Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Eie Eiendomsmegling
2.5
10 verifiserte omtaler

Eie Eiendomsmegling omtaler og erfaringer

Ingen trend

Eie Eiendomsmegling har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.5
Middels
10 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#28
Forferdelig
Eie Eiendomsmegling er rangert
#28 av 32 meglerkonsern
10%
Dårlig
10% anbefaler Eie Eiendomsmegling
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 10 omtaler om Eie Eiendomsmegling

FILTRER OMTALER
1
0
0
0
9
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Eie Eiendomsmegling
Eie Eiendomsmegling har 10 verifiserte omtaler på Bytt.no

Styr unna

Omtale av  Bjørn

Dette selskapet påstår å levere "Premium rådgivning", det er så langt unna min erfaring med selskapet som det er mulig å komme Megler gjør en veldig god jobb på innsalget, men derfra går det bare nedover. Salgsoppgaven bar preg av klipp og lim samt utdatert info om nærområdet. Megler glemte deretter å aktivere markedsføringen vi hadde betalt for, fremfor å ta selvkritikk for dette prøvde han heller å dekke over egen feil. Påstod videre å ha tatt telefoner til interessenter som i etterkant viste seg å være ren løgn. Generelt vanskelig å få tak i, forvent å måtte vente noen timer før han ringer deg tilbake. Alt i alt sitter jeg igjen med et skikkelig elendig inntrykk av Eie ettersom Eie sentralt viste lite vilje til å gjøre opp for seg. gå for en annen megler. I vårt tilfelle endte salgspris på over 1 million under opprinnelig prisantydning. Styr unna!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Eie Eiendomsmegling?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Bla bla bla fra megler

Omtale av  Henriknrik

Tilfeldig eller ingen svar på våre henvendelser etter kontraktunderskrift. Ellers bare prat og ikke noe seriøst. Forglemmelser av megler og uhyre dårlig datasystem hos EIE. Brukte timer på se og ordne bilder, som forøvrig var meget dårlige. Vi sa opp EIE. Det kostet ganske mye. Kan absolut ikke anbefales !

Elendig "megler" i Drammen (Svindel)

Omtale av  Kim

Er du ute etter en megler som ikke har kjennskap til markede, som er dårlig på kommunikasjon og som ikke er villig til å lytte til selger. Ja da er dette megleren for deg. Let ikke lengre og bli svindlet i dag! EIE - "Eiendomsmeglernes Idioter og Eklektikere" Fra fotografen tok bilder tok det over 3 måneder før vhan klarte å sende disse over da dette måtte gå igjennom megler. Verdien på boligen settes kun basert på hva nabohusene ble solgt for så hvis du har en Ferrari stående ved siden av en Lada så er ikke Ferrarien verdt mer enn Ladaen. Og hvis du ønsker å avslutte avtalen må du regne med å betale i dyre dommer, noen timers arbeid kan fort koste deg 20.000,- Bruk megleren på eget ansvar og risiko, du kommer til å tape.

Ikke fornøyd i hele tatt

Omtale av  Shah

Megler skrev feil informasjon i salgsoppgave noe som førte til stor økonomisk tap. Helt forferdelig

Lite serviceinnstilt og dårlig på rådgivining hos Eie i Ski og Ås

Omtale av  Marit

Vi brukte en megler fra Eie Eiendomsmegling ved salg av vårt hus, og vi hadde dessverre dårlig erfaring med denne megleren. Det er en stor kostnad med megler, og da forventer man å få en god rådgiver på veien, noe vi virkelig ikke fikk. Vi opplevde megleren som lite serviceinnstilt mot oss, av flere grunner. Alle samtaler med megler var rotete og lite konkrete, så vi satt igjen som et stort spørsmålstegn etter hver gang vi fikk såkalte "råd" av denne megleren. Megleren var heller ikke veldig tilgjengelig, og det var stort sett vi som måtte ta initiativ til å prate. Når vi først kom i prat på telefon, så satt vi med følelsen av at megleren alltid prøvde å avslutte samtalen fra det øyeblikket vi startet å snakke. Han virket stresset, og at han helst ville legge på, fordi det var noe annet som var viktigere. Etter at huset ikke ble solgt på første visning, så ble det enda mer tydelig at megleren ikke fulgte opp på en god måte. Han var enda mindre på, og vi måtte selv ta initiativet til å drive prosessen videre. Vi endte til slutt med å bytte megler, og da fikk vi virkelig erfare hvordan en serviceinnstilt og flink megler skal være. For den opplevelsen fikk vi ikke hos Eie Eiendomsmegler

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Useriøs

Omtale av  Anne

Møtte ikke til visning. Jeg ville utsette salget, men megler ville selge midt i fellesferien og sa at jeg måtte godta bud på prisantydning. Var bare en interessent. De som kjøpte ga meg beskjed etterpå om at jeg ikke burde bruke den megleren igjen. Måtte også gjøre en stor del av salgsoppgaven selv, skrive tekster osv. Veldig lei opplevelse, og ikke til å stole på.

Eie Eiendomsmegling har 10 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Eie Eiendomsmegling mener

Eie Eiendomsmegling

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR