Meny

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Søk nå
1,8/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
66
av 66 innen
eiendomsmegler
7%
anbefaler
Utleiemegleren

"Kontakt aldri Utleiemegleren når du skal leie bolig"

Omtale om Utleiemegleren skrevet av Marianne for 26.08.2021 14:08

Utleiemegleren har totalt 43 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Marianne
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Kontakt aldri Utleiemegleren når du skal leie bolig"
4 syns denne omtalen er nyttig

Leiligheten fremsto som lekker på visning, men da jeg flyttet inn begynte problemene. Det var lekkasje på kjøkken, ikke visste jeg at bygget ikke hadde fellesvaskeri, kjøleskapet frungerte ikke som det skulle da det alltid var mye vann der, veggmontert ovn begynte å brenne, og vi fant at både ovn og mikrobølgeovn og kjøleskap var montert i samme kontakt via skjøteledning. Stekeovnen stod tett inntil kjøleskapet som ikke ble skikkelig kaldt ved bruk.Det var så og si ikke ventilasjon i leiligheten og sjekk av det elektriske anlegget fantes feil og noe var ulovlig satt opp. Uteboden er råtten da det regner inn. Det som er fint er beliggenheten. Husleien ble satt til 12500, nå 13038, Jeg har sagt opp, og ny leietaker er funnet og husleien er satt ned til 12500. Jeg forsøker å finne et nytt sted å bo og må oppgi min nåværende megler (nr 3 siden jeg flyttet inn)som referanse, vet ikke hva hun sier, men utleiere som jeg har hatt et positivt møte med mister interessen. Jeg vet ikke hva som blir sagt så det skaper uhygge. Jeg er en sikker og god betaler, rolig person som følger husordensreglene, men er nok blitt uglesett fordi jeg har klaget på ting som ikke har vært bra her.

Bytt.no
"Kontakt aldri Utleiemegleren når du skal leie bolig" skrev Marianne om Utleiemegleren

Har du en tilsvarende erfaring med Utleiemegleren?
Gjør som Marianne og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Utleiemegleren du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Bedriten oppførsel"
8 syns denne omtalen er nyttig

Vi er to studenter som leier i nytt bygg gjennom en megler ansatt hos utleiemegleren. Vi har Internett og tv inkludert i leieavtalen og betaler en ganske drøy pris for å bo her vi bor, da forventer vi at ting er på stell. Vi har gått en måned uten Internett og har nå mobilregning på over 2000kr, vi prøver å få tak i megler men får beskjed av henne å ta kontakt med noen andre gjentatte ganger selvom hun er vår kontakt person. Hun nekter å hjelpe til med noe som helst, skriver fra seg alt ansvar og svarer så frekt at vi blir helt satt ut. Jeg har ALDRI opplevd maken til bedriten oppførsel fra noe som skal være et seriøst firma. Vi tok dette videre til sjefen hennes, men ingen bedring i verken oppførsel eller hjelpsomhet. Jeg vil aldri noen gang anbefale dette firmaet til noen, velg ALT annet for dette her er et fryktelig useriøst firma.

Sinnataggen
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Frekke, useriøse og late"
7 syns denne omtalen er nyttig

All kommunikasjon som skal frem til eier av leiligheten blir surret bort så dette «mellomleddet» som de er fungerer svært dårlig. Når man setter krav til dem blir man møtt med frekkhet og dårlig kundeservice. Innflytningsprossessen har blitt til et mareritt pga dem. Styr unna hvis du vil ha en knirkefri overtakelse.

Anonymis
Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Budrundeprosess
Vurderer å bytte selskap
"Fordyrende og ansvarsløst mellomledd"
5 syns denne omtalen er nyttig

Brukte disse til å leie ut bolig over en lengre periode. De fraskriver seg alt ansvar og gir blaffen i overtakelsesprosessen. Jeg skjønner ikke helt hva jeg har betalt dem 10% av leien for så lenge. De skummer fløten av andres innsats og gjør minst mulig. Jeg kan ikke komme på en tjeneste som gir så lite i forhold til kostnad, men det er vel derfor det er god butikk...

Kundetilfredshet
Kundeservice
Rådgivning
Vurderer å bytte selskap
"Oseriösa mäklare"
3 syns denne omtalen er nyttig

Vi försöker få tillbaka del av deposition men Utleiemeglern Pro smiter från sitt ansvar. Vi kommer att gå vidare med detta till högre instans.

Utleiemegleren har totalt 43 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR