Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert desember 2023
Altibox TV
2.5
392 verifiserte omtaler

Altibox TV omtaler og erfaringer

Ingen trend

Altibox TV har ikke nok data til å bli vurdert.

Klikk for detaljer

2.5
Middels
392 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#1
Utmerket
Altibox TV er rangert
#1 av 5 tv-selskaper
52%
Bra
52% anbefaler Altibox TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 392 omtaler om Altibox TV

FILTRER OMTALER
114
79
39
49
111
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Altibox TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Dyrt å dårlig service.

Omtale av  Tom

Lite hjelp å få når en stiller spørsmål. Får ikke ha NRK kanaler uten å betale min 18000kr i året. Man må ha data for å få tv kanaler. Tragisk.

Ubrukelig TV-boks

Omtale av  Åsmund K

Boksen henger seg stadig opp og må restartes, menyen er fryktelig rotete, og jeg har til dags dato ikke fått til å bruke mikrofonen ved søk. Internettet er også nokså ustabilt.

Tipp topp!

Omtale av  Stig

Hatt altibox i flere år. Så å si aldri nedetid og nye altibox TV bokser fra Huawei fungerer perfekt.

Det er omtrent umulig å få tak i hjelp hos Altibox

Omtale av  Brittdatter

Altibox har elendig kundeservice/ brukerstøtte og er omtrent umulig å få tak i. Chat fungerer også dårlig. Når min mor trengte hjelp tidligere da hun hadde canal digital var det aldri problemer. De var alltid tilgjengelig. Snakk om service! Til Telenor overtok … da sank servicen betraktelig og førte til bytte til altibox. Hvorfor skal det være så vanskelig å få god service i dagens samfunn?

Dårligere tv-bilde enn andre leverandører

Omtale av  Tom

Sammenliknet med Telenor er bildet dårligere. Jeg antar at det skyldes selve Tv-modemet. Ser man på AppleTV eller via Telenor, er samme kanaler adskillig bedre, skarpere, klarere, større dybde og bedre farvesnitt. Straks bindingstiden til altibox er over, går vi tilbake til Telenor.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Søppel

Omtale av  Kenneth

Dårlig tilbud og dårlig teknisk. Masse feil og ingen kompensasjon. Henvendelse til kundeservice prøver gjøre meg til synderen. Anbefaler velge annen leverandør om mulig.

Elendig service har nå vært uten tv signaler 36 timer og de klarer ikke å finne ut av hva feilen er.

Omtale av  Hans

Ingen kompetente mennesker som kan gi deg ett svar. Når en er kunde må man vel kunne forlange noe bedre service. Men ut i fra telefonsamtaler så må det jo være mye feil hos Viken Fiber.

Er produkt som man ikke blir klok på

Omtale av  Jon A

Har ikke vært bort slikt utstyr som må restartes stort sett hver uke. Både Dekoder og hus sentralen , Plages med lyd og bilde som ikke er synkronisert etter en stund . dette er særlig ved opptak . helt umulig produkt .

En håpløs kundeservice! 🤬

Omtale av  David H

Kundeservice som behandler kunder som idioter. Har meldt feil og forsøkt alt mulig. Kundeservice benekter fellesfeil tross kontakt med 5 naboer (sikkert flere) med nøyaktig samme problem. Ignorant, overfladisk, løgnaktige, udugelige, svindyre.

Styr unna altibox

Omtale av  Clas E. G

Mest upolitlige opplegget!!!! Finn deg et annet alternativ har aldri fungert

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Dønn stabilt, god kundeservice

Omtale av  Erik

Har hatt Altibox 500/500 i 3 år nå. Hadde problemer én gang - da kom det montør dagen etter og skiftet til nyeste hjemmesentral. Ellers har det vært dønn stabilt. Kundeservice svarer hurtig på chat. TV-løsningen er også veldig bra, selv om vi kun bruker TV over WIFI (noe som i grunnen sier sitt om stabiliteten). Det eneste lille minuset er at man har ganske lite kontroll over ruteren, da den er «desentralisert».

Forferdelig kvalitet

Omtale av  Bjørn

Elendig internett som virker annenhver dag. Tv-signaler hopper inn og ut hele tiden. Dyrt er det også. Helt enkelt fantastisk dårlig!!

Skuffet

Omtale av  Ann

Ustabil hastighet,veldig dårlig i perioder..dette har vært sånn siden altibox ble installert! Blir bedre en periode når jeg ringer kundeservice.. Tar alt for lang tid å få montør når hjemmesentralen sluttet å virke,d.v.s. uten nett og tv i fem dager. Det er uakseptabelt! Kundeservice sier det er så mange som trenger hjelp…ja,ok,men da må dere ansette flere folk,slik at kundene ikke blir uforskyldt skadelidende! Stort sett er kundeservice hyggelig å snakk med, men enkelte er også fryktelig arrogant og ufin! Blandt annet foreslå at jeg skal sitte å jobbe (hjemmekontor’)på telefonen i fem dager uten internett tilgang..

Service: Raskt, enkelt og profesjonelt

Omtale av  Aleksander

Jeg meldte min interesse for fiber, dagen etter ringte de meg, la frem et godt tilbud til en god pris og det hele ble forklart raskt, forståelig og profesjonelt.

Studenter har ikke sjans for å få fiber

Omtale av  Hato

Må bare først starte med at jeg elsker hva altibox tilbyr, brukte det da jeg bodde hjemme og har ingen klager på noe som helst. Helt til jeg ble student i ny leilighet må tegne eget abbonement innenfor altibox siden det allerede er innlagt. Jeg har da ikke bruk for 500/500 for å sitte i et teamsmøte? Iallefall ikke når Internett koster nesten halvparten av leia. Dessverre har jeg ikke noe annet valg. Får heller kutte ned på maten

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Dårlig kanalpakke

Omtale av  Jens H

Byttet fra canal digital og opplever at Altibox har et mye dårligere utbud av tv kanaler. Teknisk sett så fungerer altibox sitt internett og dekoder bedre en canal digital.

Altibox TV

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR