Meny
Vardia Forsikring har opphørt
I løpet utgangen av 2018 slo Vardia Forsikring seg sammen med Nemi Forsikring og vil fortsette å tilby forsikring under navnet Nemi Forsikring.

Vardia Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til Vardia Forsikring
2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
0
av 31 innen
forsikringsselskap
45%
anbefaler
Vardia Forsikring

"Oppgjør ved dødsulykke"

Omtale om Vardia Forsikring skrevet av Akasie for 12.04.2018 11:17

Vardia Forsikring har totalt 343 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Vardia Forsikring?
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Oppgjør ved dødsulykke"
5 syns denne omtalen er nyttig

I forbindelse med min manns bortgang fikk jeg skjemaer som skulle fylles ut etter at jeg hadde levert skifteattest. På et og samme skjema skal jeg oppgi kontonummer OG underskrive på at jeg har mottatt oppgjør!! What?? Og de måtte også ha fullmakt til å kontakte politi og/eller andre forsikrings-selskap for å få bekreftet at min mann virkelig var i den dødsulykken! Ingen andre forsikringsselskap har bedt om dette. Jeg synes det burde være helt innlysende at når de har fått en skifteattest hvor det står at personen er meldt død, så skal de foreta utbetaling. Og ikke presse pårørende inn i et skjemavelde som ser ut til å være laget i en barnehage.

Bytt.no
"Oppgjør ved dødsulykke" skrev Akasie om Vardia Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Vardia Forsikring?
Gjør som Akasie og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Vardia Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Veldig fornøyd med både kundebehandler og hvordan saken ble håndtert."

Vi var på vei til Spania med fly da min mann fikk hjerneslag. Heldigvis like før vi skulle lande. På flyplassen ventet ambulanse og vi ble kjørt til sykehus. Vi brukte vårt norske helsekort, da det offentlige sykehus var nærmest. Tok kontakt med Vardia. De har avtale med Falck Global, Oslo. Telefoner fram og tilbake med norske og spanske leger. De spanske ville han skulle opereres i Spania, men vi ville hjem til Norge. Etter samråd med Vardia og Falcks leger gikk det i orden, og det ble bestilt ambulansefly. Og hjem kom vi, og han ble operert. Det gikk bra. Sendte regning på alle utgifter ifb med hotell og mat ++. Etter ca 1 uke kom oppgjøret på konto. Meget bra! Falck Global skal også ha takk for god oppfølging av meg og hele saken. Vi har bare positiv erfaring med Vardia forsikring og Falck Global. Grete

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Farlige forbindelser"
7 syns denne omtalen er nyttig

Dette er forsikringsselskapet fra helvete. HOLD DEG LANGT UNNA! De gjør alt for å trenere saken din når du har vært i uhell. Svarer ikke på henvendelser og sender takstmannen fra samme h....... Har du forsikringer i dette svindelselskapet i dag: BYTT! Den dagen du trenger hjelp, får du det ikke!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Ryddet kjapt opp ved skade på bil"

Fikk kjapp tilbakemld om hvor jeg skulle sende bil ved skade. Bra kundebehandler.

Toregutt
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Dårlig tilbakemelding om skade"
2 syns denne omtalen er nyttig

Meldte om tyveri i Spania. De rotet vekk anmeldelsen og tyveri listen, ikke store beløpet ca 11000 kr. De skar seg mellom ett jern gitter pluss sikkerhetsdør

Vardia Forsikring har totalt 343 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR