Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juni 2024
Utleiemegleren
1.8
62 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Negativ trend

Utleiemegleren opplever for tiden en negativ trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

1.8
Dårlig
62 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#32
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#32 av 32 meglerkonsern
10%
Dårlig
10% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 62 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
3
54
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Utleiemegleren
Utleiemegleren har 62 verifiserte omtaler på Bytt.no

Kontakt aldri Utleiemegleren når du skal leie bolig

Omtale av  Marianne

Leiligheten fremsto som lekker på visning, men da jeg flyttet inn begynte problemene. Det var lekkasje på kjøkken, ikke visste jeg at bygget ikke hadde fellesvaskeri, kjøleskapet frungerte ikke som det skulle da det alltid var mye vann der, veggmontert ovn begynte å brenne, og vi fant at både ovn og mikrobølgeovn og kjøleskap var montert i samme kontakt via skjøteledning. Stekeovnen stod tett inntil kjøleskapet som ikke ble skikkelig kaldt ved bruk.Det var så og si ikke ventilasjon i leiligheten og sjekk av det elektriske anlegget fantes feil og noe var ulovlig satt opp. Uteboden er råtten da det regner inn. Det som er fint er beliggenheten. Husleien ble satt til 12500, nå 13038, Jeg har sagt opp, og ny leietaker er funnet og husleien er satt ned til 12500. Jeg forsøker å finne et nytt sted å bo og må oppgi min nåværende megler (nr 3 siden jeg flyttet inn)som referanse, vet ikke hva hun sier, men utleiere som jeg har hatt et positivt møte med mister interessen. Jeg vet ikke hva som blir sagt så det skaper uhygge. Jeg er en sikker og god betaler, rolig person som følger husordensreglene, men er nok blitt uglesett fordi jeg har klaget på ting som ikke har vært bra her.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Bedriten oppførsel

Omtale av  Martine

Vi er to studenter som leier i nytt bygg gjennom en megler ansatt hos utleiemegleren. Vi har Internett og tv inkludert i leieavtalen og betaler en ganske drøy pris for å bo her vi bor, da forventer vi at ting er på stell. Vi har gått en måned uten Internett og har nå mobilregning på over 2000kr, vi prøver å få tak i megler men får beskjed av henne å ta kontakt med noen andre gjentatte ganger selvom hun er vår kontakt person. Hun nekter å hjelpe til med noe som helst, skriver fra seg alt ansvar og svarer så frekt at vi blir helt satt ut. Jeg har ALDRI opplevd maken til bedriten oppførsel fra noe som skal være et seriøst firma. Vi tok dette videre til sjefen hennes, men ingen bedring i verken oppførsel eller hjelpsomhet. Jeg vil aldri noen gang anbefale dette firmaet til noen, velg ALT annet for dette her er et fryktelig useriøst firma.

Frekke, useriøse og late

Omtale av  Sinnataggen

All kommunikasjon som skal frem til eier av leiligheten blir surret bort så dette «mellomleddet» som de er fungerer svært dårlig. Når man setter krav til dem blir man møtt med frekkhet og dårlig kundeservice. Innflytningsprossessen har blitt til et mareritt pga dem. Styr unna hvis du vil ha en knirkefri overtakelse.

Fordyrende og ansvarsløst mellomledd

Omtale av  Anonymis

Brukte disse til å leie ut bolig over en lengre periode. De fraskriver seg alt ansvar og gir blaffen i overtakelsesprosessen. Jeg skjønner ikke helt hva jeg har betalt dem 10% av leien for så lenge. De skummer fløten av andres innsats og gjør minst mulig. Jeg kan ikke komme på en tjeneste som gir så lite i forhold til kostnad, men det er vel derfor det er god butikk...

Oseriösa mäklare

Omtale av  Jan

Vi försöker få tillbaka del av deposition men Utleiemeglern Pro smiter från sitt ansvar. Vi kommer att gå vidare med detta till högre instans.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Bryter husleieloven

Omtale av  Simen S

Utleiemegleren er ett firma som driter i leietaker og nekter for at husleieloven eksisterer. Har snakket med de på mail og sendt utdrag, bilder og mer fra husleieloven, lovdata og mer men det blir bare oversett. Tydeligvis har vi leietakere 0 rettigheter, 0 krav og det finnes ikke noe regler i det hele tatt så fort det gjelder utleiemegleren. Svindel på høyt nivå, hold dere unna!

Tar ikke ansvar når det gjelder.

Omtale av  Steinar H

Lite tilbakemelding. Fraværende. Når vi er uenig om en vurdering henvises kun til paragrafer - dette harmonerer lite med en servicebedrift.

Utleiemegleren har 62 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Utleiemegleren mener

Utleiemegleren

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR