Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2023
Telia Bredbånd
1.6
520 verifiserte omtaler

Telia Bredbånd omtaler og erfaringer

1.6
Dårlig
520 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
#80
Forferdelig
Telia Bredbånd er rangert
#80 av 81 bredbåndsleverandører
10%
Dårlig
10% anbefaler Telia Bredbånd
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

Utforsk 520 omtaler om Telia Bredbånd

FILTRER OMTALER
32
11
12
70
395
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Telia Bredbånd
Telia Bredbånd har 520 verifiserte omtaler på Bytt.no

Sender regning til død person

Omtale av  Fredrik S

Fortsetter og sende regninger til en død person og vil ikke si opp abonemang før dem nesten får snakket med den døde og da med to mnd oppsigelse. Håpløst å komme igjennom til kundeservice og tar over 1 time i kø, og så slenger dem bare på røret når vi prøver å forklare situasjonen. Møkkaselskap.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Telia Bredbånd?
Tar 2 minutt

Koster mer enn hva det er verdt

Omtale av  Hellami

Selskapet er dyrt. Grinete kundebehandlere. Ufin oppførsel. Og et nett som ikke fungerer som det skal til prisen de opererer med.

Ganske dyrt

Omtale av  Aleksandar

Ettersom jeg ikke har noe valg, er jeg nødt til å bruke Telia Bredbånd. Først hadde vi en avtale med Get (som ble kjøpt opp av Telia). Man forventer kanskje bedre utvalg av produkter og bedre tibud ettersom Telia er en seriøs aktør, men det skjedde noe ingen så for seg. Prisen ble økt to ganger på kort tid, altså fra 300kr til 600kr, det tok over en time da jeg forsøkte å ringe kundeservice siste gang. Det var noen problemer med modemet jeg hadde hjemme, og jeg var nødt til å dra til Telia butikken selv for å bytte ettersom det er mer bærekraftig og billigere for Telia enn å sende i posten. Ok, tenkte jeg. Så kuttet de ut den Get box mini som var gratis å bruke, og nå har man kun et valg, og det er Telia BoX som koster 50kr til i måned. Så kom nytt modem som skulle være smart og bra, det koster også 50kr ekstra. T.o.m. å velge pakke med høyeste hastighet (over 1000kr), så får man ikke det inkludert i prisen. Videre -> utvikling og programvare som kom med Telia BoX. Oppdateringer kommer ikke jevnlig. De tok software av Get, byttet farger og that’s it. Treig boks, crasher ganske ofte, og det er ikke mye man får gjort med det. Telia sendte nemlig to tv bokser, men det ble ikke noe bedre. Jeg håper virkelig at de internt ser hva som er problematisk med deres bredbånd, og fikser det asap. Nå kom det Telenor med sitt 5g nett i område hvor jeg bor, og jeg vurderer faktisk å bytte til dem ettersom jeg vil holde meg unna Telia.

Ustabilt og alt for lang ventetid på og få snakke med kundeservice

Omtale av  Eirik

Hyggeligge folk pp kundeservice men lite kompetanse og på en uke har jeg kastet bort over 3 timer i telefon kø. Telia sendte tilslutt en tekniker hjem til meg for og se på problemet, og her var ingen problem, ringte sp telia ijenn 1,5 time kø, og de sa det var et kjent problem i området, så hvorfor da kaste bort min tid på å sende tekniker hjem til meg?

Lurt av dørselger

Omtale av  Lars

Dørselger lovte lavere pris og flere tjenester enn det som viste seg å være tilfelle. Håpløs treg korrespondanse med kundeservice, som ikke viser noe som helst tegn på å ønske rydde opp.

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Ingen svar på kundeservice.

Omtale av  Amir Z

Jeg har prøvd flere ganger å kontakte kunde service og ventet mer enn 1/2 time men ikke noe svar . ringte til Ice net , fikk svar under ett minutter . Hva helvete skjer med Telias kundeservice ? Har ledelsen oversikt over hvor elendig er servicen dems?

Faktura, kundeservice

Omtale av  Stein

Hei Vil bare orientere andre i tilfelle flere opplever lignende. Telia sendte meg nettopp 2 fakturaer som det ikke var noe grunnlag for. Når jeg endelig når gjennom på tlf kan kundebehandler med en gang se at fakturaene er feil, og sletter dem. Men man blir sittende igjen å undre seg over hvorfor disse meningsløse fakturaene ble sendt i utgangspunktet og hvorfor det skal være så tungvint å komme frem til noen som kan hjelpe.

Telia Bredbånd har 520 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Telia Bredbånd mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR