Meny

Signal Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til Signal Bredbånd
2,9/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
44
av 81 innen
bredbåndsleverandør
12%
anbefaler
Signal Bredbånd
Filtrer omtaler
1
0
1
2
4
Sorter omtaler etter
Viser av 8 omtaler med
Nyeste først
SORTER OMTALENE ETTER
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Signal Bredbånd?
Ludvig J
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Veldig fornøyd"

God hastighet, lav latency, lite problemer. Høy oppetid.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Får ikke se TV2"

Signal har avtale med ALTIBOX og da får jeg ikke sett noen av TV2 sine kanaler. Blir straks å bytte leverandør.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dyrt og ustabilt nett"

Signal strekker strikken så langt som overhode mulig hva angår pris. Nok et varsel om prisøkning mottatt. Laveste pris for fiberbredbånd er nå hele 849kr for 250Mbps. Hos andre er prisen ~670kr for samme hastighet, og de fleste andre tilbyr laver hastighet til lavere priser. I tillegg er nettet ustabilt og faller ofte ut. Jeg vurderer å klare meg uten internett enn å gi pengene til Signal, som dessverre er eneste tilbyder av fiber i mitt område (noe som de utnytter)

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"problem med nette fra dag 1."

har holdt på å klaget til SIGNAL men det hjelper ikke ,nettet detter ut å kan være borte fra noen minutter til timer men hele tiden er det hos meg at det er feil. Sist så kom det en mekaniker fra Signal han klippet av kabelen som går fra utsiden av huset å inn til modemet så sa det var brudd i kabelen. Men det var ingen forskjell før og etter at mekanikeren hadde vært her. Fikk en regning på over 10000 kr for besøk av mekanikeren ,han var hos meg i ca 40 min. På regningen sto det klemskade pga oppussing. Jeg har ikke pusset opp men da kunne de sende regningen til meg selv om det er feil hos leverandøren SIGNAL. Det er et jævla møkkafirma. Hvis en havner i Oslo eller Kristiandsand når en ringer blir man møtt av noen jævla arrogante drittunger som kun lirer av seg det ikke er feil hos Signal

Thomas T
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Hvor er kundeservice når man trenger dem?"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt signal i over et år nå. 1000gbit varianten. Jeg har aldri fått det jeg betaler for, men når det skal sies, har jeg neppe fått det fra noen andre leverandører av nett, så der er de på lik linje med andre leverandører. Jeg er fornøyd så lenge nettet fungerer og det ikke tar mer enn noen sekunder å laste inn en side. Iløpet av dette året, har nettet vært meget stabilt. med noen få unntak av noen sene netter, hvor jeg antar de oppdaterer og fikser ting. Det vil si fram til det ble 22 desember. Samme dagen som kundeservice stenger fram til 1 januar. Jeg har i denne perioden inkludert i dag, sittet mye av tiden uten nett. Ruteren skrues av og på. Noen ganger funker det et par timer, andre ganger ikke. Nettet faller regelmessig ut. Hvor jeg så ikke finner det igjen, og må la ruteren stå litt uten strøm, før jeg prøver igjen. Det er ingen driftsmeldinger om avvik eller problemer. Ingen å ta kontakt med. Jeg er også dritt lei av og gå inn på en hvilken som helst side på signal’s hjemmeside, for at jeg må trykka meg ut av forespørsel om signal kan bygge i mitt område. Samme hvis jeg trykker logg inn på siden deres, så må jeg vær gang bla forbi forespørsel om utbygging i nærområdet for komme til innloggingen. Jeg skjønner at det er god markedsføring, men fy faen så irriterende det når man allerede er medlem. Jeg hadde ville gitt 4 stjerner, med kort vei til 5, hvis det ikke var for denne hendelsen i julen. Håper dere har en god forklaring når jeg omsider får tak i dere. Og hvis årsaken til ustabiliteten er høyt forbruk i jula, bør man kanskje undersøke om man har flere kunder enn nettet har kapasitet til.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Svindel firma"
3 syns denne omtalen er nyttig

Dette er en svindel firma med så dårlig og upålitelig tjenester. Fikk tilbud via telefon om fibernett i 15.mars og lovet at den skal leveres i løpet av noen dager, maks en uke. Etter en hel måned uten at noen kontaktet meg eller ringt for å avtale levering kansellerte jeg bestillingen da de ikke holdt sitt løftet om rakst levering. Nå vil de belaste meg kr. 9000 en hel år abonnement for tjeneste som de ikke levert i avtalt tid. Har klaget på faktura og fikk bekreftelse at klagen er mottatt og under behandling, men noen dager senere isteden for å få svar, fikk jeg inkasso varsel. De lurte meg med å si at klagen under behandling for at jeg ikke sende klagen til forbrukerrådet før de setter i gang inkasso prosess for å svindle mine penger. Hold dere unna. Dette er en svindel firma som ønsker å lure dere med masse falske løfter for å få dere til å takke ja til deres tilbud, og så leverer de ikke det de lover men likevel skal få tak i deres penger. Min sak er nå sendt til Forbrukerrådet og håper de skal ta tak i dette svindel firma.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Har byttet selskap
"Ubrukelig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Det kan da ikke være mulig i 2020 å bruke over 3 dager på å fixe internett tilgangen når en hel masse kunder mister internett forbindelsen. Hvis de ikke har bedre beredskap enn det så burde de finne seg noe annet å holde på med. Ble lovet flere ganger i løpet av disse dagene at nå er det i orden, ren løyn! Styr unna!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Er det sperrer på websider siden man ikke kommer fram til dem?"
1 syns denne omtalen er nyttig

Nytter ikke å laste ned oppdateringer til windows, får ikke kontakt. En drøss av andre websider er utilgjengelig, f.eks. e-avisen, oppdatering brannmur, antivirus og mange andre URL-er. Må bruke VPN for å få tilgang på dette, og det koster ekstra penger sammen med dyrt abonnement fra Signal.

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR