Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ NETTSIDE
Oppdatert juni 2024
Tryg Forsikring
2.5
1 490 verifiserte omtaler

Tryg Forsikring omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Tryg Forsikring opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

2.5
Middels
1 490 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
#22
Forferdelig
Tryg Forsikring er rangert
#22 av 22 skadeforsikringer
43%
Middels
43% anbefaler Tryg Forsikring
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Motta tilbud på dine forsikringer fra flere selskaper. Helt gratis og uforpliktende!

Utforsk 1 490 omtaler om Tryg Forsikring

FILTRER OMTALER
334
279
233
178
466
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Tryg Forsikring
Tryg Forsikring har 1 490 verifiserte omtaler på Bytt.no

For dårlig dekning når skade oppstår for mange untak slik forsikring treng jeg ikke

Omtale av  Kjell

Di har unta for eksempe frost skader strøm brudd forsikring med masse untak treng jeg ikke sånn forsikring hjelper ikke meg når uhelle er sjedd er jo akkurat derfor jeg tegner foesikring for å få hjelp når uhel skjer

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Tryg Forsikring?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Har aldri blitt så dårlig behandlet

Omtale av  Moen

Meldte min bil stjålet da den forsvant fra der jeg hadde parkert den. Anmeldte til politiet og tryg. Tryg sa dette skulle ta kort tid, men måneder gikk billanet jeg hadde ble sendt til inkasso, pga trygs saksgang, de ansatte etterforsker på saken og mente jeg hadde stjålet bilen selv. Og sa opp alle mine forsikringer hos dem. 10 dager senere fikk jeg melding om at bilen var vraket fra svv. Tryg endret ikke sin mening. 100.000 I inkasso gjeld pga tryg pdd pga denne saken. I tillegg vil de trekke meg for 1mnd med leiebil. Fy f. Saken pågår enda. Og dette er 6 mnd siden skaden ble meldt. Uhellsforsikringen jeg hadde var også søppel, klarte å miste mobilen i bakken og knuste skjermen. Med fradrag og egenandel trukket ifra fikk jeg 200kr...

Ikke noe å utsette på dem

Omtale av  Magne A

Vurderer bare å bytte på grunn av pris og betingelser.

Superselskap

Omtale av  Rolf V

Har alltid vært trygg på Tryg ordner opp raskt og ryddig. De har hyggelige og oppegående konsulenter. Har bilforsikring i Enter som er det lille selskapet med det store hjertet. Vært kunde i Enter i over 20 år, supernøyd.

Har aldri følt meg så sviktet.

Omtale av  Atle

Helt forferdelig opplevelse, disse er helt klart bare interessert i deg så lenge du betaler, og lar deg i stikken når du trenger tjenesten du har betalt for. Jeg hadde i mange år betalt for ekstraforsikring for skade begått av leietaker i huset mitt, og Tryg valgte å være vanskelige når jeg endelig trengte hjelp. Leietageren min hadde gjort mye skade, men vesentligst sølt med maling på tak, innredning, vegger og gulv i nesten alle rom. Kostnaden fra malerfirma for å fikse dette, som jeg forøvrig selv måtte hente inn, kommer på over Kr. 200 000,00. Tryg mente det skulle trekkes fra egenandel på Kr. 6000,00 for hver enkelt malingsflekk, så totalen i deres øyne ble null. Utover det forsøkte Tryg å presse meg til å akseptere et forlik på Kr. 10 000,00 for "å beholde et godt kundeforhold" med 5 dagers akseptfrist etter behandling, og etter klage ble tilbudet gjentatt med kun en dags akseptfrist. Maken til drittoppførsel har jeg heldigvis sjeldent opplevd, og jeg kommer aldri til å ha noe å gjøre med Tryg igjen. Har hatt kontakt med Gjensidige i søken etter et bedre forsikringsselskap, vet jo enda ikke hvordan de stiller opp når det virkelig gjelder, men de kunne i hvert fall tilby samme dekning til under 2/3 av prisen. Så i verste fall får man null hjelp til en mye hyggeligere pris der. Min opplevelse er at om du har havnet i en knipe, som du har betalt for å slippe å havne i, så sitter Tryg klar til å strø salt i såret når det smeller. Ligg langt unna!

Få tilbud på forsikring
Få tilbud på forsikring
Sammenlign tilbud på forsikringene dine - få tilbud fra flere selskaper helt gratis!
Få tilbud
Få personlig tilbud Helt uforpliktende

En kald og kynisk gjeng

Omtale av  Erik

De operer med skjulte definisjonshåndbøker som de utnytter for å unngå utbetaling. Trofasthet har null betydning og selgerene/rådgiverne deres feirer når kundene har foretatt en tastefeil som begrenser utbetalingen. Kaldt og kynisk hele greia.

Håpløst

Omtale av  Truls

I forbindelse med vannskade brukte Tryg selskapet Recover til å fastslå skadeomfang og kostnad til utbedring. Tryg fraskrev seg alt ansvar utover dette. Jeg måtte skaffe tilveie fagfolk og ny takstmann for å motbevise det som Recover kom frem til. Jeg hentet inn anbud fra fagfolk til å utbedre skaden. Mange mailer til Tryg. Tilsammen utgjorde dette arbeidet minst 40 timer som Tryg ikke under noen omstendigheter ville godtgjøre. Kan ikke anbefales, det var et mareritt. Det hører med til historien at jeg aldri ble kontaktet for å evaluere saken etter at den var avsluttet.

Tryg Forsikring har 1 490 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Tryg Forsikring mener

Tryg Forsikring

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR