Meny

Eika Forsikring omtaler og erfaringer

3,2/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
8
av 25 innen
forsikringsselskap
58%
anbefaler
Eika Forsikring

"Dårlig service og oppfølging på vannskade"

Omtale om Eika Forsikring skrevet av Anne H for 03.07.2019 22.04

Eika Forsikring har totalt 344 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Eika Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig service og oppfølging på vannskade"

Brukte lang tid på å utbedre vannskaden. Tok 14 dager før de fjernet vannet kjelleren.

Bytt.no
"Dårlig service og oppfølging på vannskade" skrev Anne H om Eika Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Eika Forsikring?
Gjør som Anne H og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Eika Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"kjempe fornøyd"

Enkelt med oppgjør å veldig imøtekommende, å er meget raske på oppgjør

Inge B. K
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Fungerte ikke"

Mye tull med min nettbank, fikk purring enda jeg hadde betalt. til og med purregebyr på kr 70. da vil jeg skifte forsikringsselskap.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Elendig kundebehandling og krangling på oppgjør"
1 syns denne omtalen er nyttig

Opplevde mitt største mareritt med eika, ble indirekte beskyldt for å lyve vedrørende skade på helt ny bil som ble lakkskadet i en vaskeautomat, arrogant holdning på både takstmann og kundebehandler. Takk og pris for at holdningen til eika ble funnet ut på skadeoppgjør på en bil og ikke på bolig dersom boligen hadde blitt Totalskadd. Leser på mye negativ omtaler her inne på bytt.no og mye her kjenner eg igjen hvordan de skal psyke kundene ut for å dekke mindre.. har faktisk ikkje ord for elendighet, beklageligvis hadde eg minimum en stjerne å velge , burde vært minus stjerner å kunne gi. Jeg som kunde er snart 45 år, har kjørt bil og hatt bil forsikret på meg Selv siden jeg var 18, og aldri hatt bruk for bilforsikringen, når først skaden oppstår så skal det være mer tragisk opplevelse med eika forsikringselskapet enn skaden på bilen. Hjelper ikkje om man har pluss forsikring hos eika.... aldri eika mer, og har ikkje litt å anbefale en gang... først når jeg avsluttet den lange diskusjonen med at jeg klager salen inn til finansklagenemda så kom kontrabeskjeden at bilen kunne leveres inn og bli utbedret slik den burde fra første stund, da hadde det gått måneder. Bare beskjeden fra takstmannen fra eika som klarte å prestere å si at «bilen er kjørbar, du kan ta bilen i bruk og komme tilbake etter sommeren og se hvilke riper som fortsatt er på bilen» først anklager de meg for å lyve, så skal de lure meg til å bruke bilen for å kunne si at de riper er kommet i ettertid??? Hva var liksom hensikten. Heilt ærlig forstår eg ikkje heilt hvordan konsulentene til eika klarer å sove om nettene dersom dette er normal politikk hos eika......

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Fornøyd"

Har alltid vært fornøyd med behandling av skade på reise og bil, ikke noe tull i oppgjør noen gang. Men begynner å bli litt dyr etterhvert synes jeg. Hyggelige folk å snakke med også, det veier kanskje opp.

Eika Forsikring har totalt 344 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR