Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Bergen Fiber
2.1
49 verifiserte omtaler

Bergen Fiber omtaler og erfaringer

Ingen trend

Bergen Fiber har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.1
Dårlig
49 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
#75
Forferdelig
Bergen Fiber er rangert
#75 av 81 bredbåndsleverandører
10%
Dårlig
10% anbefaler Bergen Fiber
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

Utforsk 49 omtaler om Bergen Fiber

FILTRER OMTALER
5
0
5
4
35
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Bergen Fiber?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

dyrt og uoversiktilig nettside

Omtale av  Fredrik A

har ikke fått til å opprette avtalegiro, ekstremt dyrt ved forsinket betaling. og de har økt prisene 2 ganger

Dyrt og falskt

Omtale av  Mons

Må ringe folka for at du skal skifte abonnement. Hastighetene stemmer ikke. Du blir tvunget til å kjøpe fiber og tv kanaler. For mye dilldall til for stive priser. Eneste grunnen til at de får en stjerne er pga Kundeservice. Hadde gitt 0 om jeg kunne.

Svar fra Bergen Fiber
23.11.2023 09:44

Hei Mons. Dette var leit å høre. Ta gjerne kontakt med oss for å se på en løsning som kan passe deg. Du når oss på 55127200.

Dyrt og lite villige å gi avslag

Omtale av  Tove H

Gir dårlige tilbud. Dyrt for aleneforsørgere å betale så mye…………………………………….

Svar fra Bergen Fiber
17.11.2023 01:14

Hei, Tove, Vi har forskjellige priser på produktene våre. Ta gjerne kontakt med oss for å se på en løsning som kan passe deg. Du når oss på 55127200.

Dyrt og dårlig.

Omtale av  Kristian

Dyrt og leverer ikke det man betaler for. Ville absolutt vurdert ett annet selskap.

Svar fra Bergen Fiber
11.11.2023 23:13

Hei Kristian! Det er leit å høre at du ikke er fornøyd med våre tjenester. Vi ønsker å forbedre oss, og vil gjerne vite hva vi kan forbedre oss på. Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter på telefon 55127200. Kanskje vi kan se over abonnementet ditt og finne noe som passer bedre for deg. Vi ser frem til å høre fra deg. Hilsen oss i Bergen Fiber.

Lite fornøyd

Omtale av  Marius

Periodevis ustabil leveringsevne, mange feil med tv løsningen deres som skaper mye irritasjon.

Svar fra Bergen Fiber
11.11.2023 22:42

Hei Marius! Det er leit å høre at du opplever disse problemene hos oss. Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyd med tjenestene vi leverer. Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter på telefon 55127200 slik at vi kan ta en nærmere titt og finne en løsning. Vi ser frem til å høre fra deg. Hilsen oss i Bergen Fiber.

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

En stor skuffelse

Omtale av  Vibeke A

Ustabilt produkt, må stadig restarte utstyr. Var flere dager uten nett og tv pga brudd på fiber. Ingen kompensasjon ble gitt. De ville rive ut eksisterende kabel da de installerte, dette nektet jeg dem. En måte å beholde kunder på?

Svar fra Bergen Fiber
03.11.2023 01:32

Hei Vibeke! Det er beklagelig at du har denne opplevelsen hos oss. Vi ønsker at du som kunde skal være fornøyd med tjenestene vi leverer. Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter på telefon 55127200 slik at vi får rettet opp i dette. Vi ser frem til å høre fra deg. Hilsen oss i Bergen Fiber.

lureri

Omtale av  Jeroen

De øker kostnadene hele tiden i skjul og uten grunnlag og uten å kommunisere det, mens vi avtalte en annen pris. Bare etter klage på kundeservice korrigerer de det, men neste måned gjentas den samme lurerien på nytt.

Svar fra Bergen Fiber
24.10.2023 02:12

Hei, Jeroen. Det er beklagelig at du har denne opplevelsen hos oss. Vi skal selvsagt ikke øke prisene uten at du som kunde er informert i god tid i forveien. Ta gjerne kontakt med vårt kundesenter på telefon 55127200 slik at vi får rettet opp i dette. Vi ser frem til å høre fra deg. Hilsen oss i Bergen Fiber.

Elendig kundebehandling!

Omtale av  Odd W

Har aldri fått det produktet vi var lovet. Dyrt og dårlig! Ustabilt og manglende signal, luringer på kundeservice som tilsynelatende slår av prisen , men så viser det seg at etter 12 mnd stiger den med 2000 pr år. Virker useriøst.

Svar fra Bergen Fiber
24.10.2023 01:18

Hei, Odd. Det er beklagelig å høre at du har denne opplevelsen hos oss, det er selvsagt ikke slik vi ønsker å fremstå. 12 måneder er standard varighet på rabatten vi tilbyr, noe som også skal opplyses om i samtale og på ordrebekreftelse. Beklager så mye om dette ikke har vært tilfellet. Om du opplever problemer med tjenestene ønsker vi at du kontakter vårt kundesenter på telefon 55127200. Vi vil da kunne utføre et feilsøk for å lokalisere og rette feilen du opplever. Vi ser frem til å høre fra deg. Hilsen oss i Bergen Fiber

Dyrt og ustabilt

Omtale av  Ykru

Lav hastighet. Høy pris. Liten vilje til å finne årsak til den lave hastigheten. Ustabilt nett som ofte faller ut.

Svar fra Bergen Fiber
18.10.2023 15:21

Hei Ykru! Det er beklagelig å lese at du ikke føler problemet blir løst, vi ønsker selvfølgelig å se nærmere på saken din! Ta kontakt med vårt kundesenter på 55 12 72 00 eller e-post [email protected] slik at vi får sett litt nærmere på saken din. Hilsen oss i Bergen Fiber!

Ustabilt nett og dårlig kundebehandling

Omtale av  Pål

Har slitt med at dekoderen gir grønn TV-skjerm omtrent hver eneste dag siden februar ( 8 måneder) har hatt mange samtaler med de uten at de har kommet fram til en løsning. Jeg ga flere ganger tydelig uttrykk for min misnøye å mener de ikke har levert produktet jeg har bestilt. Noen kompensasjon eller godtgjørelse kunne de ikke hjelpe meg med.

Svar fra Bergen Fiber
07.10.2023 00:47

Hei, Pål. Det er beklagelig å lese at du har denne opplevelsen hos oss, og vi ønsker selvsagt å finne en god løsning. Ta kontakt med vårt kundesenter på telefon 55127200 eller e-post [email protected] slik at vi får sett nærmere på saken din. Hilsen oss i Bergen Fiber

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Bestilte Bergen Fiber / Altibox for 1 år siden, fortsatt ikke levert

Omtale av  Mariann P

Jeg var i kontakt med Bergen Fiber for ett år siden. Jeg fikk bekreftet at jeg kunne få levert Fiber til min adresse, og bestilte. Til tross for uendelig mange purringer så har det fortsatt ikke skjedd noe. Jeg hadde et sterkt ønske om fiber, men det går tydeligvis ikke - siden Bergen Fiber er eneste som kan levere hos meg.

Svar fra Bergen Fiber
25.09.2023 23:00

Hei, Mariann! Vi ønsker å få sett nærmere på saken din. Dersom du kan sende oss en e-post til [email protected] eller på 55 12 72 00. Hilsen oss i Bergen Fiber

Skade på fiber

Omtale av  Yngve

Det er gått ca 14 dager etter at bil rev ned fiberkabel. Skade meldt 4 ganger til kundeservice. Ingen respons. Det er trafikk som ikke kan utføres, da kabel er for lav. Det er utført midlertidig oppstøtting av kabel, dette er gjort av beboere, bergen fiber er totalt uten interresse for å ordne opp!

Svar fra Bergen Fiber
01.09.2023 01:13

Hei, Yngve. Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Om du har mulighet til å ringe oss på 55 12 72 00 slik at vi kan se på saken så hadde det vært supert. Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen oss i Bergen Fiber.

Dyrt, dårlig kundeservice , skjulte gebyrer.

Omtale av  Glenn

Har hatt de i 2 år etter første året ble de plutselig 60% dyrere. Det er skjulte gebyrer så fant ut at jeg har betalt 1600kr måneden for abenomentet. De opprettet aldri ehf som de sa de skulle gjøre for da øker sjansen for å hive på mer gebyrer!

Svar fra Bergen Fiber
23.08.2023 12:23

Hei, Glenn. Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med oss. Om du har mulighet til å ringe oss på 55 12 72 00 slik at vi kan se på saken så hadde det vært supert. Ønsker deg en fin dag videre! Hilsen oss i Bergen Fiber.

Boksen slår seg av hele tiden

Omtale av  Trond

Boksen slår seg av hele tiden, har fått flere nye. Selv inntaks boksen er skiften, men dette lever helt sitt eget liv, slår seg av mens jeg ser tv. Ringt de ca 50 ganger, sendt mail, på massanger osv, ingen bedring og no e eg dritt lei

Svar fra Bergen Fiber
21.08.2023 09:43

Hei, Trond. Takk for din tilbakemelding. Slik skal det absolutt ikke være. Gjerne ring oss inn på 55 12 72 00, så kan vi finne en løsning på situasjonen. Hilsen oss i Bergen Fiber.

Lurt av telefonselger

Omtale av  Johan

Her ble jeg fintet og lurt av en telefonselger som lovet ting som ikke ble holdt. Her ble det sagt at jeg skulle få prisen som jeg ble tilbudt fast. Men nå etter et år har de fjernet rabatten og jeg betaler sinnsykt mye mer en forespeilet. Fryktelig telefonsal.. ulovlig

Svar fra Bergen Fiber
23.07.2023 01:23

Hei, Johan. Det er leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse med telefonsalget samt endringen av prisen på ditt abonnement. Her har du sannsynligvis hatt en 12 måneders kampanjepris som har utløpt. Gjerne kontakt oss på telefon 55 12 72 00 slik at vi kan undersøke saken nærmere. Hilsen oss i Bergen Fiber

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Dyrt og ustabil hastighet på linjen

Omtale av  Kjartan

Med bergen fiber betaler jeg for 150 /150 bredbånd, men opplever at nedlastingen går ned til 30 automatisk og jeg må ringe/sende melding til de for å klage for at de skal opprettholde hastigheten jeg faktisk betaler for. Det har blitt "ordnet" etter en times tid, men noen dager senere er hastigheten på mystisk vis nede på 30 igjen. En annen ting er prisen.. Den begynte på 719kr, så steg den plutselig til 749kr, og så til 779kr. Jeg antar bergen fiber har monopol på salg av bredbånd der jeg bor, så jeg må vel bare finne meg i denne dritten? Om jeg må si noe fint om bergen fiber, så kan jeg nevne at kundeservice alltid har vært hyggelige, hjelpsomme og relativt enkle å nå tak i, men denne duppen i hastighet må de få ordnet. Det virker ikke som at de i kundeservice vet hvorfor dette skjer.. (Og ja, jeg brukte deres egen speedtest for å sjekke).

Svar fra Bergen Fiber
18.07.2023 01:23

Hei Kjartan, Det er leit å høre du har en dårlig opplevelse av vårt produkt. Får du samme nedgang i hastighet på enheter som er direkte koblet i sentralen med kabel? For å kunne ta dette videre trenger vi å fullføre et feilsøk. Det hadde vært veldig fint om du ringe oss på 55127200. Mvh Bergen Fiber

Forrige
Side 1 av 4

Bergen Fiber

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR