Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Resurs Bank
1.4
115 verifiserte omtaler

Resurs Bank omtaler og erfaringer

Ingen trend

Resurs Bank har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
115 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#29
Forferdelig
Resurs Bank er rangert
#29 av 29 kredittbanker
4%
Forferdelig
4% anbefaler Resurs Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 115 omtaler om Resurs Bank

FILTRER OMTALER
3
0
1
5
106
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Resurs Bank?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Styr unna Ving Resurs Faktura

Omtale av  Solrik

Ble lurt av Ving til å bruke denne forferdelige løsningen, trodde hadde betalt hele beløpet og oppdaget at kun et par tusen kr ble trukket, resterende ligger som tilgodebeløp hos ving(?!), og en faktura fra resurs på toppen. Aldri igjen! Styr unna Ving/resurs sine kreative løsninger, bruk nettbank/vipps å betale reisen.

En bra bank.

Omtale av  Trygve

Banken har hatt problemer i mange år. Men nå i 2024 fungerer banken veldig bra.

Mafiatilstander

Omtale av  Espen

Jeg handlet en stasjonær pc av Komplett for ca 20000,- Denne ble finansiert via Komplett Flex som Resurs Bank står bak. Bare etableringsgebyret var på over 2000,- kr(!) Dvs 10% av finansieringsbeløpet. Jeg orker ikke skrive om alle problemene underveis, men det er tydeligvis ikke mulig å få opprettet avtalegiro med denne mafiabanken. Styr milevis unna Resurs Bank og kreditt kjøp hos Komplett!

Svindel svindel svindel

Omtale av  Paul

Dem bare ta penger og hvis man betaler for mye eller for tidlig kommer det med enda mer gebyr eller faktura slik at man aldri blir kvitt av lån. Fikke beskjed at jeg hadde betalt i riktig måned men det var for tidlig i måneden slik at dem registrert betaling på forrige måneden og det merkes som utbetalte faktura som jeg blir straffet for

Avoid Like the Plague-Unethical, Borderline Fraudulent and Predatory Practices

Omtale av  Nathan

Very shady practices by this bank bordering on fraud. 1.They don't utilize very common and up-to-date payment methods and still rely on KID numbers. 2.You can't even set up an e-faktura or any auto payment method which increases your chance of missing something. When getting glasses from Interoptik, they had a no/low interest 24-48 month loan offer. If was mentioned that I would get the first faktura th following month. Nope, it was immediate but the email notifying me went to spam. No other notifications until a letter shows up saying I missed a payment. Now the interest and fees are tacked on which are extremely high. Looking at their terms it says that they would invoice you the following month of the initial transaction but that was a lie, instead they invoiced immediately. These are predatory business practices and they seem to be very willing to cross that line into unethical and immoral business practices. With how many complaints I see of the same issues, it's amazing the authorities haven't shut this bank down yet. Stay far away from Resurs Banken. Stay far, far away from this bank.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Minsfornøyd

Omtale av  Hamed

De inkluderer forsikring, uten at jeg har sagt ja til, og total skyldig beløp øker mens man betaler.

Stakkars nettbutikker som har Resurs Bank

Omtale av  Knut H

Dårligste banken jeg har vært borti. Ikke e-faktura, ikke betaling av faktura direkte i app. De vil åpenbart ikke ha betalt før de kan legge på noen purregebyr og renter. Vi er i 2024 og bør ikke behølve å skrive inn KID nummer lenger. Nettbutikker som bruker Resurs bank må jo miste kunder??

Scam! Scam! Scam!

Omtale av  Lukas S. K

Vi har deep divet og dette er ikke en bank, det er et fullt scamselskap som har scammet rundt 95% av sine brukere, og flere titals millioner av kroner. De kommer ikke til å bli lagt ned uansett om du saksøker etv. Hold deg unna!!!! Hold deg ekstremt langt vekke!!! Ikke bruk flex via komplett, de legger på ekstra kostnader uten å gi informasjon, de gjør faktura ekstremt rotete for å forvirre brukere, på denne måten klarer de å dra så mye penger som mulig ut fra brukere. REIN SCAM, glad jeg ikke falt for det, hvis du har noe med banken å gjøre kom deg ut nå!

Gir ugyldig KID nummer på faktura

Omtale av  Tatum

Kjøpte et par briller og valgte nedbetalingsmetode fordi jeg har lav inntekt. Burde bare betalt hele greia. Ble med en gang kunde hos resurs, og den andre fakturaen jeg fikk fra dem hadde ugyldig KID nummer. Kunne ikke logge inn i mobilbanken for å sjekke ut hva som foregikk heller. Fikk heldigvis nytt KID nummer på Mail etter å ha ringt kundeservice, men etter å ha lest så mange negative omtaler er jeg bare ferdig med dem og betaler ned hele beløpet ved neste betaling.

For en drittbank.

Omtale av  Knut

Dette er den verste banken jeg noengang har opplevd. Kjøpte et produkt med 24 mnd. rentefri nedbetaling. Første innbetalinge kom inn til banken 2 dager etter forfall, og jeg ble belastet med over kr. 1.100.- i renter. Noen de måtte ettergi etter masse frem og tilbake. Kr.- 69 i adm.gebyr er og uhørt mye. Dette skal fra 1/1-24 stige til 79.- Nå har jeg innfridd hele restlånet og skal aldri mer ha noe med den banken å gjøre. Råd til andre: Hold dere unna.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Svindel samarbeid med komplett

Omtale av  Øystein

Rein svindel i samarbeid med komplett. Kjøpte skjermkort med flex og de legger på renter og forsikringer som ikke skal ha. Og komplett svindler deg med å påstå det er 0 rente første 24 måneder mens de legger på renter på faktura. Appen er også tungvint å bruke, det er ikke noe efaktura muligheter for å betale enkelt

Banken fungerer ikke.

Omtale av  Trygveskuffet

I dag 20.08.23 prøver jeg igjen å logge inn i banken til brukskonto, for å betal regninger. Kommer til banken, men når jeg skal logge inn på konto fungerer det ikke. Jeg har prøvd mange ganger denne uke 33. Det er helt utrolig at denne banken for lov til å operere i Norge.

Drømmer du deg tilbake til 90 tallet?

Omtale av  Borge H

Om så er dette banken for deg. Her får du ikke mulighet til å betale med avtalegiro, e-faktura. Ei heller ikke mulighet til å få faktura på epost. Nettsiden og "Min Side" er laget så uoversiktlig som mulig. Hold tungen rett i munnen når du inngår avtale med denne banken for skulle en av fakturaene ikke dukke opp i postkassen din bøtter de på med gebyrer og renter. Betalte meg fort som fy vekk fra denne banken!

Ressurs bank driver på grensen til svindel

Omtale av  Kristian

De endrer låneavtaler fra rentefritt til blodrente dersom du er noen dager sen med en delbetaling. Dessuten oppretter de pluttselig en forsikring?? Som koster 89 i måneden uten at noe er avtalt. I løpet av 7 måneder hvor jeg har vært kunde her så har jeg opplevd ting jeg aldri trodde var mulig fra et finans selskap.. Jeg skal aldri bruke dem igjen

Innsynsrett etter dødsfall

Omtale av  Laila A. G

Etter våre foreldres død henvendte vi oss til Resursbank, da foreldrene våre har en konto derEtter flere mnd. nekter Resurbank oss innsyn. De har fått det de trenger av dokumentasjon. Dårlig service både på mail og tlf. Etter flere henvendelser ga de oss 15 dager på å svare oss. Da får vi beskjed at mine foreldre ikke har konto der. Vi har et kort som beviser det. Heldigvis er vi 4 søsken som ikke gir oss. Nå blir det politianmeldt. Advokat er satt på saken.

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Elendig bank

Omtale av  Trygve

Nesten umulig å få kontakt via tlf. det tar utrolig lang tid før noen svarer. Må ofte ringe opp flere ganger. Elendige innskudsrenter. Styr unna denne banken.

Resurs Bank

Har ikke tilegnet profilen
Resurs Bank deltar ikke på Bytt.no

Resurs Bank har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Resurs Bank besvarer ikke omtaler

Resurs Bank har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Resurs Bank henter ikke inn tilbakemeldinger

Resurs Bank benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR