Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Svea Finans
2.4
59 verifiserte omtaler

Svea Finans omtaler og erfaringer

Ingen trend

Svea Finans har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.4
Dårlig
59 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
#25
Forferdelig
Svea Finans er rangert
#25 av 30 kredittbanker
19%
Dårlig
19% anbefaler Svea Finans
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
Sammenlign tilbud på boliglån fra flere banker - Sjekk om du kan få en lavere rente!
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr

Utforsk 59 omtaler om Svea Finans

FILTRER OMTALER
9
1
0
4
45
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Svea Finans
Svea Finans har 59 verifiserte omtaler på Bytt.no

Vanskelig å finne frem

Omtale av  Hans N

Jeg finner ikke ut hvodan man overfører penger fra annen bank til min sparekonto i Svea. Eneste grunnen til at jeg er kunde hos dere er gud rente på innskudd.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Svea Finans?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

enklere å finne frem

Omtale av  Odd M

vanskelig å finne der jeg skal gå inn på min konto

Ikke imøtekommende for feil banken din har gjort.

Omtale av  Joakim

Får ikke svar på mail. Kun telefon hvor de er svært unnvikende for løsninger. Du ender Alltid opp med å betale mye mer enn avtalt. Svea finans går over lik. Bruk klara istedet.

God rente på sparing

Omtale av  Grete

Veldig fornøyd med renten på sparing hos Svea, en av dem med høyest rente uten uttaks begrensning, noe som er veldig kjekt når man sparer opp en buffer og man plutselig trenger pengene fort. Enkelt å overføre penger til kontoen, men også veldig enkelt å overføre fra sparekontoen til vanlig konto i bank og pengene er på konto stort sett etter en virkedag 😊

Sveafinans er til for seg selv. Ingen andre.

Omtale av  Nilshenning K

Sveafinans er ikke kundevennlig for kreditor. Kun for debitor. Om det kommer inn falske eller feil fakturer i dere systemer. Leger tannleger eller andre som ikke kan «kundeservice», bryr ikke Sveafinans seg om. De bryr seg bare om penger. De kjøper en faktura, om den er gyldig eller ikke. For dem er det bare drive inn penger. De veit at noen kjøp er «råtne egg». Det driter de i. De driter også i deg. Om du har fått en uriktig, eller falsk faktura. For dem er du et tall som heter «null». Du er jo ikke kunde. Du er en utgift , en kostnad om de ikke får inn pengene. Jeg har holdt på nå i 10 dager med e-post mellom Sveafinans og oppdragsgiver. En useriøs tannlege i Hamar. Hvor mange mennesker på over 70år hark ork og kunnskap til dette. Jeg har, og nå skal Sveafinans få møtte veggen. De får en klage av meg til Finanstilsynet, og om det neste blir forliksrådet med adv., og erstatning til meg, så «driter» jeg i dem. Som de driter i meg.

Få tilbud på boliglån
Få tilbud på boliglån
La bankene konkurrere om å gi deg den beste renten. Få personlige tilbud tilpasset din situasjon fra flere banker
Eksempelrente: Eff. rente 5,92 %, lånebeløp 4 000 000 kr, nedbetalingstid 25 år, kostnad: 3 566 546 kr, totalt: 7 566 546 kr
Få tilbud
Få personlig tilbud Sammenlign renter

Avtaler med liten skrift

Omtale av  Lurt

Kjøpte et produkt der forhandler hadde finansieringsavtale gjennom Svea, med kampanje på x antall mnd rentefri betaling osv. Med liten tekst på en relativt innviklet måte stod det i kontrakt at om en blir for sen med en innbetaling vil avtale omgjøres til en annen avtale. Betalte en faktura noen dager for sent ved en forglemmelse, og gikk dermed over natta fra 0% rente til 22% rente. Forsøkte å få til en dialog med kundeservice, men dette var helt håpløst. De var ikke verken hyggelig, imøtekommende eller ønsket å se på løsninger. Her er det helt klart en strategi om å utnytte småskriften i avtale til det fulle. Og det kan jeg si, det er ikke det enkleste å lese gjennom denne når den kommer opp på BankID på mobil. Ba om ny nedbetalingsplan på den nye avtalen, men det kunne de ikke sende meg. Det hele ble avsluttet med at jeg betalte inn utestående for å bli kvitt dette selskapet. Useriøst, og ga meg en vekker på at jeg nok har stolt litt for på at dette er en godt regulert bransje. Må du bruke Svea så blir mitt tips å opprette automatisk trekk på innbetalinger.

Helt urimelig

Omtale av  Natixz

Utrolig dårlig kundeservice. Satte i gang avtale med de. Sender over sak. Får beskjed om at dette kan de ikke inndrive før du har betalt 2000,- i omkostninger. Ber om og si opp avtalen som er 10 dager gammel . Får beskjed at det er 3 måneder oppsigelse.

Svea Finans har 59 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Svea Finans mener

Svea Finans

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR