Meny

Nybygger omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Middels
105
av 147 innen
bank
52%
anbefaler
Nybygger

"Meget bra rente"

Omtale om Nybygger skrevet av Einar T for 23.01.2021 18:06

Nybygger har totalt 61 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nybygger?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Meget bra rente"
7 syns denne omtalen er nyttig

Har nettopp flyttet lån fra annen bank til Nybygger.no. Sparer bra med lapper pr år på det. Enkelt å søke om lån via bankID, men vær OBS på samtykket for innhenting av lønn o.l via Altinn. Jeg erfarte at min årsinntekt var satt alt for lavt, noe som resulterte i avslag pga høy gjeldsgrad på første søknadsrunde. Sjekk at tallene stemmer, ikke ta det for god fisk. Ikke Nybygger.no`s feil, men greit å ha i bakhodet. Etter et par mailer gikk min søknad gjennom og lånet utbetalt dagen etterpå :)

Svar fra Nybygger
25.01.2021 15:22
Hei. Takk for tilbakemelding. Vi er en nettbank og søknad skal skje automatisk, men i blant blir det litt dialog :-) Fint å ha deg som kunde. Hilsen Nybygger.no
Bytt.no
"Meget bra rente" skrev Einar T om Nybygger

Har du en tilsvarende erfaring med Nybygger?
Gjør som Einar T og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Nybygger du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Nordlending
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Egentlig ikke interessant som kunde"

Sikkert ein grei og enkel bank, om du har absolutt, og da mener jeg absolutt, alle papirer klart. For min del stoppet det med krav til ny etakst til 4500 kroner, som jeg etterhvert skjønte etter noen mailer fram og tilbake. Skjønner forsåvidt det, men når en fikser refinansiering i banken jeg har i dag på fem minutt, basert på gammel takst, da er det ikke verdt noen få kroner spart i nybygger. Var vel sikkert ikke så interessant som kunde heller. Og det lever jeg godt med.

Svar fra Nybygger
22.01.2021 12:06
Hei. Ja, det stemmer. Vi er en nettbank og er avhengig av oppdaterte verdier på boligen. Beklager at det ble en dårlig opplevelse for deg med fram og tilbake-kommunikasjon på e-post. Kanskje våre veier krysses en annen gang. Håper du får en bedre opplevelse da. Hilsen Nybygger.no
Torstein
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Superenkelt"
9 syns denne omtalen er nyttig

Det var veldig enkelt å fylle ut søknaden. Alt hentes elektronisk. Godkjenningen kom raskt, og flytting av lån var gjennomført ila en dag etter dette.

Svar fra Nybygger
14.01.2021 20:43
Takk, det var en flott tilbakemelding.
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Kun lån i denne banken"
13 syns denne omtalen er nyttig

Har kun lån i denne banken og er suuuuper fornøyd. Enkel og grei app. Litt vanskelig å finne info om felles lån men finner det jeg trenger i fullverdig nettbank.

Svar fra Nybygger
14.01.2021 12:13
Godt å høre at du er superfornøyd, og takk for tilbakemeldingen. Vi jobber stadig med å gjøre det enkelt å finne fram på nettsidene våre.
Petter B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Billig og bra"
12 syns denne omtalen er nyttig

God rente og enkelt bytte. Tidligere hadde jeg meget god privat rådgivning, men mulig han sluttet hos dere, dette ønsker jeg gjerne igjen da det kan bli aktuelt med å kjøpe utleieobjekt. Uansett så har jeg god rente selv om det var litt mer knot å forhandle den ned enn jeg skulle ønske... Måtte sende inn ny online søknad istedet for at dere bare satt den ned på eksisterende lån. Mulighet for å trekke lån direkte med avtalegiro fra annen konto hadde også vært fint. Ellers veldig fornøyd med dere og anbefales til andre.

Svar fra Nybygger
12.01.2021 19:52
Takk så hyggelig!
Nybygger har totalt 61 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR