Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert oktober 2023
Resurs Bank
1.4
104 verifiserte omtaler

Resurs Bank omtaler og erfaringer

1.4
Forferdelig
104 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#30
Forferdelig
Resurs Bank er rangert
#30 av 30 kredittbanker
4%
Forferdelig
4% anbefaler Resurs Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,72 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 422 122 kr, totalt: 7 422 122 kr

Utforsk 104 omtaler om Resurs Bank

FILTRER OMTALER
3
0
0
5
96
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Resurs Bank
Resurs Bank har 104 verifiserte omtaler på Bytt.no

Banken fungerer ikke.

Omtale av  Trygveskuffet

I dag 20.08.23 prøver jeg igjen å logge inn i banken til brukskonto, for å betal regninger. Kommer til banken, men når jeg skal logge inn på konto fungerer det ikke. Jeg har prøvd mange ganger denne uke 33. Det er helt utrolig at denne banken for lov til å operere i Norge.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Resurs Bank?
Tar 2 minutt

Drømmer du deg tilbake til 90 tallet?

Omtale av  Borge H

Om så er dette banken for deg. Her får du ikke mulighet til å betale med avtalegiro, e-faktura. Ei heller ikke mulighet til å få faktura på epost. Nettsiden og "Min Side" er laget så uoversiktlig som mulig. Hold tungen rett i munnen når du inngår avtale med denne banken for skulle en av fakturaene ikke dukke opp i postkassen din bøtter de på med gebyrer og renter. Betalte meg fort som fy vekk fra denne banken!

Ressurs bank driver på grensen til svindel

Omtale av  Kristian

De endrer låneavtaler fra rentefritt til blodrente dersom du er noen dager sen med en delbetaling. Dessuten oppretter de pluttselig en forsikring?? Som koster 89 i måneden uten at noe er avtalt. I løpet av 7 måneder hvor jeg har vært kunde her så har jeg opplevd ting jeg aldri trodde var mulig fra et finans selskap.. Jeg skal aldri bruke dem igjen

Innsynsrett etter dødsfall

Omtale av  Laila A. G

Etter våre foreldres død henvendte vi oss til Resursbank, da foreldrene våre har en konto derEtter flere mnd. nekter Resurbank oss innsyn. De har fått det de trenger av dokumentasjon. Dårlig service både på mail og tlf. Etter flere henvendelser ga de oss 15 dager på å svare oss. Da får vi beskjed at mine foreldre ikke har konto der. Vi har et kort som beviser det. Heldigvis er vi 4 søsken som ikke gir oss. Nå blir det politianmeldt. Advokat er satt på saken.

Elendig bank

Omtale av  Trygve

Nesten umulig å få kontakt via tlf. det tar utrolig lang tid før noen svarer. Må ofte ringe opp flere ganger. Elendige innskudsrenter. Styr unna denne banken.

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,72 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 422 122 kr, totalt: 7 422 122 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Svindel! Kjøpte reise gjennom Ving

Omtale av  Camilla

Kjøpte reise gjennom Ving og betalte med faktura. Betalte denne innen forfall og fikk purring. Betalte purregebyr innen frist. Fikk så ny faktura uten beskrivelse. Lavt beløp på 35 kr, men allikevel. Ringte de og spurte hva dette gjelder. Fikk svar med en gang at de skal kreditere denne. Styr unna fisse.

Ble villedet til å tro at jeg fikk lån

Omtale av  Line K. D

I første epost fra dem ønsket de meg velkommen som kunde, etter at jeg søkte lån hos dem. Så fikk jeg en epost med teksten Godkjent lån i emnefeltet, og der de ba om ytterligere info om lønnslipper og skattemelding. Oversikt over lønn og gjeld fikk de ved første kontakt. Den nestsiste eposten ba de om kontonummeret for utbetaling av lånet. Noen dager senere skrev de i en epost at jeg ikke fikk lånet likevel. Ingen forklaring. Saken er sendt til VG, med håp om at de undersøker.

Resurs Bank har 104 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Resurs Bank mener

Resurs Bank

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR