Meny

Modum Kabel-TV omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Modum Kabel-TV
3,2/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
2
av 81 innen
bredbåndsleverandør
75%
anbefaler
Modum Kabel-TV
Filtrer omtaler
3
0
1
0
0
Sorter omtaler etter
Viser av 4 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Modum Kabel-TV?
Kjetil S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Fantastiske tjenester og kundeservice"

Er veldig fornøyd med tjenestene og produktene jeg har igjennom Modum Kabel-TV. Mulighet for å besøke kundeservice er et stort pluss, da de kan hjelpe deg på stedet. Kundeservice hjelper deg raskt og effektivt med alt du lurer på. Meget god pris på tjenester og stor kanalutvalg.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"det er dyrt"

fornøyd med modum kabel men for dyr. god kunde service.

Christine
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Stabile og konkurransedyktige tjenester, og den beste kundeservicen"
1 syns denne omtalen er nyttig

Vi har fått TV-kanaler og bredbånd fra Modum Kabel-TV og RingNett. Signalene er stabile, hastigheten er rask og de leverer mer hastighet enn det vi trenger, både i forhold til streaming, online gaming, hjemmekontor og vanlig surfing på nett. AirTies gir gode trådløse signaler i hele huset. Bildekvaliteten på TV-kanalene overgår det meste og kan ikke sammenlignes med andre leverandører av TV-signaler. Prisnivået på tjenestene ligger godt under prisene til konkurrentene. Kundeservice er imøtekommende, løsningsorienterte og hyggelige. Kvaliteten på Modum Kabel-TV og RingNett sin kundeservice er noe helt annet enn det jeg har opplevd når jeg har ringt og snakket med kundeservice hos de store nasjonale aktørene som egentlig ikke vil snakke med kunden. Det er flott ha ha en slik lokal leverandør i bygda, noe som det dessverre ikke finnes mange igjen av. Vi syns det er svært viktig å støtte opp om lokale bedrifter og handle lokalt, og det er uproblematisk når den lokale leverandøren leverer best på alle punkter. Takk for godt service og leveranse. Hilsen fornøyd kunde.

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Øystein A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"God kundeservice"

God kundeservice. De strekker seg langt for å holde deg fornøyd og hjelper deg med IT-problemer som konkurrentene ikke ville ha hjulpet deg med. God ytelse på Internett-forbindelsen.

Svar fra Modum Kabel-TV
28.08.2020 09:40
Hei! Tusen takk for din tilbakemelding til oss. Dette setter vi stor pris på, og er noe vi vil ta med oss videre. Ha en fin dag! Mvh Kundeservice Modum Kabel-TV og RingNett AS
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR