Meny

Gjensidige Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Gjensidige Forsikring
3,4/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
6
av 30 innen
forsikringsselskap
69%
anbefaler
Gjensidige Forsikring

"Bra men litt dyr"

Omtale om Gjensidige Forsikring skrevet av Bodil for 07.12.2020 11:27

Gjensidige Forsikring har totalt 1885 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Gjensidige Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Bra men litt dyr"

God service .lett å få kontakt som kunde. Litt høye priser på bil

Bytt.no
"Bra men litt dyr" skrev Bodil om Gjensidige Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Gjensidige Forsikring?
Gjør som Bodil og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Gjensidige Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Øystein R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Supert selskap.. men litt høy premie"

Flott selskap.. men litt høy premie å betale..hurtig og raskt skadeoppgjør

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Norges mest elendige kundeservice!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Gjentatte ganger har vi prøvd å ta kontakt med kundeservicen til Gjensidige om feil på faktura og adresseendring, og 4 av 6 ganger har vi havnet i samtale med frekke og grinete «service» medarbeidere som tydelig ikke kan jobben sin.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"trege og sleipe"

Vi har hatt en vannskade sak i over ett år. grunnen til det er pga en saksbehandler som velger å ignorere mail når de møter motstand( alt fra 2uker til 3mnd) Det er melking på top nivå. Hvis han som kommer på befaring mener det er 3-skader når det bare er 1skade mener de at du skal betale 10tusen ganger 3. Er du uenig?da er du nødt til å krangle med 2 parter.For gjensidige stoler blindt på disse. De mente at stuperøret fra takrenna var grunnen til vannlekkasje i bod. Det viste seg at dreneringsrøret under bakken var knust. Og hvis du er så (u)heldig å har gjensidig så må du være klar for en vanskeligstilt reise,fylt med lite samarbeidsvillige folk i gjensidige. Hvis leiligheten din blir ubeboelig og du må leie. Betaler de kun fra start til slutt.Så la oss si du får 16tusen i mnd for å leie et sted og arbeidet skal ta 4-6 uker. Så ender de med å bli ferdig den 4. påbegynte mnd. Da min venn! står du med skjegget i postkassen med resten av regningen den mnd. FORDI I quote : Det er ikke mitt problem, det er sånn forsikringsverden fungerer. Jeg er helt sikker på at leietager syns det er helt ok. selvom de veit hvordan en leie fungerer. Ikke bare har du det tungt med å flytte bort med eller uten barn i denne pandemien. Når man trenger dem mest etter å betale for dem mnd etter mnd. Syns de at det er rimelig og greit å være vanskelig med sine kunder. skal gjerne inkludere noe det står her hva som er bra? - at det ordnet seg etter 1 1/2år hva som kan bli bedre? slutte å være sleip. hjelpe fremfor å hale tiden ut. kanskje bytte ut noen saksbehandlere med noen som har empati og bryr seg om andre samt jobben de jobber i. mine egne erfaringer - alltid vært dårlig for meg. siden min første bil. Gikk da inn for å aldri ha dere som forsikring. hvorfor har du oss nå ? sameiet jeg bor i har avtale med dere.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Litt i tvil"

Gjensidige er gode på oppgjør og vært stort sett samarbeidsvillige. Liker ikke takstmann for han driver og lurer folk. Men andre oppgjør har gått relativt raskt og fint. Prisen dem har er sinnsykt høy så vurderer sterkt og bytte. Iforhold til mine forsikringer så skiller det 10 000,-i året

Gjensidige Forsikring har totalt 1885 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR