Meny

Tryg Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Tryg Forsikring
2,7/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
20
av 30 innen
forsikringsselskap
48%
anbefaler
Tryg Forsikring

"30% økning pris på bil"

Omtale om Tryg Forsikring skrevet av Hege N for 13.11.2020 20:24

Tryg Forsikring har totalt 1056 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Tryg Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"30% økning pris på bil"

Har vært lojal kunde i mange år, men må diskutere prisoppgangen hvert bidige år. I år økte de bilforsikringen med 30% uten at de kunne forklare hvorfor når jeg ringte. De var heller ikke villig til å redusere noe på prisen. Har aldri hatt skade på bil eller krevd dem for noe oppgjør. Ergo de mister meg som kunde.

Bytt.no
"30% økning pris på bil" skrev Hege N om Tryg Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Tryg Forsikring?
Gjør som Hege N og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Tryg Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Gir meg erstattningssummen som gavekort hos en mye dyrere forhandler"
1 syns denne omtalen er nyttig

Gir meg erstattningssummen som gavekort hos en mye dyrere forhandler, men hvis jeg vil ha pengene utbetalt til konto, da må jeg ta til takke med en lavere sum. Useriøst. Lange telefonkøer uten mulighet for å bli ringt tilbake.

Kundetilfredshet
Har byttet selskap
"Reiseforsikring"
1 syns denne omtalen er nyttig

Styr unna Tryg, forskningen er null verdt.Innleggelse epikrise i fra sykehus er ikke god nok dokumentasjon.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Har byttet forsikringsselskap, men Tryg fortsetter å skuffe"
2 syns denne omtalen er nyttig

Byttet forsikringsselskap for noen mnd. siden etter svært dårlig erfaring med Tryg (har skrevet en omtale her inne tidligere). I denne overgangen har Tryg oppgitt feil prosenttall for opptjent bonus på bil til vårt nye selskap Fremtind. Opplysninger som medførte at vår nye bilforsikring ble fire ganger så høy som først antatt. Vi fikk heldigvis ryddet opp i dette ved god hjelp av saksbehandler i vårt nye selskap. Tryg har videre "glemt" å slette en forsikring og fortsetter å sende fakturaer på denne. Selv etter gjentatte purringer fra saksbehandler i Fremtind har det ikke lyktes Tryg å annullere hverken forsikring eller fakturaer. Jeg stiller meg selv spørsmål ved hvordan så enkle rutiner ikke ivaretas av Tryg og er glad vi snart (forhåpentligvis) er ferdige med dem.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Trist att ett av Nordens største selskap skal bli uthengt pga inkompetente forsikringstakere."
6 syns denne omtalen er nyttig

I alle mine år som forsikringstager har jeg aldri vært borti ett selskap med bedre kunderådgivning og skadeoppgjør enn Tryg. Det gjør meg rett og slett trist att inkompetente forsikringstakere som ikke evner og lese sin egen avtale skal kunne uttale seg fritt på nett, og skape dårlig omdømme som folk svelger straks dem leser det. Men så er jo også trenden her inne att det er om og gjøre og spare mest mulig penger.. Hadde folk lest hva avtalen inneholder, og faktisk hatt mere enn luft mellom øra så hadde di nok sett hvor bra Tryg er for kundene sine. Jeg har vært kunde hos Tryg i til sammen 16år, har prøvd andre selskaper i perioder men ingen når dem til knærne. Men så kan det jo hende att jeg faktisk bryr meg om hva jeg får igjen for mine 42.000,- i året. Har fått tilbud fra selskaper som Storebrand & Gjensidige som er billigere enn dette, men og betale 4.000,- mindre i året for dårligere dekning og miste min personlige rådgiver med direkte nummer er for faktisk uaktuelt. Derfor synest jeg det er trist att folk med 0 peiling på dekning og tror att en billig pris er bra forsikring får uttale seg fritt.

Tryg Forsikring har totalt 1056 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR