Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert oktober 2023
Morrow Bank
1.6
119 verifiserte omtaler

Morrow Bank omtaler og erfaringer

1.6
Dårlig
119 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#29
Forferdelig
Morrow Bank er rangert
#29 av 30 kredittbanker
12%
Dårlig
12% anbefaler Morrow Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,72 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 422 122 kr, totalt: 7 422 122 kr

Utforsk 119 omtaler om Morrow Bank

FILTRER OMTALER
13
1
6
9
90
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Morrow Bank
Morrow Bank har 119 verifiserte omtaler på Bytt.no

Forsøkt svindlet for 300 kroner

Omtale av  Eirik P

Prøvde nettopp å svindle meg ut av drøye 300 kroner. Fikk faktura på utsatt betaling og betalte ved forfall. Fikk en måned senere en ny faktura på drøyt 300 kroner som var gebyr for opprettelse av nedbetaling av de 0 restrerende kronenen. Tok kontakt med dem og de slettet den nye fakturaen men påsto at forrige faktura hadde forfall én dag tidligere som begrunnelse på hvorfor dette hadde skjedd. Jeg dobbelsjekket fakturaen og det de sa var bare løgn så jeg kan ikke skjønne at dette er noe annet enn et forsøk på svindel.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Morrow Bank?
Tar 2 minutt

Morrowbank

Omtale av  Jan E

Hold dere unna de!de øker renten noe helt forferdelig.og når den dagen kommer at du betaler ut kreditten,så krever de enda mere for og avslutte konto!dette er det verste kredittkortet jeg har prøvd.gå heller for noe annet!

Veldig lite kundevennlig

Omtale av  Mia

Jeg ventet i over ett år på å få funksjonelt kredittkort UTEN Å FÅ DET. Det ble avkrevd av kunde"service" at jeg skulle samle bevis for hvorfor kortet ikke fungerte. Jeg hadde ikke teknisk kompetanse til dette, ønsket heller ikke å gjøre gratis arbeid med å skrive rapport om kortets funksjon eller ta video opptak av det elendige ufunksjonelle kortet. Kunde"service" har i dette tilfellet vært en stor skam og er hovedårsaken til at jeg valgte å avslutte kontoen. Morrow bank stjal trolig rest beløpet som lå inne på kredittkortet. Fantete og udugelig bedrift er min erfaring med dem, men det var hyggelig med bonus så lenge det varte.

Følger opp ved kontakt.

Omtale av  Steinar

Konkuransedyktig sparerente. Ellers bare en bank som andre banker. Støtter Aplepay for krditt kort.

Fiasko

Omtale av  Jonas P

Ingen svar fra kundeservice på ukesvis og appen dems er en spøk uten funksjoner. Nytt navn på banken, men fortsatt samme ubrukelige ulla Forbrukertilsynet/Finanstilsynet burde seriøst vurdere inndragelse av lisens hos morrow og ressurs bank

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,72 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 422 122 kr, totalt: 7 422 122 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

IKKE BRUK DETTE SELSKAP

Omtale av  Dara

Detta var värre än när det var hos komplett. i 2 månader nu så har jag inte fått med noen bonus på mine köp. Jag har mailat, jag har ringt. Ingen kan hjälpa eller ge mina poäng som jag ikke har fått. Det är kun åpen 3h varje dag, konsulenterna på telefon vet lika mye som deg. Detta är inte ett pålitligt företag och jag rekommenderar absolut inte att ni skaffar kreditkort från Morrow Bank. Jag ska melde meg ut snarest, men får ju ikke kontakt med noen.

Dårlig kundeservice

Omtale av  Evelyn

De har selv gjørt en feil med mine fakturaer og laget masse krøll for meg som kunde. I tillegg til det så har de en kundeservice som ikke er innstilt på å hjelpe eller inkompetent til å faktisk tilby den hjelpen som folk trenger. Utrolig uoversiktig og stjeler mye av kundenes tid og energi. For å være på den trygge siden så er min anbefaling å holde seg unna.

Morrow Bank har 119 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Morrow Bank mener

Morrow Bank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR