Meny

If Skadeforsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til If Skadeforsikring
3,0/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
10
av 17 innen
skadeforsikring
61%
anbefaler
If Skadeforsikring

"Ekstremt sleipe"

Omtale om If Skadeforsikring skrevet av Tom F for 16.08.2021 16:58

If Skadeforsikring har totalt 1476 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med If Skadeforsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Ekstremt sleipe"
3 syns denne omtalen er nyttig

Jeg fikk gratis forsikring etter kjøp av bruktbil, ble da fortalt at gratisforsikring varte i 1mnd. Skjønte det da som at ny forsikring måtte til etter dette. Bestilte ny forsikring. Fikk etter 1mnd faktura på 12000. Absolutt ikke fornøyd. Anbefales ikke.

Bytt.no
"Ekstremt sleipe" skrev Tom F om If Skadeforsikring

Har du en tilsvarende erfaring med If Skadeforsikring?
Gjør som Tom F og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om If Skadeforsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Tom E. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Fantastisk selskap ved skade. Litt dyrt kanskje"
1 syns denne omtalen er nyttig

Har hatt skade og selv om det skal fungere så er det ikke alle som er like heldige. If er superbra ved skade. Skal koste litt det. Derfor har jeg vært der i over 5 år.

Vegard M
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Veldig dårlige tilbud for faste kunder"

Tok kontakt med kundeservice for Bedre pris på forsikring jeg har med de, der ble jeg møtt av en frekk og sur person på telefon. Kjente da at jeg mistet min tilltro til forsikringen. Fikk ikke bedre tilbud på forsikringene mine heller.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Veldig dårlig"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg har vært en trofast kunde med når jeg var på ferie var bilen parkert på parle ring plass og fikk jeg baklykt og ripper over hele bilen det året skulle jeg få gratis reparasjon siden jeg hadde kjørt feil fritt 5 år og det var en kampanje som if hadde med jeg ble kastet ut av forsikring og fikk ikke et brev men fikk email og klage tid på 6 måneder gikk forbi fordi jeg fikk dette brevet i søppel boks. Og gikk vite det at jeg hadde fått den email etter at jeg ringte if og lurte på hvordan det går med saken. Det var dårlig behandling jeg fikk🙁🙁

Slik får du den beste og billigste forsikringen!
Helt gratis Raskt Uforpliktende
Jon A. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Ingen får noe igjen hos IF, uansett vilkår"
6 syns denne omtalen er nyttig

Med stort sammenligningsgrunnlag både innad i familien og på jobb kan jeg si med sikkerhet, at uansett om du er innenfor vilkårene så vil IF nekte deg oppgjør. De vil prøve seg uansett om du er innenfor eller ikke. Vær obs på dette. Både folk jeg arbeider med, meg selv, min far og flere jeg kjenner har nøyaktig den samme opplevelsen av IF. Uansett hvor unektelig det er at du er innenfor vilkårene så vil de nekte deg utbetaling. Rett og slett et drittselskap uten livets rett. Her må du bruke advokat for å komme noen vei, og da er forsikring poengløst! Hadde selv vannlekkasje, noe de gjorde om til en verdiløs råteforsikring istedet. Jeg fikk ingenting. Min far har vært kunde i over 20 år og fikk skadedyr, men de snakket seg bort her også. En bekjent fikk vannlekkasje og kunne ikke bo hjemme på lenge. Utgiftene på over 100k ble besvart med et tilbud på 20k. Pass opp! If var kanskje bra før, men nå har de endret strategi og skal melke livskiten ut av den enorme kundemassen sin. Si opp dette useriøse selskapet før det skjer noe hos deg, så sitter du igjen som svarteper, som alle andre kundene til IF!

If Skadeforsikring har totalt 1476 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR