Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Sne Eiendomsmegling
2.7
4 verifiserte omtaler

Sne Eiendomsmegling omtaler og erfaringer

Ingen trend

Sne Eiendomsmegling har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.7
Middels
4 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
-
IKKE NOK OMTALER
Sne Eiendomsmegling trenger minimum 10 omtaler.
-
IKKE NOK OMTALER
Sne Eiendomsmegling trenger minimum 10 omtaler.
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 4 omtaler om Sne Eiendomsmegling

FILTRER OMTALER
0
0
0
0
4
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Sne Eiendomsmegling?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Holdt ikke avtaler

Omtale av  Adelen G

Vi snakket svært detaljert om tidsaspekter på hvor fort boligen kunne legges ut da vi var sent ute før sommerferien. Vi hadde allerede megler, men byttet til Sne da de solgte seg inn på at de med all sannsynlighet ville få ut boligen før. I disse tre ukene vi hadde på oss viste det seg at megler var borte en hel uke én av ukene, nor som gjorde at boligen ikke ble lagt ut i det planlagte tidsrommet som gjorde at vi ikke rakk planlagt visning før juli som var planen. Videre var det mange konkrete småting som ble avtalt og lovet som ikke ble gjennomført/ble glemt av. Eks to konkrete ganger ble vi lovet at annonsen skulle legges ut på konkrete dager uten at den ble det. Megler kom ikke på befaring og kom akkurat tidsnok/på minuttet til visningen uten å ha sett huset før og derfor fremsto som svært kunnskapsløs om huset og området (i følge kjøper). Vi solgte til veldig mye under takst da vi hverken hadde troen på at megler kunne hjelpe oss med å selge til en bedre pris eller orket å samarbeide mer med han. Mistenker å ta på seg aaaltfor mange oppdrag og ikke ha tid eller motivasjon til å følge opp ordentlig. Hovedteksten i finnannonsen og salgsoppgave var tydelig gjort på slurv med gjentakelser i hovedteksten, skrivefeil og feil prioriteringer. Sto flere ganger at det var garasjeplass (noe alle hus på bygda har), men ikke at det var fjordutsikt eller umiddelbar nærhet til sjø. Vi måtte spørre og grave selv for å få noe som helst råd mtp motbud, prisantydning, veien videre osv.

Elendig oppfølging fra Sne eiendom

Omtale av  Vigdis

Først, jeg foretrekker å bruke begrepet elendig i stedet for forferdelig. Kjøpt leilighet i Tromsø etter jul. Hadde avtale om overtakelse, men leiligheten var ikke klargjort. Har hatt tre meklere i prosessen, ingen oppfølging uten at jeg har tatt kontakt. Mekleren som solgte leiligheten er han jeg har hatt mest å gjøre med. Han svarer sjelden på henvendelser, må purre, men får fremdeles ikke svar! Nå har jeg gitt opp å prøve å få kontakt for å finne løsning på problemene jeg har med kjøpet. Det er ikke snakk om noe stort problem, og det kunne vært gjort opp veldig enkelt. Det ser ut som om Sne trenerer saken, og de fremstår som uryddige. Dialog og troverdighet må være et minstekrav både for kjøper og selger! Jeg vil ikke anbefale eiendomsselskapet Sne til noen.

Aldri mer!

Omtale av  Tone

Holder ikke avtaler, mye rot, og lite kunnskap om ting som ikke er plankekjøring. Oppskryt, dyrt og det verste er uredelighet.

Helt elendig meglerforetak, tabbe av oss å bruke SNE.

Omtale av  Knut

Elendig oppfølging, bare masse lovnada, svarer sjelden telefon, ringer aldri tilbake. Vi måtte ta visning,da de ikkje gidda, en av gangene ble vi spurt om sønn til megleren kunne holde visningen... Oppgjøret er heller ikke kommet etter 3 uker... Så blir aldri SNE igjen, verken ved kjøp eller salg

Sne Eiendomsmegling

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR