Meny
Forbrukslån fra Svea Finans
Skriv omtale
Gå til Svea Finans
Vis flere valg
JEG VIL LÅNE
NEDBETALINGSTID
Omtaler
Eff. rente
Kost/mnd
Svealånet (store lånet)
Svea Finans
Eksempelrente: Nominell rente 13,90%, Effektiv rente 16,03% lånebeløp 140 000 kr, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 58 318 kr, totalt: 198 318 kr
25 omtaler
16,03%
eff. rente
3 305 kr
kost/mnd
Detaljer
Les mer
Ikke samarbeid
Eksempelrente: Nominell rente 13,90%, Effektiv rente 16,03% lånebeløp 140 000 kr, nedbetalingstid 5 år, kostnad: 58 318 kr, totalt: 198 318 kr.
Ikke samarbeid
Svea Finans omtaler og erfaringer
2,1/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Rådgivning
Middels
139
av 147 innen
bank
8%
anbefaler
Svea Finans
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Urimelig"

Betalte to faktura to ganger med et uhell. Kostet 75kr per faktura å få pengene igjen.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig sparerente i SVEA !"

Ble lokket til å åpne sparekonto med bra rente. Men like etter går renten ned, og nå er ennå en rentenedgang meldt. Dette i tider hvor Norges Bank styringsrente har vært uforandret i snart et år. Føler meg lurt.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Opptrer som kredittselskap forøvrig"

Jeg vil trekke frem veldig god erfaring med Klarna som opptrer på en brukervennlig måte og som er lydhøre når det oppstår eventuelle utfordringer. Jeg kommer ikke til å benytte Svea igjen. De sier/bekrefter vilkår både på tlf og pr mail, men når faktura er tilgjengelig så fremstår det i disfavør for meg som kunde (beløpet hadde jammen rukket å stige også). Heldigvis er jeg istand til å betale raskt tilbake, men undrer meg på hvorfor jeg ikke er gjort oppmerksom på at faktura faktisk foreligger. Jeg må logge meg på for å finne den.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Har byttet selskap
"Driver Rovdrift"

En liten forglemmelse på 19 dager på første betaling resulterte i over kr.6000,- i ekstra kostnader på mitt lån. Ingen beskjed ble gitt at dette skjedde. Men det står selvfølgelig med liten skrift. Oppdaget dette etter et år og da kvittet jeg meg med mine forhold hos dem. Skal du på død å liv bruke dem, les den avtalen nøye og merk deg hva det innebærer.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Er godt fornøyd med denne banken"
1 syns denne omtalen er nyttig

Svea Finans har et oversiktelige regnskap.Det er lett skjønne og forstå hva man har og hva man får. Er kjempefornøyd.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Uprofesjonelt"

De gjør seg vanskelige når jeg krever å få tilbakebetalt inkassokrav som stammer fra faktura som skulle vært kreditert, en avtale jeg kan vise til skriftlig. Likevel skal de «undersøke saken» hver gang jeg purrer. Dette er respektløst og å holde kunden for narr. Jeg er ikke interessert i å bli svindlet.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"kjeltringer idekket av finansfolk og advokater"

1) Ufordøyelig, bevisst forvirrende programvaresystem på "mine side" hos Svea. 2) Da ble det kjøpt et levert produkt hos "bygghjemme" fikk jeg "kompanje pake" med delt betaling 6 mnd = ( det kostet 295 kr) Etter to måneder forandret Svea status fra "kompanje pake" til kreditt ( til tross for at jeg har overført beløpene). 3) Beløpet ( for tredje mnd) som ble overført fra min konto til Svea ble returnert til min konto tilbake og det startet å påløpe renter (Effektiv rente 57,74 % ) Jeg overført reste av beløpet for å bli kvitt med Svea. Men hos Svea tar det 5 transaksjons dager ! som igjen regner jeg ble gjort dette kunstig. Styr unna disse kjeltringene!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
"Useriøst og grådig firma"
2 syns denne omtalen er nyttig

Betalte en faktura med en gang jeg mottok den, selv om det stod feil navn og ufullstendig adresse. Jeg mottok den mye senere enn betalingsfristen, antakeligvis pga ufullstendig adresse og posten kunne ikke levere til riktig person. Svea returnerte beløpet fratrukket kr 75. Jeg ringte Svea og de sa de returnerte beløpet pga jeg brukte feil kidnummer. Jeg betalte da fakturaen på nytt og informerte Svea om betalingen. Trodde saken var ferdig ds. En og halv måned senere dukket plutselig opp et brev fra Svea og ba meg betale inkassogebyr på kr 2050! I mellomtiden hadde jeg aldri mottatt noe betalingsoppfordring eller inkassovarsel. Svea nekter å slette gebyret selv om jeg har bestridet kravet skftlig mange ganger. Telefon deres er alltid opptatt. Ingen selvkritikk fra dem selv om de sendte fakturaen med feil info. God inkassoskikk har de ihvertfall ikke. De er egentlig mafia i finansverden. Jeg håper de går konkurs.

Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR