Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2023
OBOS-banken
2.9
43 verifiserte omtaler

OBOS-banken omtaler og erfaringer

2.9
Middels
43 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#82
Middels
OBOS-banken er rangert
#82 av 117 dagligbanker
53%
Bra
53% anbefaler OBOS-banken
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 43 omtaler om OBOS-banken

FILTRER OMTALER
19
4
2
4
14
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med OBOS-banken?
Tar 2 minutt

Obos bank elendig

Omtale av  Litz F

Jeg har veldig dårlig erfaring med Obos banken, vedr lån. En kundeveileder som var totalt uerfaren i alt.Det gikk veldig utover meg som kunde. Hun burde fått bedere opplæring. Jeg kommer ikke til å bruke Obos banken igjen noen gang til å søke om lån i Obos banken. Så er det Obos banken og spare konto, elendig,inviklet og tungvint.vanskeligå forstå.Dere kunne greie bedere Obos. Det jeg er fornøyd med er Obos meglerne. Det fungerte bra.

Umulig å få ut penger fra plassering konto uten og ha en pc da utakmenyen på nettbrett ikke eksister

Omtale av  Hanne H

Man må ha en PC får å kunne bruke bank tjenester nettbrett fungerer ikke på rulle menyen

Ok bank

Omtale av  Charlotte M

Det som er bra er gode renter og enkel mobilbank. Det som kan bli bedre er bankID er umulig å finne ut av og vanskelig å få lån til oppussing.

3-4 uker behandlingstid

Omtale av  Adrian

Det å prøve å overflytte et huslån til obosbanken var med flere ukers ventetid, en kar som ringte oss hele tiden, skjema of emailer frem og tilbake.. vi forble hos DNB, siden Obos ikke ønsker flere kunder.

Beste bank for OBOS-medlemmer

Omtale av  Zanta C

OBOS-banken fremstår som litt traust, men solid. Betingelsene er uslåelige, spesielt for OBOS-medlemmer. Rentene justeres raskt ved endringer i markedet, og er generelt konkurransedyktige. Kundeservice svarer raskt og tydelig. Appen gir samme intrykk, traust men solid, og gir det man trenger som "vanlig" kunde. Nettbanken er meget bra, enkel i bruk, og er visuelt tilpasset "vanlige" bruker. Ikke noe fancy, den bare funker.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Dagligbank

Omtale av  Sigmund S

Jeg og min ektefelle byttet fra Sbanken til ObosBanken i mars 2022. Hovedbegrunnelsen var oppkjøpsraidet fra DNB, men ObosBanken gir best rente på brukskonto, jf Finansportalen. Sparekonto uten binding er imidlertid bedre i andre banker, feks Instabank. Som medlem i Obos oppnås også noen avtalerabatter, f.eks Talkmore.

OBOS fornekter seg ikke!

Omtale av  A

Obos-medlem har jeg vært siden- 1985. Så søker jeg overføring av lån, dette lånet er vel godt innafor 15% av boligens salgsverdi! "Dessverre" så bor jeg alene, og jeg har 2 biler! Så da er jeg ikke "likvid" serru! Ene bilen er gjeldfri med en verdi på over 200.000. Andre bilen har en salgsverdi på 380-400.000 og en gjeld på 169.000. Men nei! Banken vet bedre enn meg! Jeg har ikke råd til å ha bil i det hele tatt! (Ja det er det de vil kreve for at jeg skal få overføre mitt lån til de!) Har per nå aldri hatt en betalingsanmerkning, og betjener mine lån helt fint! Men nei, er man "ufør" så kan man glemme noe hjelp fra banken! Bor et sted man ikke kan bo uten bil, og hvem kan vel bo uten bil i dag? Ikke jeg ihvertfall! Så dere som sitter i bankene og forteller meg hva jeg klarer og ikke- burde skamme dere! Hvem andre bor alene, med gjeld langt under 20% , har gjeldfri dagligbil? Men dere kan fortelle meg hva jeg kan og ikke kan? Unge mennesker får lån til langt oppetter øra, men jeg kan altså ikke få et lån på under 600.000?? Så bare slett mine konti som dere krevde, er så frekt jeg har ikke ord!

Fungerer bra på tjenestene de tilbyr

Omtale av  Alexander

Prisen du betaler for bruk som dagligbank er veldig bra med støtte for nyere tjenester som trådløs betaling via mobil (apple/google). Det er heller ingen årlig pris på bankkort som fortjener en tommel opp. Grunnleggende tjenester er alt i alt godt ivaretatt. Av tjenester i kategorien dagligbank savnes mulighet til å se kontoer fra andre banker i nett- og mobilbanken, og de burde forbedre appen slik at efaktura arkiv viser efakturaene på mobil (dette er rett og slett dårlig implementering av en grunnleggende funksjon, og virker i det minste ikke på Android i dag). Flere banker tilbyr mulighet for å lagre fast kid i det personlige mottaksregisteret for betalinger, og dette er noe jeg gjerne skulle sett implementert (aktuelt for kredittkortkontoer, overføring til fondsforvaltere m.m.). Det finnes tilbydere med flere tjenester og bedre app, men hvis du vet hva du begir deg ut på er jeg sikker på at du vil bli fornøyd med OBOS-banken.

OK, men vil savne kredittkort.

Omtale av  Aage F

OBOS banken er bra på sparekonto. Det er imidlertid svært dårlig at banken kutter kredittkort. Dette vil gi kundene merarbeid ift å holde oversikt over økonomien. Tror nok at kundetilfredsheten vil dale.

Feil i bank appen!

Omtale av  Stig T

Jeg for ikke lest gamle fakturaer i eFakturaarkivet i appen! Dette er et problem som har vart i minst 6 måneder nå! Ærlig talt skjerp dere, dere som har laget denne appen og OBOS! Jeg har ringt mange ganger til OBOS og klaget over dette, uten noe har blitt gjort noe! Jeg anbefaler dere som opplever samme feil, å ringe OBOS og klage ofte på dette! Skjerp dere OBOS! Dette er dårlig kundeservice!

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Byttet fra S-banken, som dessverre er blitt spist av norges dårligste bank.

Omtale av  Stig

Alt har fungert prikkfritt ved overgang til OBOS-banken. Fyller alle behov undertegnede har for en bankforbindelse. Kunne med fordel ha tilbud om kredittkort.

Overføring fra kompis ente opp i sperret konto

Omtale av  Hans

En kompis av meg skulle sende meg en grei stor sum med penger siden han vant i lotto. Så han overførte som vanlig og trodde alt var greit, noen dager senere så hadde fortsatt ikke pengene kommet men i stedet så hadde det kommet en melding fra kundesenteret at dem har sperret kontoen min for alle innkommende og utgående betalinger. Og krevde ett svar på hvor de pengene kom fra. Etter jeg hadde gitt min forklaring så kom det en ny melding hvor dem sende ved ett dokument om avslutting av kundeforhold. Siden de pengene tydeligvis var "hvitvasking" jeg sendte det dokumentet og ventet tolmodig på svar. En dag senere så får jeg svar på at den ikke hadde blitt utfylt. Så nå sitter jeg her uten midler til å komme meg på jobb eller få meg noe å spise. Anbefales ikke. Kundeservice har ikke peiling på hva dem driver med. VELG NOE ANNET!!!!

søknadsbehandling

Omtale av  Hansi

Ingen oppfølging av låneforespørsel til tross for allle fakta fremlagt

Utmerket kundeservice

Omtale av  Tone

Topp bank på alle måter! De tilbyr mellomfinansiering på boliglån til samme rente som lånet, og behandler søknader raskt og hyggelig.

God bank.

Omtale av  Frode

Gode innskotsrenter. Liknar på Postsparebanken som eg brukte til den vart ribba. Bankar flest bryr seg lite om mannen i gata, men satsar på forretningslivet. Håper Obosbanken greier seg godt vidare.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Dårlig service.

Omtale av  Ragnhild

De gir ikke svar, må finne ut av alt selv. Ringer ikke tilbake. De vet ingenting. Fortvilet situasjon.

Forrige
Side 1 av 3

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR