Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert mai 2024
Eiendomsmegler Krogsveen
2.3
13 verifiserte omtaler

Eiendomsmegler Krogsveen omtaler og erfaringer

Ingen trend

Eiendomsmegler Krogsveen har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.3
Dårlig
13 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#29
Forferdelig
Eiendomsmegler Krogsveen er rangert
#29 av 32 meglerkonsern
23%
Dårlig
23% anbefaler Eiendomsmegler Krogsveen
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 13 omtaler om Eiendomsmegler Krogsveen

FILTRER OMTALER
2
0
0
0
11
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Eiendomsmegler Krogsveen
Eiendomsmegler Krogsveen har 13 verifiserte omtaler på Bytt.no

Useriøse styr unna

Omtale av  Bill L

Krogsveen Bergen sentrum styr unna hastet for å få unna salg møtte ikke opp under overtakelse ble sur når vi ringte etter han.Under visninger var han utålmodig mange reagerte på han..Vi ønsker å gå videre med dette skriver dette for å advare andre om å gå i samme fella som oss.Dette skriver vi ikke for å vere vanskelege men denne opplevelsen var drøy.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Eiendomsmegler Krogsveen?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Megler som «stikker» av når man får problemer med selger.

Omtale av  Irene R

Etter å ha blitt kontaktet av megler på Jessheim ang en hytte han skulle selge som var totaloppusset. Vi spurte om vi kunne gi direkte bud til selger,ja det kunne vi sier han. Da det begynner å gå opp for oss at både selger og megler har løyet for oss,så får vi store problemer. Ingen av dem svarer på henvendelser. Vi får inn egen takstmann,nå i skrivende stund,utbedringskostnader 1.5 mill. Og da er vi enda ikke ferdig. Vi har nå engasjert advokat,og vi tar ut stevning. Dette er noe jeg ikke ønsker skal skje med andre,så jeg går til pressen også! Kommer aldri til å stole på en megler igjen.

Dårlig råd og uinteressert engasjement i salgsprosessen ! Tar altfor mye betalt !!

Omtale av  Hege

Ikke imponert over hvordan megler (anonymisert navn) håndterte salget av vårt hus! Dårlige råd og lite interessert i hele prosessen, endte med salg langt under takst og vil aldri bruke han igjen!! Tok også veldig dyr pris! Styr unna!!

Elendig oppfølging

Omtale av  Jan B

Vi leier en leilighet hvor Krogsveen er forvalter. Her har vi inngått avtaler med dem, som dem ikke har opprettholdt. De har i tillegg fakturert for dobbbel husleie og nekter og rydde opp i sine egne feil. De har også sagt vi kan trekke det og det fra husleaia og dette er ikke opprettholdt. Alle andre avtaler vi har inngått med dem har dem ikke holdt fra sin side. Nå truer de og presse med utkastelse siden vi ikke har betalt den fakturaen de har fakturert feil.. i tillegg så har de fakturert med faktura dato (anonymt).. og forfalls dato er 1mnd før faktura dato… Jeg sier bare… styr langt unna Krogsveen det er falskt møkka firma hvor det bare er problemer. Nå må vi ta saken gjennom retten for og få stoppa disse svina…

Uprofesjonelt på Majorstuen

Omtale av  Linnea

Krogsveen Majorstuen: Megler opplyste i salgsoppgaven at vindu skulle byttes, men det var visst kun glasset/ruten som hadde blitt byttet. Så da satt jeg igjen med to 50 år gamle vinduer... Megler opplyste også feil pris på boligkjøperforsikringen i salgskontrakten, og da sluttoppgjøret ble gjort trakk hun meg i rentene jeg skulle ha tilbakebetalt for den "riktige/nye" summen av boligkjøperforsikringen. Uprofesjonell oppførsel, anbefales ikke.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Dårlig megler og useriøst firma

Omtale av  Christine

Megleren pratet stygt om selgerene av huset vi ville kjøpe, hisset seg opp og rotet til hele kjøpeprosessen. Han endret budtidene og forbeholdene uten vår godkjenning. Han løy til oss fra vi kom å første visning for å gjøre oss mer interessert. Så snart vi hadde kjøpt og skulle signere papirene viste det seg at det ikke var sant. På overtakelsen viste det seg at megler hadde dratt samme historie motsatt vei og pratet stygt om oss til selgerne… STYR LANGT unna hele firmaet. I etterkant skjønner selvfølgelig daglig leder at det er «kjedelig vi har fått en slik opplevelse»

Diskriminerende

Omtale av  Helene O

Jeg gikk inn på kontoret og da sa megleren; "Er det her du bør gå da? Burde ikke du gå inn på vaskerommet der du hører hjemme? HAHAHA" Jeg er kvinne. Sånn oppførsel er giftig og jeg tillater det ikke.

Eiendomsmegler Krogsveen har 13 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Eiendomsmegler Krogsveen mener

Eiendomsmegler Krogsveen

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR