Sammenlign. Bytt. Spar.
HUS & HJEM
BEDRIFT & BORETTSLAG
MIN BYTT
BYTT.NO
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert juli 2024
Allente TV
1.4
898 verifiserte omtaler

Allente TV omtaler og erfaringer

Nøytral trend

Allente TV opplever for tiden en nøytral trend i kundevurderinger.

Klikk for detaljer

1.4
Forferdelig
898 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#5
Forferdelig
Allente TV er rangert
#5 av 5 tv-leverandører
14%
Forferdelig
14% anbefaler Allente TV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 898 omtaler om Allente TV

FILTRER OMTALER
59
47
53
90
649
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om Allente TV
Allente TV har 898 verifiserte omtaler på Bytt.no

Binding

Omtale av  Jan A

Når jeg tegnet binding hadde jeg tippeligaen samt Disney+. Dette forandrer de uten noe varsel, De tilbyr en ekstra pakke med tv2 sumo som jeg må betale det dobbelte av mitt abbonemang. De tar ikke hensyn i det hele tatt at de har binding med kundene. Lurer på at jeg må kontakte forbrukerrådet for å melde de inn.

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med Allente TV?
Tar 2 minutt
5
4
3
2
1

Elendig og utilgjengelig kundeservice

Omtale av  Kjetil

Får sjelden eller aldri tak i Allente på telefon. Har prøvd flere ganger å aktivere en ny dekoder. De sier det skal fungere i løpet av 30 min. , men ingenting skjer. Styr unna !

Vanskelig å få kontakt

Omtale av  Christer O

Selv om abb. mitt er sagt opp fra min side, så fortsetter de å sende regning, samt inkasso. Jeg har vært I kontakt flere ganger uten at det har hjulpet noe. De sier jeg ikke har noe abonnement, og at jeg bare skal slappe av. Prøver å forklare at jeg ikke er kunde hos dem, men de bare ignorerer. Ikke kan man sende epost heller. Jeg tenker at dette gjelder ikke bare meg, gud vet kor mange de sender regninger til, uten at de har abb. Verste leverandøren av bredbånd jeg har vært borti. Anbefaler på det sterkeste og IKKE inngå avtale med allente. Reinspikka SVINDEL. STYR UNNA for guds skyld.

TV i dag er regelrett DRITT!

Omtale av  Brynjar J

Vi får høre om hvor ENKELT ting er i dag. Teknologien kjenner ingen grenser. Ja, hvis vi snakker om grenseløs mainnskit og problemer. ALT dere leverer, og nå snakker jeg om ALLE TV-leverandørene, er et salig kaos. Og prisene bare stiger. Digitale bokser som er så treg og full av bugs og feil. Parabolhoder som visstnok skal klare å levere signaler via single LNB. Parabol som har konstant 95% signal, men som likevel "kutter" og kommer tilbake hvert 3. sekund. Tv i flere rom funker ikke. Patetisk og latterlig kundebehandling. Jeg har montert flere titalls parabolen de siste 20 år. Og da det var canal digital og viasat, hadde jeg ALDRI problemer. Men det digitale "framskritt" er f... ikke noe framskritt. Fy f... for noe søppel. Og jeg har MYE erfaring med TV OG parabol. Det verste av alt er at det hjelper ikke å bytte leverandør. Alle er like jævlig dårlig. Nå blir alt sagt opp. Hos meg selv, mine foreldre, søsken, på hytta. Det er flere eldre mennesker jeg har prøvd å hjulpet de siste årene. Noen har prøvd ALLE leverandører. Foreslår dere bytter navn fra ALLENTE til AMBIVALENTE eller Ante Valente. Dere kan stappe alt utstyret dere har så langt inn i kaviarkrysset dere klarer. Kanskje signalene blir bra da!

Forvrenger sannheten.

Omtale av  Knut

Ønsker med dette å advare alle mot å bli kunde hos allente. Det selgerne sier, stemmer aldri med virkeligheten. Av grunner man ikke forstår blir fakturaen dyrere enn det som sies av selgerne. Jeg har vært kunde i mange år siden jeg ikke hadde noe alternativ her jeg bor. Har aldri vært fornøyd, og ville derfor si opp abonnementet. Til og med det viste seg å bli problematisk. Det viser seg at skriftlig oppsigelse ikke godtas. SLÅ DEN !!! Her kan alt bli bedre.

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Få kontakt med kundeservice.

Omtale av  Ole M

Når jeg ringer Allente kundeservice så får jeg beskjed om at kundesenteret er stengt. Ok. Men hvorfor kan de da ikke samtidig fortelle NÅR senteret er åpent ????😡😂🥲🤣😫 Så er det å forsøke, noe som er svært vanskelig å finne åpningstidene på nettet

STYR UNNA !

Omtale av  Liv

Levere ikkje , svært dårlig service, tv er stort sett feilmelding på heile døgnet, masse beklaging og ingen løysing av problem.

Allente TV har 898 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til Allente TV mener

Allente TV

Har tilegnet profilen
Allente TV deltar på Bytt.no

Allente TV har tilegnet sin profil på Bytt.no og kan derfor svare på omtaler og invitere sine kunder til å dele erfaringer.

Alle bedrifter kan gratis tilegne sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Besvarer ikke omtaler
Allente TV besvarer ikke omtaler

Allente TV har de siste 12 månedene ikke ønsket å kommunisere med sine kunder for å løse problemer, besvare spørsmål eller vise takknemlighet.

Alle bedrifter kan gratis besvare omtaler til sin profil på Bytt.no. Les mer om bedriftsportalen her.

Innhenter ikke verifiserbare omtaler
Allente TV henter ikke inn tilbakemeldinger

Allente TV benytter ikke Bytt.no sine invitasjonssystemer for å innhente omtaler - enten de er negative eller positive.

Alle bedrifter kan gratis få tilgang til verifiserte invitasjonsmetoder på Bytt.no. Det sikrer i større grad at omtalene bedriften innhenter er ekte og styrker troverdigheten. Les mer om bedriftsportalen her.

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av selskaper
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR