Meny

Enter Forsikring omtaler og erfaringer

2,4/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
21
av 29 innen
forsikringsselskap
24%
anbefaler
Enter Forsikring

"Rimelig og bra !"

Omtale om Enter Forsikring skrevet av Tony for 13.11.2018 15.48

Enter Forsikring har totalt 176 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Enter Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Rimelig og bra !"

Hyggelige medarbeidere på lett tilgjengelig kundesenter. Rask tilbakemelding på mail og evt. pr. brev ved skadeoppgjør. Raskt skadeoppgjør.

Bytt.no
"Rimelig og bra !" skrev Tony om Enter Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Enter Forsikring?
Gjør som Tony og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Enter Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Lureri / rot i systemet"
5 syns denne omtalen er nyttig

1 år siden jeg avsluttet forsikring på bil via Enter. De sendte meg en sluttregning på 1800kr som egentlig skulle tilbakebetales siden vi avbrøt forsikring som vart forskuddsbetalt. Ble mye telefoner og personer involvert, purring ble sendt ut i perioden. Belastende og anbefaler ikke selskapet til noen. De prøver seg på en spansk en eller så er det rein inkompetanse.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Aldri problemer"

Har aldri hatt noen problemer med enter. Er også alltid billigst når jeg sjekker de opp mot andre.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Rot!!"
7 syns denne omtalen er nyttig

Får nye fakturaer hele tiden. Purringer og varsler selvom alt er betalt. Ringer å hører hva som er feil og får beskjed om at alt er betalt men får likevel oppsigelse av avtalen uken etter. Vi var også flere mnd uten forsikring uten å vite om det da de hadde sagt opp avtalen uten å gi beskjed. (Og fakturaer var betalt).

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Tydelige tegn på mangel på rutiner, kvalitetssikring og dermed ledelse"
6 syns denne omtalen er nyttig

Plutselig dalte det inn fakturaer tilsvarende ca kr 16.000,- på eFaktura fra Enter forsikring. Merkelig da det er foretatt månedlige trekk via avtalegiro! I følge Enter så er årsaken at jeg for 1 1/2 år siden hadde en skade på bilen. Enter hadde nå oktober 2018, foretatt reduksjon av bonus og konsekvensen var faktura på kr 16.000,-, dvs 1 1/2 år siden skaden oppsto og ble reparert. Det er ikke sendt noe form for varsel om forsinkelser før dette skjer. For meg som forsikringstaker så er jo vurderingen, har det noe for seg å være forsikret hos Enter, når summen av tap av bonus og egenandel er nesten tilsvarende reparasjonskostnadene?! Er kasko forsikring faktisk er et tilbud eller en belastning? Summen av dette er både dårlig kvalitetssikring, mangel på internt rutiner og dermed også ledelse. Til slutt, det å drive en virksomhet med så mye etterslep, stiller store spørsmål til ledelse og holdning til kunden. Dette er rett og slett for dårlig «håndtverk» av flere nivåer i Enter organisasjonen. Jeg som snart, tidligere kunde så bør alle kunder vurdere om Enter forsikring fortjener din oppmerksomhet.

Enter Forsikring har totalt 176 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR