Meny

Get TV omtaler og erfaringer

1,6/5
Dårlig
Kundetilfredshet
Dårlig
Kundeservice
Dårlig
Dekoder
Dårlig
6
av 7 innen
tv-selskap
7%
anbefaler
Get TV

"Fryktelig dårlig"

Omtale om Get TV skrevet av Anne M. S for 17.12.2017 10.50

Get TV har totalt 113 omtaler på Bytt.no
PÅ EN SKALA FRA 1 TIL 5
Hvor fornøyd er du med Get TV?
Anne M. S
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Fryktelig dårlig"
1 syns denne omtalen er nyttig

Dårlige TV-bilder som "henger" og er kornete, lyd følger ikke bilde, opptaksavspilling feiler, "start forfra" kutter før programmet er slutt, internettet er tregt, fasttelefonen knitrer og spraker og kutter samtalene. Elendig opptakskapasitet og fjernkontroll. Menysystem som det er umulig å finne fram i.

Bytt.no
"Fryktelig dårlig" skrev Anne M. S om Get TV

Har du en tilsvarende erfaring med Get TV?
Gjør som Anne M. S og over 10 000 andre norske forbrukere: Skriv en omtale om Get TV du også og del dine erfaringer!

Ingen registrering nødvendig, helt anonymt og tar kun 1 minutt!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Høy pris, ingen kompetanse og elendig service"
2 syns denne omtalen er nyttig

Kundeservice er elendig. Tekniker på telefonen vet ikke hva han snakker om. De vet ikke engang hvilken router/hjemmesentral de selv har montert hos meg. Hastigheten er halvparten av hva den skal være. Har klaget men ingenting skjer, selv etter at jeg har klaget flere ganger.
Forsøker å koble opp printer mot WPS på router. Ikke mulig siden WPS er slått av på roteren. Get kan ikke hjelpe med dette og skylder på printer, selv om printer fungerer opp mot annet utstyr. Styr unna om du kan!

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Har blitt Get gissel i Asker, hjelp meg ut de som kan!"
6 syns denne omtalen er nyttig

Har blitt Get gissel i Asker, hjelp meg ut de som kan! f. eks. Borgen antennelag/kabellag.
Har flytte inn i et sameie der Get TV og bredbånd er eneste valget, og det har vært en skremmende opplevelse. Har tidligere erfaringer med Altibox fiber, Canal Digital via både kabel TV og parabol, samt RiksTV. Get er det suverent dårligste jeg har hatt kontakt med.
De har rett og slett en helt elendig løsning når det gjelder TV og opptak/se på arkiv osv. For ikke å snakke om service. Erfaringen med deres selgere er som om du skulle handle bil og når du kommer for å hente bilen, så står den der uten hjul. Da sier selgeren: Ååååå, skulle du ha hjul også???

Såkalt "best i kundeundersøkelse" må man IKKE feste lit til. Det er MANGE som driver "seriøse" kundeundersøkelser, men ingen må tro noe på dette. Årets undersøkelse fra forskningsprosjektet Norsk Kundebarometer ved Handelshøyskolen BI er derimot en seriøs uavhengig undersøkelse. Get havner der på bunnen innen kategorien TV-distribusjon og på nest sisteplass innen bredbånd. Og de dårlige plasseringene har Get gjort seg vel fortjent til.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
Vurderer å bytte selskap
"Katastrofalt dårlig kundeservice og hjelp å få"
2 syns denne omtalen er nyttig

Jeg finner intet positivt å si om get, de er så lite behjelpelig på å faktisk hjelpe kunden med å finne en løsning for en.
Det er tydeligvis ingen kommunikasjon mellom de ansatte i firmaet og det er som å møte veggen. De er overhodet ikke løsningsorientert og jeg måtte til slutt nevne et konkurrerende firma for å få den hjelpen jeg ville ha fra de.

Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
"HBO hos Get har veldig dårlig funksjonalitet"
9 syns denne omtalen er nyttig

For det første er det vanskelig å finne. Ikke intuitivt at HBO ligger under 'Play' sammen med leie av filmer man må betale for.
For det andre er det ikke mulig å navigere seg fram til ulike sesonger og episoder. Den siste blir bare vist automatisk.
Grensesnittet er rett og slett under pari. Skjerpings Get. Dette er jo bare å fikse tvert.

Get TV har totalt 113 omtaler på Bytt.no
Søk Bytt.no
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR