Meny

Fremtind Forsikring omtaler og erfaringer

4,1/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
1
av 29 innen
forsikringsselskap
77%
anbefaler
Fremtind Forsikring

"Uprofesjonelle"

Omtale om Fremtind Forsikring skrevet av Steffen A for 09.02.2020 14.31

Fremtind Forsikring har totalt 4017 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fremtind Forsikring?
Steffen A
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Uprofesjonelle"
3 syns denne omtalen er nyttig

Har betalt topp dekning på alle mine forsikringer til dette selskapet i minst 5 år. Har aldri vært noe tull. Så er jeg uheldig og må bruke forsikringen, så sier de at jeg ikke får noe bonustap, men at jeg allikevel må betale mye mer for forsikring enn tidligere. Og at jeg burde ha dårlig samvittighet for å ha påført selskapet en regning. De omtalte meg som en dårlig kunde. Forsikring er viktig. Men det er jo en grunn til at man har den. 1 uhell på 5 år. Og ja det var min feil, jeg har definitivt lært. Men. Jeg gjorde aldri noe ulovlig eller forsikringsmessig som tilsier at jeg skal ha reduksjon. Aldri vært tema. Det var full forståelse for ulykken med de forholdene som lå til grunn. Men å omtale meg nedsettende og oppføre seg slik de gjorde pr telefon syns jeg er kvalmt. Håper jeg aldri trenger forsikringen igjen, men er sjeleglad jeg hadde en når ulykken var ute. Bare ikke velg folk som hater kundene sine. Velg noen andre. De får pluss for rask respons og kommunikasjon. De var flinke å ringte nødetatene også som er et pluss. Det er behandlingen i ettertid jeg reagerer på.

Bytt.no
"Uprofesjonelle" skrev Steffen A om Fremtind Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Fremtind Forsikring?
Gjør som Steffen A og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fremtind Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Bare positive opplevelser med Fremtind forsikring"

Framstår proffisjonelle. Hyggelige mennesker. God service.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Arrogant"
2 syns denne omtalen er nyttig

Oppfattet saksbehandler som arrogant og lite samarbeidsvillig. Formidlet dette til han, og fikk til svar at han ville være tydelig. Fikk "nei" til svar om utbetaling. Han formidlet dagen etter en link for eventuell klage. Han begrunnet avslaget, men mener selv at forsikringspapirene ikke beskrev grunnen for avslaget. Jeg fikk ikke avslaget skriftlig, noe jeg mener burde vært gjort.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Forsikring gjennom forhandler"

Bra avtale det første året er i forhandlinger om ny avtale.

Birgitte S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"0 hjelp, 0 råd, 0 dekning, høy premie"
5 syns denne omtalen er nyttig

Min sønn ble syk i Tyskland, hadde reiseforsikring. For syk til å håndtere ting selv, jeg måtte be Fremtind sende forsikringsbevis pr sms og e-post fordi han ikke hadde dette på seg da han ble syk og sendt til legevakt, senere sykehus. Fremtind sendte forsikringsbevis pr sms og e-post - men ga ingen råd, og sa ikke at vi måtte kontakte Falck for å få hjelp. Jeg ordnet alt pr telefon, helt uten hjelp og støtte fra forsikringsselskapet. Det har enda ikke betalt sykehusutgiftene. Min sønn utredes nå på sykehus og det er påvist hjertefeil. Fremtind påstår det hele er psykisk, og vil ikke betale utgifter i forbindelse med hjemreise. Jeg trodde forsikring skulle gi både trygghet, hjelp og dekning. Det motsatte er tilfelle. Å ikke bli trodd av forsikringsselskapet er en stor belastning for oss midt oppi den akutte sykdommen. Jeg flytter alle mine forsikringer fra Fremtind.

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Fremtind Forsikring har totalt 4017 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR