Sammenling. Bytt. Spar.
Oversikt Omtaler Tjenester Mer ⋮ Skriv
Oppdatert september 2023
RiksTV
2.1
257 verifiserte omtaler

RiksTV omtaler og erfaringer

2.1
Dårlig
257 verifiserte omtaler
Kundetilfredshet
Kundeservice
Dekoder
#2
Utmerket
RiksTV er rangert
#2 av 5 tv-selskaper
16%
Dårlig
16% anbefaler RiksTV
til venner og kjente. Gjør du?
POPULÆRT 🔥
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!

Utforsk 257 omtaler om RiksTV

FILTRER OMTALER
22
9
27
31
168
SORTER OMTALER
SORTER ETTER HENDELSE
SORTER ETTER OPPLEVELSE
Du leser nå én spesifikk omtale om RiksTV
RiksTV har 257 verifiserte omtaler på Bytt.no

Service - hva er det?

Omtale av  Kari

Jeg har nå i 3 perioder denne dagen prøvd å få svar hos Rikstv: Forsøk 1: 38 minutter uten svar. Forsøk 2: 25 minutter uten svar. Forsøk 3: 13.minutter. Ettersom det synes å være «mange som ønsker å snakke med oss AKKURAT nå» er det kanskje på tide å vurdere å ansatte flere personer?

Tar 2 minutt
På en skala fra 1 til 5
Hvor fornøyd er du med RiksTV?
Tar 2 minutt

Riks-TV ønsker ikke kunder

Omtale av  Calle

Riks-TV ønsker ikke kontakt med kunder, det er helt umulig å komme igjennom på telefonen, og chatteløsningen er en elendig bot som svarer dårlig eller feil.

Veldig fornøyd

Omtale av  Jytte

Det har fungerer perfekt og er der feil får vi raskt hjelp vi har den minste pakke syntes den er lidt dyr etterhvert men det virker perfekt er veldig tilfreds .

Dårlig bildekvalitet

Omtale av  Lars

Forferdelig bildekvalitet, nesten hele tiden. Programmene skulle også startet direkte, istedet for å måtte velge direkte.

Alt for mange sendingsbrudd og blitt veldig dyr.

Omtale av  Jan E

Alt for ofte brudd på sending. Abonnementet har blitt alt for dyrt!

Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på TV-pakker
Få tilbud på billige TV-pakker der du bor og sammenlign flere tilbud!
Få tilbud
Tar kun 2 minutter Helt uforpliktende

Flere mangler sammenlignet med Telia

Omtale av  Eivind

Borettslaget bestemte plutselig å bytte fra Telia til Rikstv. Min erfaring så langt etter ett år med RiksTV. 1) TV-boksen fungerer vesentlig dårligere enn Telia sin. Selv om du kan ta opp programmer (mot høyere pris), kan du ikke se de lagrede programmene andre steder. På Telia kan du det. 2) Jeg lurer på om de har testet brukervennligheten. Menyene er mer uoversiktlige, og for eksempel er det ingen markering om du har begynt å se på et program eller ikke, og hvor langt du har sett i programmet. 3) Jeg må noen ganger slå tv-boksen av og på 2 eller 3 ganger for at kanallisten skal vises/boksen skal fungere. 4) En felles fjernkontroll for alle "dupedittene" du måtte ha, fungerer ikke på Rikstv-boksen. 5) Dessverre har alle tilbydere tv-pakker, Telia inkludert. Men hos Telia har du en VISS mulighet for å endre kanaler (Selv om jeg også misliker poengsystemet). RiksTv skalter og valter med kanalene uten at du kan påvirke. De gir heller ingen begrunnelse ved endringer. 6) Så langt har jeg ikke funnet ut hvordan jeg kan gi en SKRIFTLIG tilbakemelding. Det er kun tlf. og chat. 7) Appen har fungert nogenlunde greit, men akkurat nå kan jeg ikke endre videokvalitet. (Det er flere alternativer, men den reagerer ikke når jeg trykker på andre alternativer). Du har ikke mulighet til å se lagrede programmer, ref. punkt 1. Jeg har ingen tilknytning til Telia, men siden vi hadde Telia i flere år før borettslaget plutselig skiftet leverandør, har jeg allikevel et visst sammenligningsgrunnlag. Jeg har ikke vært i kontakt med kundeservice, så det kan jeg ikke si noe om. Jeg vil jobbe for at borettslaget bytter leverandør. Det er ikke bare prisen som må telle, men også brukervennlighet og fleksibilitet i kanallisten. Og hvis noen "ansvarlige" leser dette: Kutt ut tv-pakker! Jeg vil bestemme selv!

Dårlig pakketilbud

Omtale av  Ingvill A

Opplever stadig at vi ikke får inn tv kanaler og må ofte restarte

RiksTV har 257 verifiserte omtaler på Bytt.no
Les hva kundene til RiksTV mener

Oppdag nye selskaper i samme bransje

Søk blant tusenvis av bedrifter
Sammenlign tusenvis av tjenester
AVBRYT
OK, JEG FORSTÅR