Meny

WaterCircles Forsikring omtaler og erfaringer

SKRIV OMTALE
Gå til WaterCircles Forsikring
3,6/5
Bra
Kundetilfredshet
Bra
Kundeservice
Bra
Skadeoppgjør
Middels
4
av 30 innen
forsikringsselskap
73%
anbefaler
WaterCircles Forsikring

"Fantastisk oppfølgning og service"

Omtale om WaterCircles Forsikring skrevet av Hoai N. L. N. L for 14.10.2020 17:25

WaterCircles Forsikring har totalt 119 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med WaterCircles Forsikring?
Hoai N. L. N. L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Fantastisk oppfølgning og service"
2 syns denne omtalen er nyttig

Vi ble kontaktet av en rådgiver. Og vi har fått bedre pris, dekning og ikke minst en utrolig bra oppfølgning i ettertid. Vi ville anbefalt WaterCircles på det sterkeste.

Bytt.no
"Fantastisk oppfølgning og service" skrev Hoai N. L. N. L om WaterCircles Forsikring

Har du en tilsvarende erfaring med WaterCircles Forsikring?
Gjør som Hoai N. L. N. L og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om WaterCircles Forsikring du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Sannsynligvis den verste forsikringen jeg noensinne har hatt"
3 syns denne omtalen er nyttig

Helt uprofesjonelt selskap som bare kan koste deg penger. Etter to år, med autogiro betaling, bestillte jeg dyrere bilforsikring. I nettbanken var det større beløp, så autogiro gikk ikke gjennom på en måned, og de avbrøt forsikring og fortalte meg etter en uke så måtte jeg betale ekstra avgifter til regjeringen til jeg fant en annen forsikring. Ingen vil noen gang kontakte deg i forbindelse med betalingsproblemer, ingen vil noen gang sende deg en e-post eller ta en telefon og ringe, komplette amatører som prøver å få så mye penger som mulig fra deg. Hold deg unna dette og finn noen andre, det er mange andre selskaper som er profesjonelle. Dette selskapet har ikke minside eller noen annen måte å ha kontroll over forsikringen på.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
"Endelig et selskap som har skjønt det!"
3 syns denne omtalen er nyttig

Fikk meget god hjelp nå vi hadde vannskade på vår bolig. Takket være vår kontaktperson i Watercircles som hadde anbefalt oss å utvide forsikringen vår som var "standard" tidligere, hadde vi forsikringen i orden. Har vært kunde der noen år nå, og prisen holder seg ganske stabil. Selv om i fikk en god pris når vi ble kunde. Tidligere erfaringer/selskap spratt prisene opp etter første år etter vi ble kunde. Kommer aldri til å bytte. Hyggelig skadebehandlere!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Styr langt langt unna!"
7 syns denne omtalen er nyttig

Lang behandlingstid, Frekke skadebehandlere! På oppgjørt gjør de alt for være så vanskelige som mulige. Så man bare skal gi opp! Skulle tro disse får stor bonus ved slite kunden ut, så de går med på et lavt oppgjør. nå har jeg snakket med mange, og de har akkurat samme inntrykk av selvskapet. Hadde jeg fått huset mitt brent ned, eller annen type stor skade med dette selvskapet. da vet jeg virkelig ikke hvordan det ville gått.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Skadeoppgjør
Har byttet selskap
"Katastrofe service!!!! Rett og slett lavmål!!!"
7 syns denne omtalen er nyttig

Jeg hadde en vannskade på vaskerom. problemet var røret fra sluk til hovedledning. Altså under støp. Jeg meldte inn skaden samme dag den oppsto. 14 dager senere ringer de meg opp. Ingen på "bruket der" hadde peil på hva skaden gikk ut på. Jeg måtte fortelle det på nytt.. og fikk beskjed om at gammelt sluk dekkes ikke av selskapet. Jeg prøvde forgjeves å forklare at det var skade i rør under bakken.. ikke sluket, til ingen nytte... Personen som ringte kunne dessuten trengt et lite kurs i kundebehandlig og kundeetikk. Sendte inn klage spessiellt på at det hadde tatt 14 dager. Da fikk jeg beskjed om at det var JEG som ikke hadde tatt kontakt før. Jeg bare gav opp å diskutere med dem etter 2. klagemailer. Det var veldig tydelig at ingen ville legge seg flat eller innvilge skaden pålydene max 30.000. Billig forsikring,,, det skal dem ha,,, men det er falsk trygghet når uhellet er ute. Jeg tror faktisk jeg ALDRI har opplevd så elendig og frekk kundebehandling på mine 47 år. Lykke til dere som velger dette,,, eller vurderer å bli værende....

WaterCircles Forsikring har totalt 119 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR