Meny

NTE Bredbånd omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Bytt til NTE Bredbånd
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Opplevd hastighet
Middels
63
av 81 innen
bredbåndsleverandør
40%
anbefaler
NTE Bredbånd

"Tar seg til rette ved utbygging"

Omtale om NTE Bredbånd skrevet av Hissigproppen for 30.09.2022 16:14

NTE Bredbånd har totalt 5 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med NTE Bredbånd?
Hissigproppen
Kundetilfredshet
"Tar seg til rette ved utbygging"

De graver ut nytt fibernett her jeg bor, og siden det er ei kasse på mi tomt fra før jeg kjøpte her tok de seg bare til rette og gravde over plena mi og la mange rør inn på tomta mi. Dette uten å undersøke med meg på forkant! Respekten mangler når det gjøres på denne måten. De forventet i tillegg at dette skulle de få lov til uten å stille med kompensasjon. De har fått beskjed om å fjerne opplegget sitt. Ikke finner jeg mailadresse for å sende inn formell klage heller.

Bytt.no
"Tar seg til rette ved utbygging" skrev Hissigproppen om NTE Bredbånd

Har du en tilsvarende erfaring med NTE Bredbånd?
Gjør som Hissigproppen og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om NTE Bredbånd du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"NTE og hærverk på andres eiendom ved legging av fiber"

De som legger fiber i bakken for dere i Stjørdalsområdet m/Skatval gjør stor skade på Andres eiendom, både på private veger og i hager, Det kuttes avgrensingskabler til robotklippere som forsøkes holdes skjult (repareres m/koblinger som er ment for innendørs bruk!). Dette er er helt utrolig dårlig og amatørmessig fremferd, der NTE er oppdragsgiver.

Svar fra NTE Bredbånd
27.06.2022 16:31
Hei Tore. Dette var leit å lese. Våre entreprenører skal opptre på en respektfull måte, så vi tar med oss meldingen din videre. NTE er opptatt av å være en tillitsfull aktør og kundetilfredshet har stor betydning for oss. Det er dessverre ikke til å unngå at det blir synlige tegn på at det er utført arbeid i områder knyttet til fiberutbygging. Det skal selvfølgelig ryddes opp i på best mulig måte uten å gå utover en annen persons eiendeler, som f.eks robotgressklippere. Antageligvis har de det eventuelt gjelder for som har vært uheldig og fått ødelagt slike kabler kontaktet oss eller selskapet vi er oppdragsgiver for allerede, og fått bistand med saken. Skulle det derimot ikke være tilfellet håper vi du oppfordrer dem til å gjøre det. Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en omtale. Det gir oss en stor mulighet til å lære av våre tilbakemeldinger, så det setter vi pris på. Ha en fin dag videre. Vennlig hilsen oss i NTE
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"Anbefaler"
3 syns denne omtalen er nyttig

Savner å kunne finne faktura på Mine sider, men de hjelper alltid til når jeg ønsker en kopi. Ellers er nettet stødig og fint. Velger de fordi de støtter samfunnet, mer enn du kan si om andre leverandører.

Misfornøyd
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig produkt og ELENDIG kundeservice"
3 syns denne omtalen er nyttig

Betaler for 50/50mbit linje, men har aldri opplevd den hastigheten. Ligger på 20/20mbit gode dager... Hakker og faller ut! NTE kundeservice er rett og slett elendig. Null hjelp å få! Skylder på hjemmesentral, men kan ikke sende meg en ny... For det må jeg koste selv! Har nå brukt 3000kr på ny router, men fortsatt like tregt nett. Ingenting vi kan gjøre med det sier kundeservice. STYR UNNA!!!

Sammenlign tilbud på bredbånd
NYHET!
Sammenlign tilbud på bredbånd
SAMMENLIGN TILBUD
Tar kun 2 minutter
Tommy A. B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Opplevd hastighet
"0 problem"
3 syns denne omtalen er nyttig

0 problem med de, har 1000/1000 hos de og nettet er 100% stabilt, de reagerer raskt når det er nede og får det opp iløpet av max en time. Ikke noe å klage på.

NTE Bredbånd har totalt 5 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR