Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Monsternett
3.3
14 verifiserte omtaler

Monsternett omtaler og erfaringer

Ingen trend

Monsternett har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

3.3
Middels
14 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
#2
Utmerket
Monsternett er rangert
#2 av 29 bredbåndsleverandører
36%
Middels
36% anbefaler Monsternett
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd - få tilbud fra flere leverandører helt gratis!

Utforsk 14 omtaler om Monsternett

FILTRER OMTALER
5
0
1
3
5
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Monsternett
Monsternett har 14 verifiserte omtaler på Bytt.no

Best på service, alltid fornøyd

Omtale av  Monica J

Vært kunde siden 2006, sjeldet det har vært noe feil på utstyr eller nett. Men de få gangene det har vært noe, får man raskt hjelp og feil blir fortløpende rettet. Aldri opplevd å sitte lenge i kø dersom jeg har ringt de for spørsmål. Hjelpen jeg fikk da vi flyttet var suveren! Med god planlegging før flytting var nettet på plass iløpet av få dager.

Svar fra Monsternett
21.06.2021 09:41

Hei Monica! Så hyggelig å høre at du har vært så fornøyd. Det blir vi veldig glade for å høre. Ønsker deg en flott sommer. Mvh Monsternett.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Monsternett?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Hastigheten er den jeg betaler for men det er brudd på brudd hele tiden.

Omtale av  Darius

Nok er nok! Jeg orker ikke mer monsternett. Brudd på brudd på brudd hele tiden. Senderen er montert bare et steinkast unna. HVORFOR DETTER FORBINGELSEN UT HELE TIDEN??? Det eneste som er stabilt med monsternett er fakturaen. Den blir sendt ut presist, taimet og tilrettelagt hver måned. Det får dem til. Som å kaste penger ut av vindu.

Svar fra Monsternett
21.06.2021 09:41

Hei Darius! Det hørtes absolutt ikke bra ut, men jeg kan ikke se at vi har noe abonnement som finnes i ditt navn. Hvis abonnementet står i noen andre sitt navn så er det viktig at juridisk eier tar kontakt så vi kan få feilsøkt. Send oss gjerne en epost på [email protected] så skal vi hjelpe.

Ustabilt, og tregt.

Omtale av  Tor

Jeg vil begynne med å si at jeg ble utsatt for ett data angrep og etter dette skjedde ringte jeg til monsternett for hjelp. Løsningen til monsternett var å kutte av Internet tilgangen min i 3 dager. I tillegg til dette fikk jeg beskjed om at om jeg skulle bli utsatt for ett data angrep til kommer de til å avslutte kontrakten... Nå i den siste tiden har jeg også opplevd at internettet hopper ut på tilfeldige tidspunkter om dagen.

Svar fra Monsternett
29.10.2020 15:11

Hei Tor, hadde satt pris på om du tok kontakt med oss på telefon så snart som mulig så vi får nøstet opp i problemene. Nå kjenner jeg ikke saken din siden du skriver anonymt, men i de tilfeller vi har måttet stenge kunder så er det pga. at de har en infisert enhet internt i nettverket som igjen forsøker å angripe andre kunder. Vi vil i disse tilfellene måtte stenge tilgangen og varsle kunde om problemet slik at de får nøstet opp i dette. Ring oss gjerne på 69701800 eller send oss en e-post så skal vi nok finne ut hvorfor du opplever problemer nå, så finner vi nok ut av det. Mvh. Kundeservice hos Monsternett AS

Bra nett! Bra kundeservice og bra pris!

Omtale av  Lars R

Vi tok den minst pakka bare for å prøve. Monsternett garanterer dette som minste hastighet og som oftest ligger hastigheten over. Med andre aktører har vi erfart det motsatte hvor de skryter av hvor raskt nettet KAN levere og holder kjeft om faktisk gjennomsnitthastighet! Vi er en familie på 4 som surfer samtidig! Kjempefornøyd!

Svar fra Monsternett
06.01.2020 13:38

Tusen takk for hyggelig omtale! Flott at du er fornøyd!

Tregt, ustabilt bredbånd som ikke virker i østfold

Omtale av  Eric

Bestilte et abonnement hos monsternett for litt over en uke siden. Abonnementet skulle være på 20mbs ned, og 5mps opp. Dessverre har jeg ikke fått denne hastigheten. Dersom jeg har fått den har den vært utrolig ustabil og bevegd seg fra 20 til 10, og helt ned til hastigheten jeg nå skriver på som er 2.03 nedlasting, og 0 opplasting iforhold til Telenor sine servere gjennom "speedtest.net". Mister tilkobling gang på gang. I nuet, har jeg ingen press på nettverket. Jeg har bare prøvd og logge meg inn, og det er kun en enhet tilkoblet nettet, det er datamaskinen jeg skriver på. Jeg holder ikke på og laste ned noe, eller noe som skulle kreve nett bortsett fra og skrive her. Jeg mener det er lite holdbart når jeg skal skrive i "Microsoft teams" sammen med studiegruppen min på universitetet, at jeg ikke skal ha hastigheter nokk til og holde tritt med dem, eller i det hele tatt få skrive, grunnet at nettet faller ut hele tiden. Det er heller ikke mulig og prate med andre gjennom applikasjoner som "Discord, eller Teamspeak" Der faller nettet ut også og hakker til de grader. 'pingen' er som oftest godt over 100ms. Prøver man spille et spill på nettet kan man bare gi opp, det er helt nyttesløst. Youtube videoer funker til en viss grad, men nettet er fortsatt grusomt ustabilt og videoene må laste som oftest en god del. Når det gjelder facebook faller nettet ut ofte. Bilder forblir blanke, og laster ikke. Nå har jeg prøvd og dele nettet opp i to kanaler. En 2,4GHz og en 5GHz kanal. Dette hjalp ikke det grann, selv om jeg sjekket opp i hvilken kanaler nettene rundt meg kjørte på, og valgte utifra hva dem brukte slik at jeg skulle få bedre hastigheter. Tvert imot når jeg delte opp nettet ble det nesten dårligere. Nå har jeg ikke nevnt at jeg bor med en annen også som skal bruke dette nettet. Men nå i skrivende stund er ikke han hjemme og når nettet er ubrukelig alene, uten at jeg bruker noe som helst av kapasiteten på det med 100% Signalstyrke. Så må man få lov og klage. På dette tidspunktet vurderer jeg faktisk GET sitt internett, som har fått utrolig dårlig tilbakemelding, men gjennom en bekjent har jeg fått beskjed om at det er mest sannsynlig bedre enn Monsternett. Telefonen kommer førstkommende mandag, om dere har noe forslag til oppgradering. Routeren burde være bra ifølge det jeg har lest på netter "AirTies 4930". Men om det er routeren. Så lurer jeg hvorfor dere i det hele tatt leverer ut slike rutere til dem som bruker dere som leverandør. Mvh Utilfreds bruker av Monsternett.

Svar fra Monsternett
16.10.2019 16:08

Hei, slik skal det ikke være. Vi hadde ikke overlevd i 16 år om produktene våre var så dårlige, ta kontakt med oss på telefon 69701800 (man-fre 8-16) eller send en e-post til oss på [email protected] så skal vi hjelpe deg slik at du også blir en av våre mange tusen fornøyde kunder i østfold.

Sammenlign tilbud på bredbånd
Sammenlign tilbud på bredbånd
Få det beste og billigste bredbåndet, sammenlign tilbud fra flere leverandører
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Monsternett

Omtale av  Evgyrt

Anbefales på det minste. Grei kundeservice, men klarer ikke å rette opp i problemene. Forferdelig hastighet, og nettet hopper ut hele tiden.

Svar fra Monsternett
17.10.2019 09:06

Hei, det høres ikke bra ut. Siden du poster anonymt så blir det litt vanskelig å hjelpe deg. Kan du ta kontakt med oss på telefon 69701800 (man-fre 8-16) eller send en e-post til oss på [email protected] så skal vi nok finne en løsning på problemet.

Monsternett har 14 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Monsternett mener

Monsternett

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR