Meny

Fremtind Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Fremtind Forsikring
4,0/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
4
av 20 innen
skadeforsikring
76%
anbefaler
Fremtind Forsikring

"Ruinert etter storbrann (som begynte hos nabo)"

Omtale om Fremtind Forsikring skrevet av May for 03.08.2020 03:18

Fremtind Forsikring har totalt 16371 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Fremtind Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Ruinert etter storbrann (som begynte hos nabo)"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg følte jeg fra første møte med takstmann ble behandlet svært dårlig. Han kom da med kommentarer som føltes veldig krenkende. Han spurte om diverse av verdi, og jeg nevnte bl.a at jeg pga kronisk kreftsykdom hadde parykker til ca 20.000. Fikk da som kommentar at "trenger du egentlig å bruke de parykkene? Jeg har en venninne som har hatt kreft og hun var mye finere uten", i tillegg fikk vi spørsmål om noen møbler var fra loppemarked (nei, det var de ikke selv om ikke alt var flunkende nytt). Enden på visa var at jeg og datteren min nærmest ikke fikk noe i erstatning, selv om brannvesenet sa på branndagen at "ingenting kunne brukes mer uansett hva forsikringsselskapet kom til å si" . Jeg trodde at jeg var trygg på å få en rettferdig erstatning ettersom jeg hadde "Norges beste forsikring" Alt stinket selv etter rens. Det var ikke blitt gjort noe som helst med elektronikk etc, selv om det var dekket med støv fra brannslukningen (og dermed naturlig nok også hadde dette støvet inne i elekronikken, noe jeg vil tro er brannfarlig og ihvertfall ville redusert elektronikkens levetid). Vi bodde nærmere et år på hotell etter storbrannen. Vi måtte selge leiligheten pga redsel for at tilsvarende brann ville oppstå igjen. Vi fikk beskjed om at innboet som stod på lageret etter brannen måtte hentes og kjøres bort av oss selv, dersom det ikke skulle leveres til brannadressen. Så jeg måtte samle sammen noen venner som bar, losset og kjørte innboet mitt til søplefyllinga. Før dette fikk jeg på toppen av alt beskjed om at jeg måtte betale leie til lageret som innboet sto på, selv under klagesaksbehandling og helt til innboet var fjernet. Lageret var heldigvis litt forståelsesfulle og lot meg slippe. Jeg ble ruinert etter en brann som ikke var min skyld. LO favørs innboforsikring gjennom Fremtind anbefales dermed IKKE! For ordens skyld var dette første gang på 30 år med samme forsikring at jeg brukte den, så jeg har vært en god og lojal kunde.

Bytt.no
"Ruinert etter storbrann (som begynte hos nabo)" skrev May om Fremtind Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Fremtind Forsikring?
Gjør som May og over 60 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Fremtind Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Svært god service."

Svært hyggelig rådgivere som yte god service . Behagelig og god informasjon. Eg har gitt 2 stjerner for skadeoppgjør, men det har med at min arbeidsgiver har gått inn på og valgt ein for dårleg avtale.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"alt ok"

oppfølging og gjenomføring var veldig bra . Ha en fin dag

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Veldig fornøyd"

Fremtind er et selskap som leverer, ser ikke noen ulemper, bare fordeler, .👌😊

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Har aldri fått en krone selv om vi er dobbelt forsikret."
4 syns denne omtalen er nyttig

Vi har hatt to tilfeller tidligere hvor vi har bedt om hjelp,fikk ikke en eneste krone.Nå når covid 19 kom, var vi nødt til å avbestille to reiser igjen.Den første avbestilling ble gjort ganske tidlig, ventet i to og en halv måned før jeg på ny tok kontakt.Fikk ikke noe penger igjen.Den andre reisen fikk jeg beskjed med en gang jeg sendte inn at de ikke dekker.Da måtte jeg ha skriftlig fra UDI om at det var restriksjoner, flyselskap og hotell på at de ikke dekket det.Ærlig talt,nå må det være nok.Nå bytter både min mann og jeg etter å ha betalt dobbel reiseforsikring i 25 år. Å ja jeg vet vi skulle sagt opp for lengst, å dette her fikk begeret til å renne over.

Fremtind Forsikring har totalt 16371 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR