Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Utleiemegleren
1.8
63 verifiserte omtaler

Utleiemegleren omtaler og erfaringer

Ingen trend

Utleiemegleren har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

1.8
Dårlig
63 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
#32
Forferdelig
Utleiemegleren er rangert
#32 av 32 meglerkonsern
10%
Forferdelig
10% anbefaler Utleiemegleren
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på eiendomsmegler
Få tilbud på eiendomsmegler
Selge bolig eller trenger du verdivurdering? Motta tilbud fra eiendomsmeglere

Utforsk 63 omtaler om Utleiemegleren

FILTRER OMTALER
5
0
0
3
55
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Utleiemegleren
Utleiemegleren har 63 verifiserte omtaler på Bytt.no

Umulig å få leid hos

Omtale av  Silje

Umulig å få leid hos utleiemegleren i Drammen med mindre man er over 30 og har barn.. ikke klarer de å svare på om du får leiligheten eller ikke heller.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Utleiemegleren?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Utleiemegleren-Aldri mer!

Omtale av  Christian

Leide en leilighet i Drammen mellom husbytter. Å kommunisere med Utleiemegleren når det er spørsmål, eller om det dukker opp problemer, er som å forsøke kommunikasjon med kongen selv (tror kongen faktisk svarer raskere). De opptrer arrogante og klarer ikke å ta telefonen, besvare meldinger eller eposter. Hadde problemer med internett, ventilasjon og annet, men endte med å måtte kontakte tidligere leietaker for hjelp! Heldigvis flyttet vi nylig ut, og vil fraråde andre til å leie bolig gjennom dette selskapet. Om noen lurer, så gjelder dette Drammen.

Pass på!!

Omtale av  Maht

Elendig kommunikasjonsevne og oppfølging av eventuelle nye leietakere. Man kan ringe eller sende sms og mail uten å få svar, og man begynner å lure på om de sover på jobben. Ville ikke brukt de til hverken utleie eller leid av den selv.

Inkompetente, fraværende og late

Omtale av  Henrik

De er umulig å få kontakt med. Vi kom til en helt u-utvasket leilighet. Fikk 1500kr i kompensasjon. Deretter var de så late at måneden etter betalte vi også denne nedprisete leien (de hadde ikke justert den opp igjen) før de over en måned senere så det var feil, etter initiativ fra huseier. Og ba oss om betaling av full leie på etterskudd. Dette er en av uendelig ting de suger på, de har ikke hjulpet noe med feil i leiligheten. Vi har ringt hovedkontoret for å få kontakt med ansvarlig eiendomsmegler, som virket som eneste vei. Da vi forklarte synspunktet vårt, fikk vi høre "sånn er livet, 7/10 leiligheter som vi har ansvar for er ikke skikkelig utvaska ved overtagelse." Unngå disse for alt det er verdt.

Styr unna Utleiemegleren

Omtale av  Mia

Skal du leie bolig, styr unna Utleiemegleren. At private utleiere benytter seg av disse bør du ta til etterretning. For vedk overlater sitt ansvar til disse som bruker jussen for alt det er verdt. Utleiemegleren er ikke opptatt av å avhjelpe om du får et problem med leieforholdet. Og noe du bør være oppmerksom på er selve Utleiekontakten. Les den nøye. Det står der at det er en tidsbestemt kontrakt altså fra dato til dato i 3 år. Men det du kanskje ikke får meg deg er at utleier kan si opp langt tidligere. Eksvis etter 9 måneder. Fordi han plutselig skal selge. Som leietakere er vi utsatt. Det kan være slitsomt for eldre spesielt å måtte pakke og flytte etter 1 år når man tror man har bolig i 3 år.

Få tilbud på eiendomsmegler
Skal du selge bolig eller trenger du en verdivurdering?
Sammenlign tilbud fra eiendomsmeglere - få tilbud fra flere helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Frekke helle veien

Omtale av  Ellen B

Fikk en møkkete leilighet ,2020, og mange alvorlige feil ,kranglet i 3 år ,ingen ting hjalp ,ved utt flytt skrev de flere meldinger ,som Hvar hint om at jeg ikke hadde planer i orden om utt flytt ,når de kom hadde vi malt ned leiligheten,og vasket den ned for og få depositum,allt Hvar så bra da han skulle gå fant han noe lo støv fra vaske klut ,da sa han ikke god kjent vask ,vi sente m at saken ville bli poleti andmellt om ikke depositum kom i sin helhet ,da fikk vi til svar at depositum vil komme etter vært ,aldri mer utleier megleren,leier nå privat og bare glede ,pass dere for utleiemegleren,forsurer livet dit veldig

Helt forferdelig

Omtale av  Terje O

Ikke noe hjelp å få. Etter at avtalene med 1-års bindingstid er signert, er kunden ikke av noe som helst interesse for dem lenger. Deres slagord: Vi har alltid rett uansett hva vi gjør. Hvis du ikke er enig og protesterer, setter de sin juridisk avdeling mot deg og håper at du ikke orker å bruke tid og penger til å gå videre mot dem.

Utleiemegleren har 63 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Utleiemegleren mener

Utleiemegleren

Har ikke tilegnet profilen
Utleiemegleren deltar ikke på Bytt.no

Utleiemegleren har ikke tilegnet sin profil på Bytt.no for å besvare spørsmål, løse problemer eller vise takknemlighet til nye og eksisterende kunder.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no og dermed vise nye og eksisterende kunder at de bryr seg om tilbakemeldinger. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Utleiemegleren besvarer ikke omtaler

Utleiemegleren har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Utleiemegleren henter ikke inn tilbakemeldinger

Utleiemegleren benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR