Meny

Canal Digital omtaler og erfaringer

1,6/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
5
av 7 innen
tv-selskap
34%
anbefaler
Canal Digital

"Oneplace og generellt elendig"

Omtale om Canal Digital skrevet av Jørgen B for 18.08.2020 14.12

Canal Digital har totalt 246 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Canal Digital?
Jørgen B
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Oneplace og generellt elendig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Gikk på juksetilbud på en tv, har plagdes i ett år med sendinger som faller ut og hakking på lyd å bilde enda jeg har 100 m/bit linje, var ikke hos dem feilen lå, heldigvis er bindingstiden ute og jeg har sagt opp. Si opp før bindingstid når tjenesten ikke fungerte holdt ikke

Svar fra Canal Digital
25.09.2020 07.50
Hei, Jørgen!

Det var leit å høre at du har hatt en dårlig opplevelse her med oss, det er så absolutt ikke slik vi ønsker det skal være. Beklager så mye for dette. Når man oppretter ett nytt abonnement her hos oss så er det alltid 12 månedersbinding på abonnementet, dette er standard for alle TV distributører her i Norge. Igjen, beklager så mye for disse problemene du opplevde her hos oss.

Hilsen Canal Digital
Bytt.no
"Oneplace og generellt elendig" skrev Jørgen B om Canal Digital

Har du en tilsvarende erfaring med Canal Digital?
Gjør som Jørgen B og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Canal Digital du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Utrolig dårlig kundeservice!!"
1 syns denne omtalen er nyttig

Ved oppringning til teknisk hjelp, får man en uvitende kundebehandler første gang, og en mer oppegående kundebehandler neste. Ingen kunne hjelpe! Det skulle bare byttes til et nytt parabol-hode! Etter mange forsøk og ulike råd,( som ikke virket), ble mannebeinet lei, og sa opp hele abonnementet. I mellomtiden ble annet system valgt og bestilt. Først da dette ble sagt opp, ja da kom tilbud om gratis montør!!! Etter oppsigelsen kom det e-post om å betale for to mnd etter at skjermen ble svart! Ved klage, ser det ut som at det vil holde med en mnd betaling, men da skulle de ha betaling for frakt av parabolhode i tillegg! Er det mulig ? Ja, det er det!

Svar fra Canal Digital
16.07.2020 16.20
Hei Liv!

Det var ikke kjekt å høre at du har hatt en kjedelig opplevelse med oss. Det er selvfølgelig leit å høre at problemet med parabolhodet ikke ble løst i første omgang. I utgangspunket, ut ifra våre avtalevilkår, er man ansvarlig som kunde for å opprettholde signaler for signalmottak. Om man skulle ønske assistanse med installasjon av parabol eller dekoder, så kan vi alltids bestille en montør som vil gi våre kunder et års signalgaranti. Det er godt å høre at vi kom frem til en løsning med kreditering av en måned samt. fri installasjon av parabolhodet. Om dette skulle være ønskelig å ta imot er du varmt velkommen til å kontakte oss på telefon 915 06070 eller på chat på vår hjemmeside https://canaldigital.no.

Hilsen Canal Digital
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Har byttet selskap
"Ren svindel - På grunn av flytting valgte jeg å si opp abonnoment hos Canal Digital.."
1 syns denne omtalen er nyttig

På grunn av flytting valgte jeg å si opp abonnoment hos Canal Digital, merk at det ikke er mulig å sende mail til kundeservice og det er ikke mulig å si opp via chatfunksjonen de har på nettsiden. Man må ringe inn til kundeservice for å kunne si opp, dette tar fort 20 - 30 min i kø. Jeg fikk beskjed om at jeg burde fryse abonnoment, slik at jeg kunne starte det opp igjen uten ekstra kostnad dersom jeg ønsket canal digital i ny bolig. Dette skulle ikke koste noe ekstra og abonnoment ville bli sagt opp etter frysperioden på vanlig vis dersom jeg ikke valgte canal digital. Etter frysperioden har canal digital, uten å gi beskjed om noe som helst, fortsatt å fakturere en bolig jeg ikke lenger bor i, og sendt faktura til gammel adresse som da ikke har kommet til meg. Oppsigelsestiden er så på 2 måneder etter at jeg oppdaget at de fortsatt fakturerte gammel adresse, og de krever fullt oppgjør til tross for at det ikke er levert noen faktisk tjeneste til adresse på over 6 måneder. Canal Digital har eneste bevis som er telefonsamtaler, det er som sagt ikke mulig å sende mail til kundeservice, de nekter å utlevere dette til meg. Jeg anbefaler alle å spesifikt be om bekreftelser skriftlig, det være endring/oppsigelse eller lignende. Dette er den absolutt værste kundebehandlingen jeg har vært borti, og første gang jeg skriver noe på denne siden og tar noe til forbrukerombudet.

Svar fra Canal Digital
13.07.2020 09.08
Hei Jarle!

Istedenfor oppsigelse gir ofte vår abonnementsavdeling tilbud om frys eller utvidet fryseperiode, i tilfeller som du beskriver ovenfor. ved en eventuell flytting, vil vi også kunne tilby flyttehjelpen.

Om du etter, eller i forkant av at fryseperioden er over, ikke kontakter oss for å si ifra at du ikke ønsker å benytte abonnementet på det nye stedet, må du kontakte oss for å levere oppsigelse på abonnementet isteden. Om vi ikke har mottatt ny adresse fra deg, vil ikke dette oppdatere seg via folkeregisteret dessverre og ved papirfakturaer vil dette bli sendt til adressen registrert i våre systemer. Hvis du har avtalegiro vil dette dukke opp i nettbanken din, eller så vil du ha full oversikt over fakturaene, både betalt, forfalt og de som ikke har forfalt, via minside på våre hjemmesider.

Vi har opplevd ekstra pågang de siste månedene og derfor kan du ha opplevd mer enn normal ventetid i telefonkø, og det beklager vi. Oppsigelse via minside eller kontaktskjema, er ikke tilgjengelig pga. lavere bemanning i disse koronatider dessverre, og derfor ville ikke henvendelser der blitt respondert på like raskt, og vi har delegert våre arbeidsoppgaver til hovedsaklig via telefon eller chat for øyeblikket i denne perioden. Når det kommer til oppsigelse er normal oppsigelsestid inneværende måned + en måned, per våre avtalevilkår.

Innholdet med direktekanaler, filmer og serier og ukesarkiv vil ha vært tilgjengelig for deg i Canal Digital appen eller på web. Om det har vært ønske om dekoder og parabolantenne på nytt sted, har vi det vi nevnte ovenfor, kalt flyttehjelpen. Det tilsier at vi påspanderer ny installasjon på nytt sted samt 2 frimåneder på Norgespakken. Om dette kan være en interessant løsning på dette etter at du har flyttet, kan du kontakte oss på telefon 915 060 70, eller du kan oppsigelsen løpe som normalt nå videre.

Vi ser selvfølgelig at i denne situasjonen hadde det vært bedre om vi også fikk med den nye adressen om det er slik at du bare benyttet papirfaktura, og det er beklagelig fra vår side. Om du har videre spørsmål rundt hele prosessen, kan du alltids kontakte oss igjen så vi kan se nærmere på saken i ditt tilfelle Jarle.

Hilsen Canal Digital
Bertil L
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Ikke fornøyd"
2 syns denne omtalen er nyttig

Særlig om oppdateringene, som forandrer på lagrede kanaler, pluss at de hele tiden maser om såkalt tewe-funksjon. som vi ikke vil ha.

Svar fra Canal Digital
13.06.2020 22.10
Hei Bertil,

Hos Canal Digital leverer vi TV via satellitt. Dersom du ønsker assistanse med kabel-TV, internett eller T-We kan du ta kontakt med Telenor. Telenor overtok Canal Digital Kabel i oktober 2018. Vi er to forskjellige selskaper, så vi kan dessverre ikke hjelpe deg med din henvendelse.

Du finner Telenor sin Facebook-side her: https://www.facebook.com/telenornorge/
Du finner Telenor sin chatsupport her: https://www.telenor.no/privat/kundeservice/kontakt/
Du kan også ringe deres kundesenter på 915 09000.

Hilsen Canal Digital
Torgeir E
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Salg og kundeservice snakker ikke sammen"
3 syns denne omtalen er nyttig

Snakket med salg og fikk godt tilbud på ekstra antenne. Ventet en stund uten at den kom, ringte kundeservice som skulle sjekke og ta kontakt. Hørte ikke mer. Ringte på nytt etter en uke, fikk beskjed om at de skulle sjekke og ringe tilbake. Hørte ikke mer. Ringte på nytt etter en drøy uke, fikk beskjed om at de fortsatt ikke fant ordren og skulle sjekke opp.... Uholdbart... Vurderer nå å skifte til Viasat, kanskje de er bedre på kundeservice?

Svar fra Canal Digital
04.05.2020 07.42
Hei Torgeir E

Dette beklager vi veldig for. Da har vi i disse tider opplevd noe forsinkelser i prosesser mellom avdelinger, men selvfølgelig skal du få tilbake melding om du er lovet dette og få den hjelpen du etterlyser. Kontakt oss gjerne via chat eller på telefon slik at vi kan finne frem tilbudet med det samme og registrere det.

Vi forstår godt din frustrasjon og håper du kontakter oss slik at vi kan få ordnet opp i dette.

Hilsen Canal Digital
Canal Digital har totalt 246 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR