Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
SpareBank 1 SR-Bank
3.0
25 verifiserte omtaler

SpareBank 1 SR-Bank omtaler og erfaringer

Positiv trend

SpareBank 1 SR-Bank opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

3.0
Middels
25 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#52
Middels
SpareBank 1 SR-Bank er rangert
#52 av 116 dagligbanker
56%
Middels
56% anbefaler SpareBank 1 SR-Bank
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med én søknad gjennom Lendo
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %. 2,5 mill o/20 år. Kostnad kr 1.643.480. Totalt kr 4.143.480.

Utforsk 25 omtaler om SpareBank 1 SR-Bank

FILTRER OMTALER
10
4
0
3
8
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med SpareBank 1 SR-Bank?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Kjempefornøyd

Omtale av  Egil

Byttet til SR Bank fra Sbanken. Kjemoefornøyd! Anbefales!

Les denne omtalen og ta en vurdering deretter

Omtale av  Am

Vennligst ikke velg denne banken. Dårlig kundebehandling er virkelig ikke godt nok beskrevet for hvordan de behandler kundene sine. De har en brukervennlig mobilbank, men det er det eneste som er brukbart.

Veldig god bank

Omtale av  Bernardo

Fantastisk Nettbank og App. Alle prosesser, fra å sette opp konto, kjøpe hus, forsikring, investere i fond, er enkle å bruke og imponerer ekstremt positivt. Fornøyd med nesten alt. Kunde i 8 år. Eneste ulempe var boliglånsrente som kunne ha vært bedre.

Kjekk bank med hyggelige rådgivere

Omtale av  Leif A. T

Jeg har vært kunde hos SpareBank 1 SR-Bank i mange år og har alltid vært svært tilfreds med servicen. Jeg føler meg godt ivaretatt og verdsatt. Min faste rådgiver har vært en stor hjelp og har alltid vært hyggelig og hjelpsom.

Dårligste kundebehandling noensinne

Omtale av  Monica

Arrogante, lite løsningsorienterte og dårlig service. Dårligste kundebehandling noensinne. Dyre lån og innviklet nettbank

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Anbefaler ikke Sparebank1

Omtale av  Espen

Nå skal det sies at jeg er kunde i SMN siden jeg gikk på barneskolen, men de opplevelsene jeg beskriver under gjelder SR-bank (begge er Sparebank1). Jeg har forgjeves forsøkt å gjøre kontantinnskudd via innskuddsmaskin/minibank på fire forskjellige steder i Stavanger. Det har jeg gjort mange ganger tidligere uten problem, men nå går det ikke. Får bare mulighet for uttak eller sjekke saldo. Så forsøkte jeg å gjøre kontantinnskudd inne hos banken, da SR-bank siden SMN ikke hører til i Stavanger. Da fikk jeg beskjed om at banken er kontantløs. At verden holder på å miste forstanden er en kjent sak, men det er tydelig at Sparebank1 ønsker å være i fortroppen på galskap, for en bank som ikke tar imot kundens penger er et helt hinsides sinnsykt konsept. Det hjalp heller ikke at jeg hos SR-bank ikke kunne trekke kølapp, men måtte skrive inn mine initialer og formålet med mitt besøk slik at alle kan se på skiltet hvorfor jeg er der, og det er helt umulig å vite når det blir min tur for det er ingen åpenbar rekkefølge. Man kan heller ikke se vekk fra tavlen, men må vri nakken og stirre på den hele tiden for man vet aldri når ens initialer kommer opp der. Og ikke står det hvilken bås man skal henvende seg til. Jeg vil gjerne møte geniet som fant opp dette systemet, og tror forhåpningsfullt at det er samme person som bestemte at banken skal være kontantløs, for den grufulle tanken om at det kanskje er flere en én personer der ute som saboterer banksystemet med sine "innovative" tiltak gjør at jeg mister helt troen på menneskeheten. Begeret hadde allerede rent over da jeg i tillegg oppdaget at jeg i minibanken måtte betale 20kr gebyr for uttak. Hva? Gebyr for å ta ut penger fra min egen bank? At norske institusjoner innfører kyniske måter å skvise mer penger ut av den gjengse innbygger er ikke noe nytt fenomen, men dette er faktisk så toskete at jeg blir nesten målløs. Hva er så poenget med å ha pengene i en bank som ikke leverer tjenester? Da kan jeg likesågodt stappe pengene i en madrass, da kan jeg i alle fall gjøre både innskudd og uttak i madrassen uten at noen stopper meg eller skal ha betalt for det.

Meget fornøyd

Omtale av  Eldar

Enkel app, bra oversikt, kort og appmulighet for barn. Kjempebra løsning.

Anbefaler ikke denne banken

Omtale av  P

Dårlig service med arrogante behandlere. Rotete system og dårlig kommunikasjon med kollega som er på samme sak, noe som fører til forsinkelser og feil. Tilbakeholder informasjon og deretter legger det frem som at dette er allerede informert om... Når en ringer kontaktpersonen i banken, kommer man ikke frem og blir heller ikke ringt opp. Kontaktperson sitter ikke på noe informasjon om hvor og hvorfor penger blir flyttet på uten tillatelse. Anbefaler ikke denne banken. Ingen trygghet.

Sparebank 1 SR-Bank har blitt bedre siden starten av 2000 tallet

Omtale av  Aina

Gikk tilbake til min gamle bank Sparebank 1 SR-bank etter at DNB har slukt opp Sbanken. Hadde BSU konto i Sparebank 1 kontoen fra før. Banken har ikke gebyr lenger ved bruk av debetkort, dette var grunnen til at jeg skiftet til Skandiabanken (Sbanken) i 2004. Hyggelig med mindre gebyr og bedre rente på sparekonto på Sparebank 1 enn slik det var før. Appen er veldig bra og kundeservice er kjapp i chatten.

Ok bruksbank

Omtale av  Mads Ø. S

Allright app og bra med støtte for depositum konto, det har ikke alle

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

God bank

Omtale av  Rebekka

Velsig god nettbank /mobilbank. Flinke til å fikse det jeg tar kontakt om. Eneste minus er at de, som alle andre banker, utnytter oss ved å ikke ha innskuddsrenter på brukskonto.

Høg rente

Omtale av  Terje M

Høg rente. Ønsker lavere rente og høger avdragHar sikkerhet i Solvåg FjordFerie as

Dyrt og dårlig

Omtale av  Bjørn

god på å ta seg betalt og flinke til å holde renta oppe

Dårlig kundebehandling, dårlig og arrogant service

Omtale av  Hgb

Får ikke svar på søknader, får ikke svar på meldinger som sendes via nettbanken, mange ulike personer på en søknad- får heller ikke svar (selvsagt) på forsøk på dialog omkring innskudd. Kommer til å bytte bank.

Mangel åå betaling av regninger

Omtale av  Ragnar

Har fått advarsler ifra både kredinor og inkasso for regninger jeg hadde betalt for 2-3 uker siden. Skjedd nå 4 mån på rad. Kundeservis fraviser alt ansvar og peker på at betalingen er overført, kid nr er feil eller at jeg må ta saken med de som eier regningene. Betalingen går slltid inn, men 1-2 uker ETTER forfall(betaler alt 2 uker før forfall). Chat var nøyaktig d samme. Srbank er helt fantastisk helt te noe skjer(som mange andre). Men bunnen ble nådd når jeg IGJEN måtte ringe pga d samme og når jeg vil ikke godkjenna samme unnskyldningen og ba om tlfnr eller epost te noen som har mer ansvar at kunderådgiveren sa «sender bekreftelse på betalingene» og la på!!! Bekreftelsen kom aldri forresten. Så nei….ikke anbefalt d hele tatt. Har byttet te en annen bank og foreløpigt ikke hatt problemer med fakturaene. Kanskje kidnr ble pludselig i orden???

Søk boliglån hos flere banker
Søk boliglån hos flere banker med Lendo
Send én boliglånsøknad til flere banker. Se om du kan spare på å refinansiere boliglånet ditt hos en annen bank.
Eksempelrente: Eff. rente 5,69 %, lånebeløp 2 500 000 kr, nedbetalingstid 20 år, kostnad: 1 643 480 kr, totalt: 4 143 480 kr
Søk boliglån
Tilgjengelig kundeservice Helt uforpliktende

Tlf tid

Omtale av  Øivind K

Når en sitter å venter på kundeservice på tlf’n i over 20 min er det rett og slett elendig kundeservice 🤬

SpareBank 1 SR-Bank

Har ikke tilegnet profilen
SpareBank 1 SR-Bank deltar ikke på Bytt.no

SpareBank 1 SR-Bank har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
SpareBank 1 SR-Bank besvarer ikke omtaler

SpareBank 1 SR-Bank har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
SpareBank 1 SR-Bank henter ikke inn tilbakemeldinger

SpareBank 1 SR-Bank benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR