Meny

Nemi Forsikring omtaler og erfaringer

3,8/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Bra
1
av 24 innen
forsikringsselskap
71%
anbefaler
Nemi Forsikring

"Flott oppfølging fra kunderådgiver."

Omtale om Nemi Forsikring skrevet av Tom for 24.05.2018 15.07

Nemi Forsikring har totalt 732 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Nemi Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
"Flott oppfølging fra kunderådgiver."
12 syns denne omtalen er nyttig

I forbindelse med gjennomgang av våre forsikringer, benyttet vi oss av Bytt.no for å undersøke om det kunne være hensiktsmessig for oss å bytte selskap.
Vi fikk tilbud fra 3 selskaper. Alle tilbudene var gjort på forskjellig grunnlag. Vi kontaktet derfor selskapene pr e-post hvor vi listet opp hva vi ville at tilbudet skulle inneholde av ulike poliser. På dette tidspunktet falt et selskap av lasset, mens Nemi og det siste selskapet satte opp nytt tilbud. Vi ble kontaktet av kunderådgiver hos Nemi som ville forsikre seg om at vi hadde fått det vi etterspurte, mens tilbudet fra det siste selskapet virket som om forespørselen var lest med et halvt øye. Som kunde så ønsker jeg ikke å bruke mye tid til å følge opp så mange ganger. Vår kunderådgiver heter (Anonymisert) og anbefales.

Bytt.no
"Flott oppfølging fra kunderådgiver." skrev Tom om Nemi Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Nemi Forsikring?
Gjør som Tom og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Nemi Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Aleksandar
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Reiseforsikring"
4 syns denne omtalen er nyttig

Hva kan man si. De ønsker forklaring på sykdom som man var ikke kjent før en stund siden. Så når man prøver å si hvilken sykdom det gjelder kommer det avbrytelse at det ikke dekkes av dem. Men prøvde å si at det er oppdaget sykdom før 20 dager siden der er bare som pipa lider en vei. Kronisk dekkes ikke. Er det profesjonelt fra dem. De ønsker å vite mer og mer som man må offentligjøre den hemmelige sykdom journal! For et dri#% selskap. No pasarane!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Valgte de på beste pris"
3 syns denne omtalen er nyttig

OK på forsikringsoppgjør ved skade på båt. Nettsiden kan sikkert bli bedre, eksempelvis å kunne legge inn forespørsel på nye forsikringer ved "bilbytte" uten for mye tidsbruk.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Super fornøyd!"
8 syns denne omtalen er nyttig

Har vært Nemi kunde i over et år nå, og må si meg veldig fornøyd med dette selskapet. Jeg var noe skeptisk til å bytte da man ofte hører at selskapene kommer med lokketilbud det første året for så å skru opp prisen, men via min faste kontaktperson, så har prisene holdt seg på akkurat det samme nivået ved hovedforfall. Veldig fornøyd! Kan varmt anbefale Nemi til andre som har sett seg leie på økninger i pris og som ønsker fast kontaktperson😊

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Tipp topp"
6 syns denne omtalen er nyttig

Byttet til Nemi rundt juletider i 2017, og har vært veldig fornøyd med service. Så langt gode produkter, bra service av en fast kontaktperson, og markedsledende priser. Jeg kan varmt anbefale Nemi videre.

Nemi Forsikring har totalt 732 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR