Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mars 2024
Eiendomsmegler 1
2.2
16 verifiserte omtaler

Eiendomsmegler 1 omtaler og erfaringer

Ingen trend

Eiendomsmegler 1 har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.2
Dårlig
16 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#31
Forferdelig
Eiendomsmegler 1 er rangert
#31 av 32 meglerkonsern
0%
Forferdelig
0% anbefaler Eiendomsmegler 1
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 16 omtaler om Eiendomsmegler 1

FILTRER OMTALER
0
0
0
4
12
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Eiendomsmegler 1
Eiendomsmegler 1 har 16 verifiserte omtaler på Bytt.no

Ingen tilbakemeldinger

Omtale av  Solfrid

Får ingen tilbakemeldinger. Når man Sender sms er det ingen svar . Vi føler at vi maser. Vi får ikke vite om de som er interessert i huset fremdeles er det.. veldig dårlig .. vi begynner å bli lei hele Eiendomsmegler 1 ..

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Eiendomsmegler 1?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Ikke til å stole på.......

Omtale av  Else

De bommet helt på prisantydning for å få oppdraget, altså alt for høyt. Tar ikke telefonen, følger ikke opp noen ting, interessente kjøpere tok direkte kontakt med meg siden de aldri fikk tak i megler. Megler foreslo etterhvert veldig lav prisantydning for å lokke potensielle kjøpere til visning, sa at jeg ikke trengte å selge på antydning hvis jeg ikke ville. Jeg betalte 16000 for stylist, det ble fjernet før visning, da var det tomt. Jeg visste ikke noe om det. Søte og entusiastiske til de har fått oppdraget.

Hold unna Eiendomsmegler1 Stovner

Omtale av  Cathrine

Alt så profesjonelt ut frem til jeg skrev under kontrakten. Da sluttet megleren å svare på mail/tlf (eller gjorde det etter tre dager i beste fall) Måtte pushe på h*n med alt. Fra jeg fikk beskjed om at annonsen er klar til å legge ut, tokk det en uke før det faktisk ble gjort. H*n gjorde salget til en skikkelig dårlig opplevelse .

Jeg feil mann..

Omtale av  Even

Ble oppringt å bedt om å endre min budfrist. Selv om annet bud hadde samme bud. Takket nei til det å bad megler kontakte huseier for aksept. Fikk så ny tlf og ok om overtakelsestidspunkt ble endrer frem 1 mnd. noe som var ok. Skulle ringe kona etterpå , ser da at tekstmelding om nye bud kan gjøres muntlig. Sender da et ? hva er det. Blir da oppringt påny og megler sier nytt bud er opp 100k. Svarer har ikke fått noe motbud på sms. Etter at megler legger på kommer motbudet på sms. dvs 9 minutter etter min budfrist var utløpt.. Ber om logg og ser det budet er 1 min etter min budfrist. Ikke nok med det så ser jeg at når megler endret min overtakelses dato endret han også min budfrist fra 1315 til 1320... dette uten å si fra. Her er det bare å si. jeg var ikke den megler ville at huse skulle ha som kjøper.. Lure på om slikt er lov? ((( skuffende

Eiendomsmegler1 Strømmen

Omtale av  Hanne

Styr unna eiendomsmegler (anonymisert) i eiendomsmegler1 på Strømmen, kranglete og går over lik for å få oppdrag, ufyselig kar.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Eiendomsmegler sjekket ikke ubetalte krav, fulgte ikke opp prospektet

Omtale av  Jan

Det viste seg at selger hadde flere ubetalte krav angående eiendomsskatt og felleskostnader, noe som ikke ble opplyst om (boligen selges heftelsesfri.) Videre var det angitt i salgsoppgaven at visse gjenstander fulgte med. Spesifikasjonen av disse ble tilbakevist av selger, noe som kjøper protesterte på. Megler sa st det skulle megler rydde opp i. Siden hørte vi ikke mer fra megler, dette tross gjentatte henvendelser.

Lite tillitvekkende når du skal kjøpe, bommer helt på prisantydning når du skal selge

Omtale av  Ranie S

Som potensiell kjøper av bolig støtte jeg på en megler fra dette firmaet som gjorde undersøkelsen av boligen ubehagelig - han hadde en kjøper fra sine kontakter, og var utålmodig når vi skulle undersøke boligen. Som selger av en annen bolig opplevde jeg en megler som bommet helt på pris - antagelig for å få oppdraget. Denne megleren var udugelig og kunne ikke tilføre salgsprosessen noen ting som helst. Styr unna dette firmaet, er mitt råd.

Eiendomsmegler 1 har 16 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Eiendomsmegler 1 mener

Eiendomsmegler 1

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR