Meny

Storebrand Bank omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
3,2/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Rådgivning
Bra
24
av 147 innen
bank
46%
anbefaler
Storebrand Bank

"God rente på boliglån, men forferdelig dårlig nettbank!"

Omtale om Storebrand Bank skrevet av Niels P for 14.08.2017 14:23

Storebrand Bank har totalt 50 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Storebrand Bank?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"God rente på boliglån, men forferdelig dårlig nettbank!"
4 syns denne omtalen er nyttig

Vi søkte om boliglån hos flere banker og fikk best rente hos Storebrand, så det er jo egentlig positivt. Men da vi tok opp opp lån hos dem, måtte vi også opprette lønnskontoer her, og dermed måtte vi også benytte oss av nettbanken deres, og den er *virkelig* dårlig. Jeg har tidligere vært kunde hos Skandiabanken, og der syns jeg nettbanken var ganske enkel å bruke; intuitiv og oversiktlig. Hos Storebrand gruer jeg meg hver gang jeg må bruke nettbanken, for den er så knotete å bruke. Ofte er den også veldig treg, og det er ofte funksjoner som ikke virker, f.eks. At jeg nettopp ikke fikk opp en oversikt over AvtaleGiro-avtalene mine, fordi "tjenesten er ikke tilgjengelig". Jeg tror jeg skal forsøke å ordne det sånn at jeg får overført penger hver måned til Skandiabanken-kontoen, sånn at jeg bare kan bruke den nettbanken, og slipper å bruke Storebrands nettbank i det hele tatt.

Bytt.no
"God rente på boliglån, men forferdelig dårlig nettbank!" skrev Niels P om Storebrand Bank

Har du en tilsvarende erfaring med Storebrand Bank?
Gjør som Niels P og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Storebrand Bank du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Helt super service og best rente, men måtte bytte fra de grunnet elendig nettbank"
3 syns denne omtalen er nyttig

Nettbanken er så irriterende at jeg heller gjerne betaler litt ekstra rente for å være kunde i DnB. Jeg ble forbannet hver gang jeg skulle inn i nettbanken min hos Storebrand. Helt forferdelig. Rart at en så stor "bank" ikke har bedre nettbank. Egentlig utrolig irriterende, for jeg hater kundeservicen på DnB, men nettsiden til Storebrand er så elendig at den veier mer irritasjon imot.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Lav lånerente og mest bærekraftig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Storebrand gir lav lånerente på boliglån og er i tillegg den av stor-bankene som har de mest bærekraftige investeringene. Kun Cultura bank som slår dem på bærekraft, men de har dessverre ganske dårlige betingelser. Storebrand har også flere gode indeksfond med lave kostnader!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Eventyrlig lånerente til enhver tid"
4 syns denne omtalen er nyttig

Enkel fondshandel, trivelige rådgivere og en boliglånsrente som alltid ligger i teten blant konkurrentene. Forblir kunde inntil videre. :-)

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Good experience"
2 syns denne omtalen er nyttig

As a foreigner who just got mortgage recently… Pros: 1. Customer service is good. My contact explained in detail about mortgage in English, because my Norwegian is poor. I got lots of help understanding financial terms. 2. Interest rate is low. After comparing several banks, Storebrand offers the lowest effective interest rate. I am happy to get mortgage for “young”, even though I am already over 35. Cons: Online banking system can be better. English version only modifies the major titles to English.

Storebrand Bank har totalt 50 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR