Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2023
Kraft Bank
3.1
5 verifiserte omtaler

Kraft Bank omtaler og erfaringer

3.1
Middels
5 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
-
IKKE NOK OMTALER
Kraft Bank trenger minimum 10 omtaler.
-
IKKE NOK OMTALER
Kraft Bank trenger minimum 10 omtaler.
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 5 omtaler om Kraft Bank

FILTRER OMTALER
2
1
1
0
1
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Kraft Bank?
Tar 2 minutt

Hjelp når man står litt fast

Omtale av  Amund

Jeg ser en del negative kommentarer her. Det forstår jeg virkelig ikke, jeg tror folk misforstår hva denne baken faktisk tilbyr. De tilbyr lån til folk med betalingsanmerkning og inkassovarsel? så klart er renten høyere enn vanlig boliglån f.eks. Risikoen er jo for de høyere. Men igjen mye lavere rente enn om det blir stående hos inkassoselskap. Jeg vil si at Kraft Bank er helt ypperlig, de hjelper til når det trengs. Jeg har en god inntekt nå og betjener lånet uten problem, endelig kredittverdig igjen og kan betale mer de månedene jeg kan. Helt fantastisk!

Svar fra Kraft Bank
09.03.2023 11:32

Hei, Tusen takk for en en så fin tilbakemelding! Så kjekt å lese at din situasjon har bedret seg, det er nettopp det vi jobber for.

Renteoppgang

Omtale av  Kjell R. B

Grei bank å ha sparepengene i. De er litt trege med å følge norges banks rentehevinger på høyrentekontoer syns jeg

Svindel fra ende til annen

Omtale av  Mamma2010

Dette er en bank som sier de skal hjelpe folk i en vanskelig situasjon. Det de gjør, de gir deg lån med god sikkerhet i huset ditt. De tar en etableringsavgift på 150 000,. Dette er ikke noe som blir snakket om, den bare lurer de inn. De tar en rente, så du greier ikke å få det til. Du mister huset og du har ødelagt hele livet ditt. De har ikke holdt det de lover og de har svindlet meg for penger. Nei, pass dere, dette er ikke hjelp, dette er svindel!!!

Svar fra Kraft Bank
09.03.2023 11:32

Hei, Dette var trist å lese at du har opplevd slik behandling hos oss. Slik skal det det ikke være. Vi jobber alltid for kundens beste, hvor vi tar en grundig gjennomgang for å finne den beste løsningen for hver enkelt kunde. Vi skal behandle alle kunder med respekt og ha en tett oppfølging gjennom hele søknadsprosessen. For å ta høyde for økt risiko har vi høyere rente enn på et boliglån i ordinærbank, men samtidig er renten som regel vesentlig lavere enn på typiske forbrukslån og kredittkort. Det er også viktig å påpeke at vårt mål er å friskmelde økonomien til kundene våre, og få de tilbake til ordinær bank så snart det er mulig.

Veldig fornøyd

Omtale av  Bergenser

Hadde etter en vond og vanskelig tid pådratt meg så store økonomiske problemer at jeg ikke klarte se noen løsning . Hadde fått varsel om tvangssalg av huset Fikk veldig god hjelp fra en hyggelig og dyktig kundebehandler . Kom med gode råd og veiledning og jobbet veldig raskt . Alt var ordnet og lån utbetalt på en uke .

Svar fra Kraft Bank
09.03.2023 11:32

Hei, Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.

Veldig flinke rådgivere, utrolig dårlig rente

Omtale av  Ådne

Veldig flinke og gode rådgivere i denne banken som vil hjelpe deg så godt de kan. Skulle gjerne sett at de er mer på tilbudssiden når du kan vise til god betalingsevne ved å senke renten litt, da ville de fått gode langtidskunder. Men det er sikkert ikke dette de ser etter.

Svar fra Kraft Bank
09.03.2023 11:32

Hei, Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR