Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Frende Forsikring
3.4
819 verifiserte omtaler

Frende Forsikring omtaler og erfaringer

Positiv trend

Frende Forsikring opplever for tiden en positiv trend i kundevurderinger.

Pilens retning viser styrken på trenden i løpet av 30 dager.

Klikk for detaljer

3.4
Middels
819 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
#10
Middels
Frende Forsikring er rangert
#10 av 22 skadeforsikringer
52%
Bra
52% anbefaler Frende Forsikring
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 819 omtaler om Frende Forsikring

FILTRER OMTALER
282
138
76
75
248
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Frende Forsikring
Frende Forsikring har 819 verifiserte omtaler på Bytt.no

Forståels av vilkår

Omtale av  Tom

Har hatt en dialog ang innboforsikringen. Lekkasje fra integrert oppvaskmaskin. I kap. 3.4 pkt 1 står det riktignok at forsikringen ikke dekker skade på fastmonterte bygningsdeler, f.eks oppvaskmaskin. Og i kap. 4.1 står det i pkt 4 og 5 at skade etter vanninntrenging pga rør eller tilknyttet utstyr dekkes. Her kunne det vært tilføyet; "gjelder ikke fastmonterte bygningsdeler, f.eks. parkett". En tidligere erfaring med reiseforsikringen ble svært problematisk men løste seg tilslutt.

Svar fra Frende Forsikring
15.05.2023 15:26

Takk for innspill, skal ta det med til riktig avdeling!

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Frende Forsikring?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

valg av forsikring hodebry

Omtale av  Per Ø. K

ble kontaktet av IF som gav en fint tilbud for forsikring som eg har hatt tidligere samt bruk av boligsjekk noe som er meget fristende for meg som en liten påminner for å sjekke helsen til huset da eg har tidligere har hatt, men ved huskjøp hadde stor utfordring i forhold til pris til frende noe som de har klart å senke meget godt i forhold til den gang. ble omsiders at eg ble værende i frende denne gang da de hadde lengre reise forsikring og at eg har sparebanken sør som gir tilgang til forsikringen på en app så poeng om app men har eg ikke sjekket den opp eller at det kom opp med å søke frende app så om det er snakk om tilgangen gjennom sparebanken sør så er det nok en femstjerner uten erfaring av andre forsikrings app utenom å komme til forsikringene gjennom sparebanken sør app som er lett tilgjengelig har enda ikke kommet for noen skader så har ikke fått den erfaringen ved frende enda er så mye å sette seg inn i hva slags priser, dekninger og egenandeler som betyr noe eller ikke betyr noe da det handler mest når ting skjer og kanskje aldri skjer som ved bruk av alarmselskap med eller uten vekter siden eg hare har latt den gå og sjekker opp i det når en får tilbud og mot tilbud og viser til at ved oppringning får en bedre priser noe som for meg gir meg uro om eg har valgt riktig eller burde revurdere hva slags forsikring eg bør se etter da det er jo en del flere og de alle har side fordeler og ulemper eller goder som en kan trenge eller er overflødig/utilgjengeligheter langt unna som en ikke alltid er oversiktlig over. da om en er uheldig så kommer en for uhell i del a som har dyre gebyr og billig for b for så bytte for billig a og dyr b og så skjer del b som er max uflaks står fint med loyalitet og rabatter over tid, men som virker skremmende når den gradevis øker med noen kroner over tid som virker normalt samt måtte bytte bil som muligens forandret bonusen til en får et annet tilbud for andre gang som virker gunstig med noen forandringer i de ulike gebyrene/dekningene lenge siden reist men har noe som kan reise bort et par måneder som gjør de ekstra deknings tiden litt bedre og utgjør to over visumet får se videre hvordan det utvikler seg

Svar fra Frende Forsikring
15.05.2023 09:24

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, Per! Vi tar gjerne en gjennomgang med deg hvis det er noe du lurer på.

Greit så lenge en ikke trenger hjelp

Omtale av  Ingmar

Her var det INGEN hjelp å få når det var meldt inn en liten skade, har vert kunde i hele mitt voksne liv og aldri hatt en skade, når eg var uheldig og kom borti min egen bil med en atv så var det ingen hjelp å få.... skade taksert til ca 20.000 .

Svar fra Frende Forsikring
07.05.2023 12:20

Kjedelig at oppgjøret ikke sto til forventningene. Slike skader er vanligvis dekket på kasko.

Veldig flott

Omtale av  Ulv

Peronalet som er ansatt i selskapet gir god kundeservice, og det er enkelt å få hjelp når ulykken er ute.

Svar fra Frende Forsikring
07.05.2023 12:44

Veldig hyggelig at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding, Ulv! Takk!

Treg,underbetaler skadeoppgjør.

Omtale av  Ove

Min erfaring med selskapet tidligere har vært bra, men ved skade på bil i begynnelse av april, så skuffet de stort. Virker som om de er lite orientert om markedspriser. Fikk en særdeles lav erstatningssum ved kondemnering. Etter klage muntlig så fikk jeg beskjed om å sende inn eksempler på tilsvarende biler tilsalgs på Finn. No. Sendte inn tre eksempler. Skjedde ingenting. Virker som om takstmann var totalt handlingslammet. Ringte på nytt til skadeavdeling for å klage min nød. De skulle legge inn en melding til takstmann. Fikk så tilbud om en litt høyere sum. Fremdeles godt under den summen som skal til for å kjøpe en tilsvarende bil i dagens marked. Nå har det passert en måned siden bilen ble skadet. Godtar summen for å bli ferdig med saken, men er langt fra fornøyd. Trodde meningen med forsikring var at man skulle kunne kjøpe seg igjen en tilsvarende bil i tilsvarende stand for den summen man blir tilbudt, men jeg tok tydeligvis feil. Begynner min søken etter et nytt selskap når oppgjøret er kommet på konto.

Svar fra Frende Forsikring
07.05.2023 12:42

Leit å høre at du ikke var fornøyd med erstatningen. Vi forventer jo, som deg, at takstmenn vi samarbeider med, og våre egne, skal være oppdatert også på markedspriser. Hvilke vurderinger som er gjort i saken din kjenner jeg ikke til, men om du sender oss en klage, ser vi på saken på nytt.

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

Positivt

Omtale av  Arne H. L

Enkelt og greit. Positive ansatte.Helt greit skadeoppgjør.

Svar fra Frende Forsikring
01.05.2023 12:04

Glad for å høre at du er fornøyd hos oss. Vi skal stå på for å løfte kundeopplevelsen din enda et hakk.

Helt topp

Omtale av  Kalle

God behandling, har ikke noe negativt å tilføye. Kunne gjerne hatt lavere forsikring på bil

Svar fra Frende Forsikring
01.05.2023 12:03

Fint å høre at du er fornøyd. Ta gjerne kontakt hvis du vil vi skal ta en gjennomgang og se om det er noe å spare på avtalen din.

Frende Forsikring har 819 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Frende Forsikring mener

Frende Forsikring

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR