Meny
Vardia Forsikring har opphørt
I løpet utgangen av 2018 slo Vardia Forsikring seg sammen med Nemi Forsikring og vil fortsette å tilby forsikring under navnet Nemi Forsikring.

Vardia Forsikring omtaler og erfaringer

2,5/5
Middels
Kundetilfredshet
Middels
Kundeservice
Middels
Skadeoppgjør
Middels
0
av 25 innen
forsikringsselskap
45%
anbefaler
Vardia Forsikring

"Grei pris først, så skrur dem opp prisene!"

Omtale om Vardia Forsikring skrevet av Bjarne A. B for 09.09.2017 18.30

Vardia Forsikring har totalt 343 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Vardia Forsikring?
Bjarne A. B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Vurderer å bytte selskap
"Grei pris først, så skrur dem opp prisene!"

Var så uheldig at familiebilen tok fyr. Tok nesten 5 mnd før dem klarte og kjøre ut erstatning oppgjøret. Fikk ha leiebil i 14 dager bare.
Utrulig dårlig kundeservice. Svarer ikke på mailene og viser utrulig dårlig service. Måtte krangle med dem for å få det vi hadde krav på.

Bytt.no
"Grei pris først, så skrur dem opp prisene!" skrev Bjarne A. B om Vardia Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med Vardia Forsikring?
Gjør som Bjarne A. B og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Vardia Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Solveig A. R
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Greit nok"

Fungerer greit, men ønsker å høre hva andre har å tilby.

Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Dyrt til meg"

Dyrere og dyrere år etter år:-( skal ikke anbefale.

Fredrik J
Kundetilfredshet
Kundeservice
Vurderer å bytte selskap
"Lite innformativt"

Vanskelig å komme gjennom til kundebehandler/kundesenter med saker.

Toril R. F
Kundetilfredshet
Vurderer å bytte selskap
"Føler meg lurt!"
1 syns denne omtalen er nyttig

I månedsskifte mars/april flytta vi alle forsikringene våre til deres selskap, Vardia, da vi fikk et bedre tilbud hos dere enn det vi hadde. Vi bestemte oss imidlertid å droppe reiseforsikring da vi ikke hadde reiseplaner for sommeren, våre "reiser" ville denne sommeren bare være bærturer. Deres representant anbefalte meg da sterkt og ikke droppe denne forsikringen da denne dekka alt så snart vi var ute av døra hjemme. Javel, da trodde vi på henne og tegna reiseforsikring allikevel.
Så var dessverre uhellet ute etter en moltetur. For å gjøre ei lang historie kort; da vi gikk ut av myra og tilbake til bilen, kom det ei voldsom regnskur. Jeg så ingenting gjennom brillene og tenkte at jeg måtte ta av meg brillene. Det rakk jeg ikke, jeg gikk rett og slett på "trynet" i en nedoverbakke, slo nesa og ansiktet i bakken. Brillene ble trykka inn i panna mi, med begge glass oppskrapa og ødelagt innfatning, i tillegg var hele nesa et eneste skrubbsår samt skrubbsår i panna, på haka og hendene. Blodet rant.

Så, da jeg henvendte meg til deres Vardia mhp å få erstatning fra reiseforsikringen for uhellet, fikk jeg bare beskjed om at ;"nei, den slags skade omfattes ikke av forsikringen"!! HVA, sier jeg, det var jo nettopp det deres forsikringsselger snakka så varmt om ved salget at forsikringen dekka! Nei, dessverre. God bedring!
Videre henvendte jeg meg til Kongsberg nye bbl. Hvor jeg første gang ble kjent med deres forsikringsselskap og ble anbefalt deres selskap, for å høre om de kunne hjelpe meg. De hadde ikke noe med forsikringene å gjøre, men de ringte allikevel til Vardia og snakka med en representant hos dere om mitt tilfelle. Da var det blitt sagt at det hadde stilt seg annerledes mhp erstatning dersom jeg hadde velta på sykkel og skada meg på samme måte! Forstå det den som kan!
Og hva med forsikringsselger som anbefalte reiseforsikringen? Villedende reklame?

Vardia Forsikring har totalt 343 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR