Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert april 2024
Proaktiv Eiendomsmegling
2.8
4 verifiserte omtaler

Proaktiv Eiendomsmegling omtaler og erfaringer

Ingen trend

Proaktiv Eiendomsmegling har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.8
Middels
4 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
-
IKKE NOK OMTALER
Proaktiv Eiendomsmegling trenger minimum 10 omtaler.
-
IKKE NOK OMTALER
Proaktiv Eiendomsmegling trenger minimum 10 omtaler.
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 4 omtaler om Proaktiv Eiendomsmegling

FILTRER OMTALER
1
0
0
0
3
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Proaktiv Eiendomsmegling
Proaktiv Eiendomsmegling har 4 verifiserte omtaler på Bytt.no

Hyggelig og imøtekommende megler som opptrådte profesjonelt.

Omtale av  Daniel

Veldig fornøyd med oppfølgingen jeg fikk av min megler i Proaktiv. Før leiligheten skulle legges ut for salg fikk jeg gode råd om hva som burde gjøres for at den skulle fremstå på sitt beste. Megler var alltid tilgjengelig og profesjonell, og var alltid i forkant og gjorde det han sa han skulle. Etter salget gikk alt riktig for seg. Alt i alt var dette en veldig fin opplevelse for mitt første boligsalg. Følte meg trygg på at alt ble gjort riktig - Fra start til slutt.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Proaktiv Eiendomsmegling?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Ingen gratis verdivurdering som de reklamerer om

Omtale av  Marianne

Ba om gratis verdivurdering som de reklamerer om at de har. Først prøvde de å prakke på meg en e-takst til 3000 kr, og når jeg sto på mitt og ikke ville ha mere enn en verdivurdering så kostet jammen meg den også plutselig 3000 kr. Unnskyldningen da ble at det var for langt å kjøre for å ta en gratis verdivurdering. Dermed tok jeg heller en telefon til Heimdal eiendomsmegling, å de kommer å foretar vurderingen uten å ta betalt, akkurat som lovet.

Anbefales IKKE

Omtale av  Misfornøyd S

Vi benyttet proaktiv eiendomsmegling for salg av to leiligheter. For det første hadde sluttet hun vi ansatte etter kun en måned i prosessen med den ene leiligheten, fikk ikke en gang begynt ordentlig med den andre. Hun overførte oppdraget til en ny megler. Vi ble forespeilet en sum på den ene leiligheten som overhodet ikke stemte. Vi endte til slutt opp med (etter å nesten ha hatt leiligheten for salg i ett år) å få 350 000 mindre for den enn hun sa vi ville få. I tillegg tok den nye megleren seg friheten til å endre på et par bilder i annonsen- hvor han etterpå informerte min samboer om at han hadde gjort det. Dette skulle han tydeligvis fakturere oss flere tusen for. Som om ikke det var nok ble vi lovet en gave fra megler ved salg av leilighetene. Jeg var ikke tilstede når ny kjøper overtok min leilighet og trodde da at jeg kanskje skulle få gaven tilsendt. Det gjorde jeg ikke. Når min samboer så, mange måneder senere solgte sin og var i kontraktsmøte spurte han om dette. Da sa megler at vi fikk vente i spenning og skulle få gave begge to ved overtakelse. Det fikk vi heller ikke. Det er ikke det at jeg er nødt til å få noen gave for å være fornøyd, men når de forteller oss at det er prosedyren for hvordan det foregår for så å la vær å gi oss noe blir det en prinsipp sak. Vi kommer aldri til å bruke proaktiv eiendomsmegling igjen.

Proaktiv Eiendomsmegling har 4 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Proaktiv Eiendomsmegling mener

Proaktiv Eiendomsmegling

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR