles elendige opplevelser med Danske Bank (fondsparing og pensjonsparing via Danica). 1) Jeg bad om økt månedlig trekk for pensjonssparing i Danica. Først klarte de ikke å ordne dette innen neste trekk, uten å opplyse om dette. Da jeg klaget sa de at alt var i orden til neste trekk. Det var det ikke da det tidligere beløp ble fortsatt trukket. De sa jeg kunne betale inn resten manuelt. Dette førte til at systemet trodde jeg hadde betalt inn for neste måned allerede, og dermed ble intet ble trukket neste måned. Noe så enkelt som økt innbetaling tok det 5-6 måneder å endre. Det ble skyldt på "tekniske problemer", men de nektet å svare på hva dette bestod i. Hadde jeg ikke sagt ifra hadde ingenting hendt. Kompensasjon for timer med mailskriving kunne jeg bare glemme ettersom de hadde justert kursen slik at det ble "riktig" innbetaling. Jeg har kun deres eget ord for at det stemmer. Samtidig er det grenseløst arrogant å behandle kunder slik da man ikke har noen garanti for at problemet faktisk løses. Jeg flyttet dagligbank til en annen bank, og vurderer det samme for pensjonssparing. Det verste er i det minste alle arrogante svar, total mangel på vilje til å løse problemene samt direkte løgn når de sier at problemet er løst, men det ikke er det. 2) Danske Bank opplyste ikke om suspendering av handel i et fond. Til tross for at suspensjonen var lovlig, fant ikke banken det nødvendig å informere kundene om dette automatisk. De innrømmet at dette burde vært gjort og skulle endre rutinene. Det er 100 % inkompetent og det hjalp ikke meg. Jeg har kontaktet forbrukermyndigheter for å finne ut hvor dårlig service man skal måtte finne seg i. Selv om et direkte økonomisk tap ikke er lidd, koster dette tid og krefter.

Danske Bank har totalt 116 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR